Comentariile membrilor:

 =  Petre, candidat serios pentru un portofoliu ministerial
Adrian Firica
[05.Dec.07 13:49]
Petre,
ai un fel robust, principial de a "prinde" lucrurile.
aștept cu nerăbdare dizertația ta despre utilizarea diverselor unelte de scris: stilou, pix, creion, tastatură, pană, etc.

a, să nu uit: cercetătorii americani (de data asta!) au descoperit încă o sursă a încălzirii globale, anume divorțurile.
cum divorțul presupune separarea membrilor cuplului, asta presupune pe mai departe multiplicarea numărului de locuințe, deci un consum mai mare de energie, ceea ce conduce la creșterea indicelui încălzirii globale.

imediat ce te hotărăști să intri în politică voi deveni susținătorul tău devotat. îți recomand, cu căldură, să optezi pentru Ministerul Mediului.

 =  *
mihai zabet
[05.Dec.07 14:20]
mie imi place ca petre loveste exact din directia inversa adica cum sa explic toata lumea huiduie la unison incalzirea globala, globalizarea & stuff iar petre ataca cu armele corporatiilor
e bine sa existe si o astfel de parere e mai usor pentru cine vrea intr-adevar sa nu ia de bun chiar asa totul pe tava

 =  Petre
George Daryoung
[18.Dec.07 13:28]
Imi place invitatia ta directa la VIATA. In stresul general in care traim, cred ca e important sa gasim momentele de liniste, bucurii,seninatate, chiar daca intrecem cateodata masura, bineinteles cu masura.
Toate cele "bune"
George

 =  ...
Fluerașu Petre
[10.Dec.07 22:26]
Adriane, cu siguranta voi intra in politica la un moment dat. Sper insa sa nu mai fie ecologisti atunci. ;) Multumesc pentru vizita si pentru informatiile oferite. Ma bucur ca articolul meu te-a provocat.

Mihai, iti multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ai inteles conexiunile atat de bine. Te mai astept in paginile mele.

Petre Fluerașu

 =  McDonald’s este un exemplu perfect de consortiu nascut in era consumismului extr
iancu george
[02.Jan.08 01:34]
E de inteles faptul ca incerci sa fii deasupra liniei de plutire raprezentata de normalitate, barca care incearca sa ajunga la tarm in pofida vantului contrariu; toti incercam sa ne remarcam in anumite moduri, unii in mod creativ altii in mod distructiv ( critica poarta la asta deseori ). Poate nu te gandesti ca acei ecologisti nu se lupta pentru anumite cauze doar ca asa au visat ei ci pentru ca doresc ca umanitatea sa pastreze patrimoniul mondial, si anume planeta Terra in conditii agreabile.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !