Comentariile membrilor:

 =  "palmele mele s-au lipit de orizontul tern"
dorin cozan
[19.Apr.06 12:48]
bloom trece peste toti. unii nu sesiseaza nici macar umbra lui.dar pentru ca suntem animale politic-oase ii multumim

felicitari ptr text.

 =  dorin,
bazil rotaru
[19.Apr.06 21:01]
stii ce o sa fac?
o sa ma rog la Silvia Caloianu, Daniela Luca si Alina Manole (doamne fereste, am uitat vreo majuscula?) sa iti bage comentariul la off topic pentru ca nu are aderenta deloc la text iar acel coeficient de frecare miu sta si tremura in ploaie si nu-l baga nimeni in seama.

 =  latrandu-l pe Bloom
Hanna Segal
[21.Apr.06 18:35]
Imi placu tristetea curgatoare a acestui poem cu umbra, bazile, dar nu ma arunc la critica savanta, ca eu nu sunt pentru descompunerea structurilor in componentele conexe.

Oricum, stalpul de telegraf da o componenta verticala care serveste drept suport textului... caiinele imi trezeste oarecari amintiri superflue:) care nu vor fi dezvoltate aici, dar sunt si ele niste legaturi intre umbre, cumva.

Pe post de concluzie, e un text care mi-a facut placere, si daca pot sa imi permit o mica blasfemie, ar fi iesit chiar mai sexy cu umbra lui Orlando Bloom... Stai, nu da, Bazile, era doar o gluma! :)

PS. Daca dai ordin sa ma trimita si pe mine la offtopic dupa ce m-am chinuit atat, vin si te bantui

 =  zidul în singurătatea lui
Ela Victoria Luca
[21.Apr.06 18:45]
Eu am văzut și zidul singuratec în nuanțele lui, și umbra țâfnoasă, am auzit câinii lumii, le-am simțit mușcăt-Ura, am devenit un timp imună, bloom, la toate, până când "palmele mele s-au lipit de orizontul tern" și am început să tremure moartea de frig. Moartea din mine. Pe hărțile umbrelor se văd umbrele umbrelor. Și de aceea rămân la nord, în amintirea nordului.

Bazil, tu spui acolo despre offtopic, eu aș avea ceva de recomandat. Fiindcă, orice ar fi, orice s-ar spune, fără niciun piedestal, fără idolatrii, fără socluri, fără nimic mai mult decât o simplă apreciere, acest poem merită.

Ela

 =  erata
Ela Victoria Luca
[21.Apr.06 18:48]
a se citi: și a început să tremure

 =  ..."cred că e târziu- noapte bună!"
Liviu Ioan Copos
[21.Apr.06 18:56]
..."câinele mutilat spre seară", mă îndeamnă să trec "prin mijlocul orașului", "peste umbra mea țâfnoasă",..."heei meștere bloom"!..."cred că e târziu-noapte bună!"

 =  va multumesc
bazil rotaru
[22.Apr.06 14:43]
tuturor care m-ati comentat. ieri am avut o zi anapoda, martor este si textul asta.
ela, imi cer iertare, tare mai sunt vanitos.
dorin, o rautate de-a mea proverbiala m-a facut sa te iau peste picior la modul grosolan. retrag. oricine are dreptul la opinie si, orice as face eu, nu le pot anihila.
hanna, multumesc pentru lectura si pentru sensibilitatea ta
liviu, daca am reusit sa scriu un vers cat de cat bun ma bucur, mai ales ca au si ramas la tine pe undeva, in vreun coltisor
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !