Comentariile membrilor:

 =  acest text...
luciana grosu
[15.Sep.07 03:27]
acest text...ciudat!...cine ești de fapt tu, gheorghe pașa?:) ..."parfumul", "vălul albastru", "clipa ironic atârnată de liniște", ruperea de ritm...hmm! ești/sau doar semeni...îmi cer iertare dacă greșesc, dar totuși...

 =  Eu sunt eu...
Gheorghe Pașa
[15.Sep.07 09:15]
Luciana Grosu, aș fi vrut să te exprimi mai clar, pentru că se înțelege prea greu ce-mi reproșezi. Mă acuzi cumva că aș imita pe cineva sau chiar aș fi o altă persoană? Dacă știi vreun text în care ai întâlnit structurile respective, indică-l, te rog, iar eu voi modifica sau voi șterge această "personală". Te asigur că eu sunt eu, datele mele biografice pot fi verificate, cred, de orice persoană mai curioasă. Mulțumesc, n-am pretenții de la acest text, dar, fiind adresat cuiva anume din lumea reală, țin totuși la el.

 =  algoritmul invers
luciana grosu
[17.Sep.07 11:24]
Se spune că "experiențele, prin însăși esența lor, sunt niște provocări". La fel sunt și experiențele estetice pe care le trăim în fața unor opere. O operă veritabilă se recunoaște după niște criterii interne, precum "forma, miza și actualitatea ei." Poezia ta m-a impresionat. Nu am întâlnit nicăieri structurile respective, dar cum ar spune Zola, ea este "un colț de natură (de suflet) văzut printr-un temperament." "Colț" pe care fiecare îl receptează folosindu-se de "algoritmul invers" decât l-a folosit creatorul în procesul creației, în funcție de sensibilitatea specifică. Să zicem că versurile tale m-au răscolit pur și simplu, că mi-au amintit de cineva, de ceva. Te felicit pentru stil și mulțumesc pentru emoțiile estetice!

 =  Luciana,
Gheorghe Pașa
[19.Sep.07 21:42]
Mulțumesc mult pentru revenire! Mi-ai luat o piatră de pe inimă. Iartă-mă dacă am înțeles altceva din primul comentariu, dar acum mi-am dat seama că exprima nu confuzia, ci emoția provocată de lectură. Mă bucur că te-a impresionat. Privind totuși cu detașare textul, văd că are și unele structuri mai desuete, cum ar fi "argintul topit al raszelor de lună", dar poate că sinceritatea exprimării e mai importantă. Mulțumesc încă o dată.
Cu stimă,
Pașa
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !