Comentariile membrilor:

 =  nu
Dana Banu
[11.Nov.07 23:49]
trebuie să recunosc, eu cred că Ștefan Ciobanu merita o recenzie scrisă de altcineva și scrisă mai bine...

poate pare oarecum răutăcios acest comentariu al meu dar chiar cred că tu, Fluerașu Petre, nu ai credibilitate în ce scrii, în ce spui(deocamdată)....rămân la părerea mea(pe care nu trebuie să o iei în seamă), scrii mai mult decât citești iar asta nu e de bine

salut


 =  ...
Fluerașu Petre
[12.Nov.07 13:18]
dana, stai linistita, nici nu ma gandeam sa o iau in seama. :)

daca tot "trebuie sa recunosti", te invit pe tine sau pe oricine altcineva sa scrie domne, nu sa vorbeasca, ca eu am impresia ca sunt multi scriitori in Romania care mai mult vorbesc decat scriu - si asta e marea problema sa stii.! ;)

pana atunci, as vrea sa stiu si eu pe ce te bazezi cand spui ca eu citesc putin? - hai sa ne comparam listele cu carti citite - eu am si din asta, sa stii... :D

iti multumesc pentru trecere si te invit sa o lasi balta cu lipsa de credibilitate. ca aia nu tine de cate carti citesti sau de cat de simpatic esti, aia tine de public si de felul in care reusesti sa i te adresezi acestuia.

te mai astept (aici ma crezi? ;) )

petre

 =  codul
Dolcu Emilia
[12.Nov.07 20:38]
Ceea ce spuneti despre romantismul in poezie este suficient de vag pentru ca inlocuirea romantismului cu oricare alt curent sau tendinta sa nu provoace in context o reactie de respingere semnificativa.
Cu « lumea posibilitatilor, unde nimic nu pare imposibil » e greu ca cititorul sa nu simta ca bate pasul pe loc.
Nu e nevoie sa fiti atat de categoric cand afirmati ca « nu exista siguranta, pentru ca nu exista banaliate ». Raportul dintre banalitate si siguranta e mai insidios. Cat despre normalitate si banalitate, ele nu sunt echivalente nici in imaginarul cel mai inflacarat.
Si lista « nimicurilor » de acest fel poate continua.
Am citit cu mult interes cateva din eseurile dumneavoastra. Nu ma indoiesc ca puteti excela si in recenziile de carte. Mai trebuie insa , dupa mine, stabilizat codul, elementele de stiinta a literaturii.
Ce e remarcabil pe agonia.net e ca drumul dintre un produs final si altul nu-l facem singuri.

 =  mutare
Stefan Doru Dancus
[12.Nov.07 23:49]
Petre, nu lauda pe numeni nemotivat. Nu te face sclavul impresiilor personale. Mie imi place Stefan Ciobanu, il cunosc, i-am cumparat cartea cand a facut lansarea (el nu ma cunostea atunci), insa n-am sarit sa fac o revolutie literara din el. L-ai intrebat ce are in lucru?, pentru ca urmatorul volum trebuie ori sa-i confirme, ori sa-i infirme valoarea.
Nu te supara, mai bine asteptai "o secunda", exact timpul care, probabil, i-ar fi fost suficient lui Ciobanu pentru urmatoarea mutare.
Sa ai pace,
Dancus

 =  ...
Fluerașu Petre
[13.Nov.07 02:13]
Emilia, iti multumesc pentru observatii. voi tine cont pe viitor. ma bucur sa stiu ca ma citesti.

Stefane, pe mine chiar nu ma intereseaza ce vor face autorii in viitor. Eu nu vreau sa am dreptate, eu nu vreau sa fiu un fel de profet. E simplu, eu vreau doar sa ii transmit cititorului meu ceva despre o carte. Ceea ce inseamna o impresie de moment. Cand citesc, imi place sau nu. Dupa aia nu ma mai intereseaza, pentru ca nu mai recitesc. Cartile se cumpara intr-o secunda, sub un impuls de moment. Iata de ce trebuie sa fim noi insine daca vrem sa ne impunem.

a si, p.s. mai e o chestie la mine: chiar nu ma intereseaza "valoarea" - am alte criterii dupa care judec, total in afara ambiguitatilor de acest tip. :)

in orice caz, iti multumesc pentru avertisment si ma bucur sa stiu ca ma citesti.

va mai astept in paginile mele

petre

 =  ...
Dana Banu
[13.Nov.07 15:08]
vezi că nu ai citit atent ce ți-am scris, nu am spus că, vezi Doamne, citești puțin, am spus că scrii mai mult decât citești


nu-ți urez spor la scris că e inutil, îl ai deja:)))

salve

 =  ...
Fluerașu Petre
[18.Nov.07 10:25]
dana, repet, habar nu ai cat citesc eu, asa ca nu poti sa spui asta. Sau poate, am scris eu anul asta 150 de carti si nu stiu?

putin bun simt nu ar strica, asa, in general. ;)

te mai astept

petre
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !