Comentariile membrilor:

 =  si copertile
Dan Cârlea
[05.Mar.08 08:44]+ felicitări, Valeriu, pentru debutul în volum
Dana Banu
[05.Mar.08 09:39]
felicitări lui Valu pentru debutul în volum, deși nu voi putea ajunge la lansare sper din tot sufletul ca într-o bună și cât mai apropiată zi să primesc cartea din mâna autorului cu autograf

încă o dată, felicitări pentru debut, prietene,

să fie într-o carte bună cu cititori mulți și pe măsură

+ ma bucur
ștefan ciobanu
[05.Mar.08 10:14]
pentru reusita, si pentru publicarea cartii. din pacate nici eu nu o sa pot sa vin, dar astept si eu sa citesc cartea. sper in cel mai scurt timp, si intr-un loc prietenos, cum ar fi la o bere, cum a promis autorul:) sunt sigur ca este o carte foarte reusita
numai bine

 =  semn de carte
Ela Victoria Luca
[05.Mar.08 13:24]
ceea ce este de apreciat mai ales este lupta prin scris, indiferent de vicisitudinile și căile întortocheate ale vieții. uneori suntem surprinși de forța vitală a omului. sper că această ieșire dintre zidurile interioare și exterioare să fie un semn bun pentru Valeriu. și, vorba unui coleg de pe agonia, următoarea carte să fie mai bună. nu pot ura ceva mai firesc. în sens de bun mers al evoluției scriiturii, în sensul deschiderilor viitoare. aici și acum-ul pregătesc hotarul următor. cred că cei ce au clădit piramide sau colosseumuri au știut sensul. ca și artiștii lumilor.
să vedem ce este printre cioburi-litere.
nu voi putea fi prezentă la lansare, dar, precum scrie Felix despre forța din poeme, trebe că va fi o lansare cu impact.
să te bucuri de orice sens vital, Valeriu.
Ela

 =  răspunsuri
Maria Tirenescu
[05.Mar.08 15:21]
Vă mulțumesc pentru atenția pe care o dați acestui eveniment în viața prietenului nostru Valeriu!

Mulțumesc, Dan Cârlea, pentru postarea imaginilor. Aseară, am incercat să micșorez pozele, să le înscriu, dar, din păcate, nici experiența mea, nici legătura la internet nu au fost suficiente.

Dana, Ela, Ștefan și toți cei care vor citi și/sau vor lăsa un semn, vă asigur că Valeriu va primi în scris toate aceste cuvinte de laudă și încurajare, în cel mai scurt timp posibil. Nici eu nu pot să merg la Galați, dar voi fi alături cu toate gândurile mele bune pentru POET.

Cu prietenie, Maria

 =  Pentru mine, un eveniment
George Pașa
[05.Mar.08 17:57]
Mă alătur acelora care au lăsat un gând bun pentru debutul în volum al fratelui nostru întru scris, Valeriu Dandeș Ganea (Barbu). Chiar de nu voi putea fi la acea lansare de carte, fiind la serviciu, sufletul meu va fi, ca și altădată, alături de unul dintre poeții a cărui scriitură, așa cum remarca și Felix Nicolau, "se anunță una îmbelșugată, polimorfă". Nu pot uita momentele când, modest și simpatic, își oferea urechile spre a fi lungite, atunci când ni se părea că s-a abătut de la autenticitate, dar să înflorească astfel mai receptive la "sunetele înalte" pe care se pare că le putea percepe cu o acuitate deosebită. Adaug felicitările mele și sper că în următorul volum va include și poeziile care mi sțau părut deosebite, dacă nu cumva a realizat acest lucru.
Merita remarcată această lansare de carte. Poate și o steluță din partea mea, dar nu uit că am mai acordat una pentru textele sale.

 =  răspuns
Maria Tirenescu
[05.Mar.08 18:58]
Mulțumesc, George! Cuvintele tale vor ajunge la Valeriu. Se va bucura, ca de obicei.

Cu prietenie, Maria

 =  felicitări!
Liviu Nanu
[05.Mar.08 21:04]
Felicitări pentru carte. Sper să o pot găsi pe rafturi în librării.

 =  Inscrierile se pot face si telefonic la numarul...
Elena Toma
[06.Mar.08 09:15]
Felicitari, Valeriu, astept cu nerabdare sa vin alaturi de tine. Inscrierile pentru intrarea in Penitenciarul Galati se pot face si la telefon 0744 43 42 09 Elena Toma.

 =  răspunsuri
Maria Tirenescu
[07.Mar.08 08:02]
Sunt convinsă că Valeriu se bucură că îl susțineți.

Cred că va avea o carte pentru Liviu Nanu, rămâne să stabiliți cum luați legătura. Liviu, poți să-i scrii. Adresa e afișată.

Elena, foarte bine ai făcut că ai anunțat numărul de telefon! Pentru unii e mai ușor să vorbească.

Sperăm că nu va mai trece mult timp și Valeriu va putea reveni la munca lui!

Cu prietenie, Maria

 =  Multe multe felicitari lui Valu!
keller victor-theodor
[22.Apr.08 17:16]
Photobucket

Dau Cezarului ce al Cezarului! Ma bucur mult pentru realizarea ta, Valu!

AVE, prietenul tau,
Tedi
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !