Comentariile membrilor:

 =  ....
ștefan ciobanu
[23.Apr.08 09:25]
/să evite tarele specifice genului action/, se scrie talere.
/aidoma unui Christ modern, învinge, devenind ... un star/-nu crezi ca folosesti cuvinte nepotrivite? Personal nu am citit pe Brown si nici filmul nu l-am vazut dar nu am nicio parere de rau. Mai ales ca am oroare de tot ce este comercial, banalizat etc. Oricum, mai ai cateva mici retusuri la partea redactarii. Cat despre mesaj, sincer, eseul tau nu m-a facut sa vreau sa citesc cartea. Ba chiar mi-a intarit niste convingeri.

 =  .
Dan Cârlea
[23.Apr.08 10:06]
nu am avut răbdarea să citesc mai mult de o carte de Brown. (Dan, nu Sandra). În Codul lui Da Vinci nu am găsit literatură. Nu metaforă, nu imagistică puternică, ci numai acțiune banală specifică autorilor de polițiste de mâna a doua.
O carte menită să scandalizeze și să aducă profit. Și doar atât.

 =  Stefan,
Ionuț Popa
[23.Apr.08 11:18]
TÁRÃ(tare) s. v. cusur, defect, deficiență, imperfecțiune, insuficiență, lacună, lipsă, meteahnă, neajuns, păcat, scădere, slăbiciune, viciu.
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 |

Eu cred că la asta s-a referit Petre în articolul său.

 =  da
ștefan ciobanu
[23.Apr.08 11:20]
mi-am dat seama dupa aceea. imi cer scuze, oricum restul ramane in picioare.
multumesc ionut

 =  ...
Fluerașu Petre
[23.Apr.08 13:17]
Stefane, nu folosesc cuvinte nepotrivite. Citeste inainte sa vorbesti si vezi daca poti sa o faci fara prejudecati. A, si e normal ca eseul nu te-a convins, pentru ca nu tu intri in target, de fapt nu ai nicio legatura cu el.

Dane, spui de scandal si de profit de parca ai vorbi de diavol. Ce altceva ar trebui sa faca o carte daca nu sa starneasca pasiuni in cititorii ei?

Ionut, multumesc pentru citire si ajutor, unii inteleg mai greu. :)

va mai astept

petre

 =  petre
ștefan ciobanu
[23.Apr.08 13:44]
parca literatura nu trebuia sa aiba target, dupa spusele tale. oricum ma bucur ca nu fac parte din targetul asta al tau. sincer, mie imi place modul in care te implici si cum iti spui parerile. dar trebuie sa intelegi ca nu sunt litera de lege, e doar o lumea a ta, o parere a ta, cu nimic mai prejos sau mai sus decat a altora. macar atat sa intelegi, ca doar spui ca ai citit Osho. Parca si Eliade ai lecturat.

 =  ...
Fluerașu Petre
[24.Apr.08 00:48]
N-am spus ca nu trebuie sa fie literatura targetata, am spus doar ca targetul trebuie sa fie cat mai larg.
Si eu ma bucur ca te bucuri. :) In locul tau totusi nu m-as bucura.

Cat despre pareri, cu siguranta ca nu exista una absoluta, dar, daca pot sa spun asa, unele conteaza si sunt mult mai vizibile decat altele. ;)

multumesc de trecere

petre
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !