Comentariile membrilor:

 =  nicăieri și oriunde
alina livia lazăr
[18.May.08 20:59]


Florian, vreau să știi că mă bucur și te felicit pentru volum și, în general, îmi place să văd cum umbli cu pământul după tine, fără ca asta să-ți fie vreo povară. e aproape un destin, nu?:)

+ da
ștefan ciobanu
[18.May.08 22:11]
pentru ceva care se merita citit. mult succes in lansari. apreciez voperta, privind doar asa din poza, dar si titlu. cand pamantul este nicaieri avem destin de pasare. zic eu:)
seara buna

 =  felicitări!
Alina Manole
[19.May.08 00:19]
Felicitări din tot sufletul! Te așteptăm cu drag la Iași!

+ blagoslovit
Ion Diviza
[19.May.08 00:21]
Bine a zis Alina - că umbli cu pământul după tine. Iar pământul tău e pretutindeni același - românesc. Chiar dacă are - și e foarte bine că îl are - gust (poetic, evident) mai puțin bucureștean, mai puțin ieșean, mai puțin... dar aproape timișorean. Silișteanu e o voce distinctă în corul poeților de pe agonia și de pe întreg "mapamondul" românesc - fie-i blagoslovit și aplaudat cântecul de pasere acum și întotdeauna...

 =  paradox...
ioana matei
[19.May.08 00:30]
știu că, atunci cand POETUL spune "PÃMÂNT NICÃIERI", nu e singur! și mă bucur!...

 =  ...
florian stoian -silișteanu
[19.May.08 01:44]
încercarea aceasta are număr dintâi. e atât de specială și spectaculoasă pentru mine încât mă pune serios pe gânduri.Am trimis fratelui Pan rugăminte și dânsul imediat a și făptuit.cu mulțămiri vin acum pentru aceasta și altele trecute.fericit am fost când boier Ștefan Dulu propietar editot a strigat în timpanul meu cum că e gata de drum pământul meu nicăieri.încă nu cunosc ce apucături clare voi fi făcând de acum încolo.o să văd ceva semne către ce direcție din cea primitoare abat îndemnul meu spre curaj spre ce oraș spre ce țară voi fi pornind cu trâmbița inimii mele încă bătătoare.sigur știu că spre unii dintre dumneavoastră se află o primire curată din cea sinceră ori aceasta mă obligă din mult cu mult.fel neînchipuit este că pentru prima oară înca iată trecură 5 zile și nu am ajuns să pipăi să ating să strâng să răsfoiesc încercarea mea de poet adică această carte.o să se întâmple.sper.apoi după ce o văd speranța mea va fi devenint trăitoare.sper să mulțumesc așteptări fie cunoscute fie încă pe drum. am multe de spus și încă fac pregătiri nu cumva să dezamăgesc.frumos și pe încântarea sufletului meu a spus aci un pic mai la deal alina lui lazăr cum că umblu cu pământul după mine...dreptate ai cum și alina lui manole fratele diviza ștefan ciobanu și ioana lui matei frumos scriu despre ce încerc să devin.și eu iată repede mă și reped să pun la suflet.dincolo de toate aceste ce spun acum rămăne să rostească volumul...opresc aici din lanț...de scap din el bine a fi de nu ...pămănt nicăieri

 =  îndreptare
florian stoian -silișteanu
[19.May.08 01:47]
mă văd obligănd pe mine mă să rostesc cum se cuvine proprietar și nu cum am întămplat vinovat la adresa domnului ștefan dulu

 =  *
heghedus camelia
[19.May.08 07:36]
felicit si eu aparitia volumului si tare ma bucur. sper sa aflu la timp cand va avea loc lansarea la cluj.

 =  ps
heghedus camelia
[19.May.08 08:44]
am cautat pe internet, dar n-am aflat de unde pot cumpara cartea

 =  sile
Eugenia Reiter
[19.May.08 09:50]
felicitari si din parte-mi
imi place nespus cum arata

+ din larg
florin caragiu
[19.May.08 10:06]
Felicitari, Floriane, ma bucur ca, iata, esti in largul tau si nu lasi timpul fara urme, ca un mosier al apelor/cuvintelor :)

 =  Florian silisteanu
Mahmoud Djamal
[19.May.08 12:32]
Domnule Florian, esti unul dintre putinii poeti adevarati a acestui spatiu,
ma bucur pt aparatia volumului tau.
te felicit din tot sufletul si-ti urez succes si apreciere pe masura
cu respect
Djamal

+ ceas bun
Ligia Pârvulescu
[19.May.08 12:54]
Intr-adevar coperta arata o grafica deosebita, foarte bine gandita si in acord cu titlul volumului. Astept cu nerabdare sa aflu vesti despre lansarea din Bucuresti :).
Felicitari!

 =  fericit poetul, cer și pământ laolaltă
Ela Victoria Luca
[19.May.08 13:20]
apăi, Florianule, duă "Nunta de semne" și "Fratele meu, Dumnezeu", pământul acesta de nicăieri, dar de pretutindeni totodată, pământul-poem, ce-l cânți așa, "ardumaș", în ultimul timp, pământul acesta te bineprimește, cu oamenii lui călători-cititori. frumos se prezintă volumul, ca grafică, elegant și reprezentativ pentru versul tău.
și mult va fi de colindat în lung și-n lat, pentru lansările de pe atâtea pământuri, apăi drumuri bune, să fie bineprimit de lumea tuată.

ela

 =  nici nu știți dumneavoastră
florian stoian -silișteanu
[19.May.08 16:35]
cât de mult mă bucur...e așa o încăntare toată această...azi sunt în 19 mai și în cluj...pe dimineață ajung să iau din carte din bucureștii dumneavoastră...l.am sunat pe brublem pe andrei cel care a făptuit coperta...și el cred că s,.a bucurat....iată de ce strig aici spre și spre camelia hegheduș sărumăna spre eugenia reiter cu sudalme uneori că nu răspunde la telefon că ea nici nu știe ce surpriză are spre frații caragiu și mahmoud spre ligia și ela victoriei ...să tot trăiești cu așa oameni în jurul tău...Domnul să vă ajute fraților

 =  erata...
Andrei Horia Gheorghiu
[19.May.08 16:37]
coperta: Andrei-Horia Gheorghiu.

 =  rugăminte paul bogdan pan
florian stoian -silișteanu
[19.May.08 16:48]
brublem frate iată măcar din fericire în volum bine este scris andrei gheorghiu...din cine știe ce emoție am scris aici greșitus așa că de poate domnu pan să repare ce am greșit mulșumesc in scurta vreme

 =  felicitare
Anca Anghel Novac
[19.May.08 19:53]
Felicitari pentru carte !
Mult succes, bucurie, ovatii si pupaturi la toate lansarile.

PS: Am citit bine ? Toronto versus Toront-alului...

 =  anca...novac
florian stoian -silișteanu
[19.May.08 20:17]
păi bine ai citit...îmi doresc să torontolizez acest volum...sunt și ceva invitații...sunt și ceva plecări...și ceba bănici ...tre numai să aștept mult și bine o invitație...în timpul vieții...dacă volumul merită..desigur...dacă omul..desigur...dacă...de sigur

 =  desigur
Anca Anghel Novac
[19.May.08 21:18]
tu stii ce si cum
eu pana una alta te-am felicitat

+ Felicitări, prietene!
Dana Banu
[20.May.08 06:13]
Mă bucur pentru acestă apariție, abia aștept să cumpăr cartea, ești un poet dăruit cu har, dar asta ți-am mai spus-o, cred în scriitura ta și îți sunt prietenește alături.
Aștept lansarea de la București.

+ toata stima
Leonard Ancuta
[20.May.08 10:09]
pentru un autor care si-a gasit vocea poetica si care reuseste intr-un limbaj unic sa transmita acel sentiment al fiintei in comuniunea sa cu locul, cu spatiul in care se regaseste si care il re-prezinta. Sper sa ai lansari reusite si mai bine de 1000 de cititori adevarati!

+ pamant nicaieri
Dana Stefan
[20.May.08 14:02]
poporului silistean, in intampinari cu bucurie pentru cartea frumoasa, frumoasa. Nu in ultimul rand, toata admiratia pentru Andrei-Horia Gheorghiu!
prieteneste, alaturi cu sufletul la toate lansarile acestui volum de poezie,

dana si dan andrei aldea

 =  cruce...
ioana matei
[20.May.08 21:43]
voiam sa mai spun cate ceva stanga/dreapta/sus/jos......si despre coperta...foarte interesanta imaginea crucii...cu brate inegale si proiectii...ale nevoii de inalt pe orizontala, spre carte s.a.m.d. ca un compromis al crucii cuvintelor... ce uneori, foarte rar, inseamna mai mult decat o abordare bidimensionala...aici se *intampla*...

 =  Ai facut-o man! ;)
Adriana Giurcă
[21.May.08 01:34]
O data ajuns la Moldova un om a privit intre ape si cer. Apa a atingea cerul sau cerul atingea apa. Pamantul nicaieri! "Asa se va numi"- a spus omul. Marturie stam noi:Alex, tatal lui Alex si io. Tare ma bucur si tu stii ca ma bucur. Ca un om, ca un prieten . Bun.
Incerc sa pun si o imagine, nu stiu daca imi iese- In fine.
Photobucket

 =  Uitasem
Adriana Giurcă
[21.May.08 01:37]
Moldova era cea Noua si felicitari lui Paul Bogdan pentru ca a facut vizibil un eveniment de exceptie si care merita anuntat.

 =  Florian,
silvia caloianu
[21.May.08 04:33]
pana cand va fi sa ajungi si la chisinau, hai sa imi spun si aici felicitarie, gandul frumos despre aceasta aparitie editoriala, dorindu-ti sa ai parte, neaparat, si de critica favorabila.
da, coperta e realizata cu mult gust. si, da: titlul e destul de inspirat, te reprezinta, e pe masura poeziei.

 =  felicitari
Daniel Bratu
[21.May.08 08:42]
Felicitari, Inger Voda Prim Silisteanu, ctitorele Pamantului de peste aripi fulgerande!

 =  Felicitari!
Maria Gold
[21.May.08 21:21]
Parcă te văd, Siliștene, alergînd în cele patru colțuri fără odihnă, cu emoție așa ca pe holurile maternității, căci iată un nou volum în care ai strîns cuvinte de unii înțelese, de alții nu.
Scriitorul mai departe cu un pas mare în drumul său!
Felicitări!

Ben și Maria =  JURNAL explic multumesc ma inclin
florian stoian -silișteanu
[21.May.08 21:29]
plouă crunt ăn piteștiul meu crunt tună și fulgeră.mai devreme am trecut prin librăria de la drum apoi am sunat l-am su8nat pe fratele miron manega i.am cerut adresa de la săptămâna financiară vreau să-i trimit cartea...acum .altfel în momentul acestei ore 21 si 10 sunt în redacția curierului zilei ..poate rămân căteva ore.am intrat pe net.pe dimineață iau drumul clujului...Ieri am petrecut cu prieteni poeți mircea bîrsilă aurel sibiceanu gheorghe smeoreanu și alții a venitși simona fusaru secretzarul redacției revistei argeș...spre seară în noapte am intrat în recepția unui hotel de 5 stele era acolo o sărbătoare ziua președintelui consiliului județean constantin nicolescu...presă și presă televiziuni și altele...președintele m.a felicitat dar altfel...l.am simțit că e din suflet tot așa și președintele senatului nicolae văcăroiu...multă lume ieri multă lume am băut vinișor din cel vechi dar singur am fost singur am fost. acum mulțumesc anca novac mulțumesc dana banu leonard ancuța dana ștefan din nou ioana matei adriana giurcă..da așa este...titlul volumului s.a născut în moldova nouă a lui alexander stoicovici mulțumesc silvia caloianu daniel bratu.
în altă ordine de idei mărturisesc un ciudat sentiment...la celelalte apariții am trăit frumos din prima clipă...acum e total invers...la început nu mi.a plăcut cartea nu am avut emoții dar pe măsură ce primesc vești de la cei care au încercat și văzut pământul nicăieri tresalt fiindcă se arată de bine.aici în pitești tună și fulgeră ....cam singur cam trist fiindca .punct.
să mai spun că volumul nu putea să apară fără participarea_ Consiliul Județean Argeș, Constantin Obreja primar Sulina, BRD ARgeș, Cătălin Ene de la Macromedia, o sumă care a intrat în contul editurii după ce cartea a apărut și nevoit sunt să aplic un semn de carte ceva pentru a răsplăti și onora....cum încă aștept o întămplare de un rest pentru ca suma să fie finală și achitată.dar nu aceastza e problema.printre oamenii din jurul meu care au contribuit emoțional se află foarte mulți.dar cel mai special cel care a a avut un rol semnificativ cel care mi.a pus răbdarea la încercare cel care a suportat toanele mele a fost anca gligor.mulțumesc.vă țin la curent cu pașii ce urmează lansări întâlniri .vă mulțumesc.

 =  maria gold domnule ben
florian stoian -silișteanu
[21.May.08 21:33]
sunt onorat de gestul vostru.mulțumesc.am învățat ceva de la voi...mulțumesc maria

 =  aparținem pământului...
Amalia Cretu
[21.May.08 22:15]
poemele siliștene, ca rostiri cu glas de meșter faur, izbucnesc din adânc de suflet călător prin lume și fac din cititor un aliat întru simțirea unor stări de încântare estetică; sunt convinsă că această carte de poezie va fi un succes;
deosebite aprecieri,
amalia

 =  dan andrei aldea dana ștefan, amalia crețu
florian stoian -silișteanu
[21.May.08 22:53]
plin de apucătura ploii am uitat negândit aici să spun bucurie lui dan andrei aldea cel care are dealtfel și un poem dedicat în volum...iartă bătrăne sper să ne vedem curănd să am onoarea să vă cunosc...sărutări de mîini danei surioarei precum și doamnei amalia crețu distinsă prietenă pentru care am și o surpriză...mulțumesc

 =  Felicitari
Marina Nicolaev
[22.May.08 11:09]
Felicitari pentru volum!

 =  felicitări!
Mădălina Maroga
[22.May.08 09:29]
Felicitări și de la Madimoasa inimoasa, așa cum îmi spui tu, frate Siliștene!
Să fie într-un ceas bun, să te bucuri de drumul pe care l-ai ales, de pământul pe care-l atingi și de prietenii care îți sunt mereu aproape.

Pe când mai treci pe pâmânturi oltenești?


p.s. - sper să ne revedem la lansare, la Pitești.

îmbrățișări,

Madim

 =  despre Florian
Mădălina Maroga
[22.May.08 09:36]
las această adresă pentru cei care vor să mai citească câte ceva despre Florian.

http://www.agonia.ro/index.php/personals/170531/Florian_Silișteanu_-_

mulumesc,

Madim

 =  reclama...
Constantin Enianu
[23.May.08 17:39]
toti suferit de complexul lui Anteu, dar va puteti elibera citind "pegas anteic"...

 =  marina nicolaev mădălina maroga constanitin enianu
florian stoian -silișteanu
[24.May.08 00:55]
am fost întâmplat să mă găndesc întrozi la prieteni despre care de la un timp nu mai știam și iată că marina apoi mădălina maroga au sosit să mă bucure...mulșumiri și lui constantin....deja cam mult mi se pare treaba aceasta și mi.e teamă să nu plictisească fac vorbire de prezența mea....e tare frumos ce se întâmplă.trag nădejdi să ajungem împreună să vă pot oferi un pic din fructul cules...cartea...de a fi gustul pe măsură atunci o să doresc să mă fac un copac

 =  Timisoara
Alina Emandi
[25.May.08 15:07]
silistene la Timisoara sper ca vii cu volumele!

 =  Felicitări
Nicolae Popa
[26.May.08 18:14]
pentru Florian! Porțile Chișinăului sunt deschise! Sunt gata să mă implic aici în ale organizarii pentru o lansare cît mai de succes! =  se pregătsște clujul după liceul doamnei amalia crețu mulțam emandi și nicolae p
florian stoian -silișteanu
[27.May.08 00:46]
sună frumos ce se întâmplă iată numai câteva minute după întălnirea cu emeric imre ,răzvan crivaci, avocatul florian ioan, realizatorul tv mircea rus precum și alți oameni buni....clujenind...se pune la cale o lansare aici...țtiu că prima se întămplă pe 5 iunie în liceul doamnei Amalia Crețu...a fi urmând un anunț....rostul este să mulțumesc degrabă sositei din timișoara alina emandi precum confratelui nicolae popa seamăn întru chișinău

+ Felicitări Florian! Mulțumiri Paul!
Liviu Nanu
[27.May.08 14:06]
Felicitări Florian! Coperta arată foarte bine, sînt convins că și conținutul este la fel de bun.
Mulțumiri și lui Paul că ne aduce astfel de vești, în felul acesta putem și noi să aflăm (și să ne bucurăm, desigur) despre realizările colegilor noștri agonici.

 =  dragă frate nanu liviu
florian stoian -silișteanu
[27.May.08 21:30]
mulțumesc bătrăne iată pot anunța dar așa timid și bucuros că pe 12 iunie încerc să mă primenesc clujului...am și întîlnit azi pe adina ungur și bogdan grozza care au primit volumele.....am rugat pe adina și la momentul potrivit ea va posta pe poetie detalii....am aflat că va sosi maria gheorghiu în recital cum poate și alte nume de suflet din lumea asta se vor grăbi să mă sprijine în căderea acestui secundar de viață....vorbim

 =  =sincere și dezinteresate felicitãri!
Damoc Ana Maria
[28.May.08 15:18]
Orice nouã carte cu atât mai mult de bunã calitate a scriiturii, e binevenitã în lumea cãților și-a cititorilor care în ultimul timp s-au învãțat cu cãrți de tarabã….deci de mãna a doua. Dupã modul în care am vãzut cã te ã te exprimi, numele de pe copertã si chiar ilustrația ei aratã cã e ceva calitativ. Adevãrul e cã n-am citit încã nici un poem scris de tine…te asigur cã o voi face și voi reveni cu un comentariu curând. Drept e cã eu sunt mai nouãîn lumea voastrã și nu-s chiar obișnuitã cu criticile, dar și eu scriu poezii. Nu pot însã prea aspru pe nimeni…
Asa ca vã salut cu drag și sã vã așteptați de la mine la un semicomentariu. Pe curând Damoc Ana Maria[aliana amprenta durerii]

 =  ana maria http://www.poezie.ro/index.php/personals/1785490/Lansare_de_carte
florian stoian -silișteanu
[02.Jun.08 07:15]
păi dacă te urciîn vapor ori pe streașina unei aripiși te grăbești ajungi miercuri 4 iunie undeva http://www.poezie.ro/index.php/personals/1785490/Lansare_de_carte
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !