Comentariile membrilor:

 =  ecaterina bargan,
Teodor Dume
[12.Jan.08 13:14]
am zis și văd că nu greșesc spunând că stilul puțin degajat aduce accesibilitate puțin mai mare cititorului lăsându-l să pătrundă în vers și un plus de valoare poemului.
Îmi place modul de prezentare al echilibrului,"nerăbdarea de-a strînge cu o mînă/funia vieții legată-n șapte noduri/și bucuria de a ține hulubul în cealaltă(...)ca pe un copil ce ține mersul legănat"
Tot amintind de pătrundere și accesibilitate, eu aș fi început așa, gestul cald lângă zidul de gheață.mi-e mi se pare mai ușor de deschis poemul.
Să nu o luați ca pe o tentă de altceva...
Imi place și intrare concepută de d-voastră numai că mi se pare că-mi lunecă mai ușor.E doar o părere și vă rog nu țineți cont neapărat
Cu suzele de rigoare
vă mulțumesc,
Cu sinceritate,
Teodor Dume,
Cu sinceritate,
Teodor Dume,

 =  erată
Teodor Dume
[12.Jan.08 13:16]
repetiția din final nu este voită
am prea puțin timp și iată...
mulțumesc,
teo

 =  Asprimea drumului către tine
George Pașa
[12.Jan.08 18:25]
Katy, iată că regăsesc din nou în pagina ta un text la care ai lucrat și se vede șlefuirea (am urmărit încă de aseară transformările produse și mă bucur de faptul că ai observat micile imperfecțiuni). E o simplitate așa cum o înțeleg eu, incluzând sensibilitate, profunzime și (nicidecum paradoxal) complexitate. Un echilibru compozițional și o esențializare de calitate. Răzbate și echilibrul regăsit în miezul ființei. Felicitări!

 =  Teo, Pașa
Ecaterina Bargan
[13.Jan.08 09:00]
Teodor, mulțam de acuratețea gîndurilor lăsate aici. presupun că ai comentat cînd era încă varianta inițială. am schimbat între timp același moment pe care l-ai menționat tu și altele. mă bucur că ai observat corect. doar dacă e posibil, pe viitor, o adresare fără dublul politeții. ceva mai simplu.

Pașa, mă bucur mult că ești atent și că ai observat o schimbare înspre bine între ce a fost și ce este. mă caut încă. mulțumesc pentru încurajare.

 =  Katy
Luminita Suse
[13.Jan.08 16:30]
Îmi place cum te detașezi și scrii privind din exterior. Este o calitate și sper că nu greșesc spunând că pe acest gen de construcție se va sprijini poezia viitorului.
Aș vrea să revii asupra versului final, construcția "ca pe un" poate fi realizată altfel, mai elegant. Părerea mea. Sper că nu am supărat prea tare.
Cu drag/ Oriana

 =  Oriana
Ecaterina Bargan
[13.Jan.08 16:45]
nu proiectez construcțiile pe un anume gen de poezie și nu știu ce-mi rezervă inspirația pe viitor dar sunt fericită desigur dacă îți place stilul și vezi un punct de pornire.
am reformulat acel moment fiindcă simțisem și eu stridența dar nu eram încă hotărîtă în a schimba. mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !