Comentariile membrilor:

 =  *
George Pașa
[09.Mar.08 18:43]
Maria, ce-mi place în unele texte ale tale este că fiecare cuvânt pare a-și avea rostul bine definit, începând cu acele laitmotive ( aici, simbolul 7, pietrele, scoicile) și continuând cu talentul de a îmbina paradoxul cu imaginile familiare. Totdeauna, o notă de mister planează peste incertitudini și peste urma (urmarea) de poveste. Despre primăvara pe care o amintești în final eu vorbeam încă de la mijlocul lui ianuarie! Dar știam de ce. Poate și unde sunt născut primăvara. Și pentru mine, în dezacord cu prietenul nostru comun, e anul Învierii.

 =  (di)lema pietrelor
Maria Gheorghe
[09.Mar.08 20:55]
Pasadia, tu nu stii ca Invierea este pregatita de Craciun? Nu vad nici un dezacord. Poate vrei sa spui ca in jocul lui secund, din hazardul nostru el reuseste sa lase o raza de lumina si sa faca o ordine. Si unde aceasta? Acolo unde Zero si Infinit echilibreaza balanta. Ma bucur de semnul tau, dar mi-ar placea sa vezi curcubeul.

 =  .
George Pașa
[09.Mar.08 21:11]
Da, Maria, chiar mă gândeam după ce am trimis comentariul că fără Naștere nu există nici Înviere. Și chiar dacă ar fi fost vreun dezacord, păstrez respectul. Sigur că am văzut mai multe aici, uite și curcubeul: "Miroase a poezie și a 7 trandafiri cu buzele petalelor roșii.". Nu trimite numai la textul lui Eliade, ci și la ROGVAIV, în opinia mea, chiar dacă marginile sunt roșii. Sau te referi cumva la curcubeul văzut de Yannelis? Cred că da.

 =  curcubeu muzical
Maria Gheorghe
[10.Mar.08 12:23]
Pasadia, Pasadia, pas descult prin Infinit... curcubeul lui Yannelis e al pestelui in ploaie care, spre deosebire de rogvaiv, unde sunt 7 nuante (de transparenta-invizibil descompus), curcubeul lui este muzical, ca o orga a tarmului si-a marii in care Infinitul este descompus in celebrele clase muzicale din teoria modurilor... in moduri si-n module, precum sculele acordorului, bagheta dirijorului si spatiile corului... fa cele patru batai in usa din Oda Bucuriei si ti se va deschide... ma bucur ca ai revenit, mi-ai dat pas de urma(are)...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !