Comentariile membrilor:

 =  semn
Vasile Mihalache
[05.Nov.07 13:27]
O cavalcadă bine periată, de idei și impresii în cârca lu' don gigi, personaj vinovat de toate relele și emoțiile lingvistice.Mi-a plăcut mult expresia "e frig ca într-o sticlă" Bine abordată tema blocajelor auto. În general poemul pare să transmită o stare de furie reținută asupra unui personaj care inundă media. Am citit cu interes.

 =  homenaje a V.M.
Catalin Pavel
[05.Nov.07 18:06]
am fost atit de multumit ca ai lasat acest comentariu incit n-am vazut nici o problema in faptul ca mie personal acest text nu mi se pare ca vorbeste despre blocajele auto; ba, cind zici ca e vorba despre acel gigi din media, esti chiar in ofsaid. dar poezia iti apartine. as avea rugamintea sa mai citesti si alte texte si sa-mi lasi o parere.

 =  cu trafic da
Ela Victoria Luca
[11.Nov.07 19:20]
începând de azi textele tale intră pe pagina princeps, au trafic intens, pot avea și foto (inserate cu link din photobucket și nu mai late de 600 pixeli), pot fi scrise cu italice, bold sau bolditalic. pt lămuriri, if necessary, derspre inserare foto și scriere html, scrii pe adr din pag mea autor.

succes și să ne delectezi cu texte și commuri mereu mai faine!

Ela

 =  secretul Elei
Catalin Pavel
[12.Nov.07 12:20]
Ela multam, am dreptul la foto inserate cu link din photobucket și nu mai late de 600 pixeli, trebuie sa-mi explice Arhimede ce inseamna asta cind se termina asediu Siracuzei:) poezii cu bolditalice nu stiu daca imi da mama voie sa scriu, am s-o intreb. suna atit de atragator incit mi-e sa nu ma dea cineva in judecata dupaia. in ce te priveste: cum se face ca esti singurul editor a carui prezenta se face simtita? tu corectezi typos, dai stele, promovezi, treci la offtopic si mai comentezi si texte ca oricare alt membru. unde sint editorii de antart?

 =  .
Ela Victoria Luca
[12.Nov.07 12:29]
Pentru detalii foto și html, te rog să mă contactezi pe email să îți pot trimite emailul general cu tot ce ai nevoie. Sunt și colegii mei, mai puțin vizibili, dar să vezi cum se vor arăta ei în curând, oho. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !