Comentariile membrilor:

 =  Cu deosebit respect,
Ghejan Andrei
[14.Aug.08 03:39]
Dezarmant de bine documentat si explicit. N-am mai trecut demult si rau am facut. De cate ori vizitez pagina dvs, ma incarc cu sete. La diferentele schematice, credeti ca s-ar putea adauga una (eu o vad caracteristica):
aparenta ordine studiata / dezordine cumulativa ?

In alta ordine de idei, "tip/mutant" as fi plasat-o mult mai in fata, in opinia mea, fiind decisiva.
Volumul de informatii si ramificatii, *privite ca libertinaj, fiind foarte mare, gresim cu ceva daca asimilam postmodernismul ca fiind jazz?

 =  Domnule Gejan,
Manolescu Gorun
[26.Aug.08 18:44]
Daca te mai gasesc pt. ca am citit rarziu com-ul dumitale. Modul in care "literatii" vad postmodernismul e o insulra pt. jazz. Dar, lasnd jazul la o parte, modul in care "clasicii" sai il vad, este cu totul altceva. Este, intr-un fel, tragic pentru ei. Iar Lyotard (un "clasic") ar fi trebuit sa-si intituleze eseul sau, in loc de "Conditia postmoderna", "Conditia postmodernista" pentru a fi mai aproape de ceea ce cred eu ca reprezinta postmodernismul in raport cu postmodernul. Intr-un fel, este similar cu raportul dintre modernismul iluminist si modernul. Sper ca, in final, sa pot argumenta aceasta teza. Acesta ar fi ultimul pas ca sa scap de obsesia postmodernismului care nu se lasa "prins" intr-o definirie cat de cat acceptabila. Si sa trec la alte luctuti mai importante (pentru mine).

Multam de vizita.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !