Comentariile membrilor:

 =  Utnapiștim ??
Dan Norea
[16.Aug.07 21:56]
Ina, înțeleg că de Noe, cum ar veni de zeii de la guvernare, nu ne legăm, să nu-i supărăm prea tare. Și atunci îl luăm în colimator pe omologul lui din opoziție, care în plus ne amintește nominal de opoziția noastră tradițională (Cum te cheamă, pui de dac ? Pișta, nene) :))

Mitologia ta de buzunar mi-a plăcut de la început, și ca idee și ca realizare. Dar constat că, asemenea oricărui subiect din ce în ce mai serios, stârnește din ce în ce mai multe zâmbete. Așa că dă-i înainte, până când va râde lumea de tine în hohote :))

P.S. De unde știai de concediul meu ?
P.S.2 Așteptam (b)Arca lui Băsescu, evident cu Elena Udrea pe post de strămoașă a omenirii, și când colo Utnapiștim !?


 =  "informații de foarte mare importanță”.
Doru Emanuel Iconar
[17.Aug.07 18:30]
„Am intrat în posesia informațiilor de foarte mare importanță”.
Ca viitor barbat, zic eu, inainte de-a se întuneca cerul si-a se cutremura pământul, pun „interesele obștei înaintea celor personale” ma aplec plin de curiozitatea asupra acestei parti din mitologie ce cu atata haz, nu mai zic de zambete cu sau fara strungareata, ni le daruiti.
Va declare invingatoare la capitolele umor, inteligenta, ironie fina. textul imi pare un adevarat foc de artificii. Va daruiesc drept premiu doar aprecierea mea sincera. Soluțiile bune vor apărea imediat, nu-i așa? Eu sper.
Cu drag
Doru Emanuel

 =  Așa-i, așa-i!
Elena Marcu
[17.Aug.07 08:53]
E tot mai mișto seria mitologiei de buzunar, iar talentul discursului umoristic mi se pare pus în valoare aici mai bine chiar decât în scrisorile deschise din imprudență. Sau așa mi se pare mie. Neee, știu sigur, capra mea știe... Mă declar total admiratoarea mitologiei de buzunar și a lui Ubaldo. Excelent text, Ina!!! Spumos, ironic, plin de umor, alert, o mânuire incredibilă a dialogurilor creatoare de imagini și personaje absolut delicioase.

 =  era deja plămădit:)
Ina Simona Cirlan
[17.Aug.07 09:03]
Nu-s prea edificată încă dacă potoapele:)) s-au desfășurat în paralel în capete diverse de lume sau dacă au fost două în fapt.
Pe cel al lui Băsescu abia l-am înmugurit și n-am decât o scenă în minte sper să nu dispară și asta până mă apuc de scris:)
o să-mi iau drept motivație flerul tău pentru a continua, aveam nevoie să știi.
Îți mulțumesc pentru răbdare și zâmbetul valoros!

P.S. Intuitie de scorpion:)), da' am nimerit-o, nu-i așa?

 =  Elena:)
Ina Simona Cirlan
[17.Aug.07 09:17]
Nu cumva vrei sa-mi furi capra:)) Abia am scos-o din mainile lui Norica!
Cel mai greu de combatut sunt tocmai scrisorile asa ca m-ai atins exact la punctul nevralgic:). Sunt mai mult decat fericita daca tu zici ca am reusit, eu una sunt satula de ele si tot incerc sa-mi demonstrez ca stiu sa scriu si alte chestii:).
Iti multumesc pentru diagnostic, pacientul a inceput deja sa respire:), cu mult drag!

 =  Doru
Ina Simona Cirlan
[17.Aug.07 21:38]
Iartă-mă, comentariul tău a apărut mai tîrziu abia acum l-am văzut!
Cine și-ar putea dori mai mult drept premiu?
Eu te declar învingător la răbdare și vorbe frumos meșteșugite!
Îți mulțumesc pentru premiu, mi-a luminat seara, copil frumos!
Cu mult-mult drag!

 =  Doru
Ina Simona Cirlan
[17.Aug.07 21:39]
Iartă-mă, comentariul tău a apărut mai tîrziu abia acum l-am văzut!
Cine și-ar putea dori mai mult drept premiu?
Eu te declar învingător la răbdare și vorbe frumos meșteșugite!
Îți mulțumesc pentru premiu, mi-a luminat seara, copil frumos!
Cu mult-mult drag!

 =  fascinant
corvin-cristian neacsu
[18.Aug.07 10:16]
doar felicitari..madre a ilustrilor Ubaldo, Necondimin si Utnapistim. Nu imi permit sa-mi dau nici mie sugestii, in general, insa cred ca ar avea un succes aparte punerea temei intr-o forma dezvoltata catre un fel de nuvela-roman.
toate cele bune.

 =  a noastra
George L. Dumitru
[18.Aug.07 13:39]
In calitate de tap(capricorn) eu m-am indragostit, ca un zevzec, de capra. E un personaj mirobolant( vezi raia), flamboaiant( observa coada, sus de tot), ancestral, definitoriu pentru neamul romanesc. Nu stiu de ce nu a fost pusa pe tricolor, in chip de stema. In vreme ce zimbrii si acvilele s-au dus cu dreptii, capra noastra cea de toate zilele supravietuieste oricarui cataclism si mai ales potopului. Mai mult ca sigur ca si Miorita era tot o capra, travestita.
Verva deosebita, probabil se trage de la papardele si prosciuto.
Daca genele ar fi palme, le-as flutura indelung, clipind, pentru un "La multa revedere". Intotdeauna, nestiute, buchete de ganduri, flacari albe curg spre tine.

 =  Corvin, George
Ina Simona Cirlan
[18.Aug.07 21:06]
Corvin,
Îți mulțumesc. Sugestia ta se suprapune perfect peste ceea ce eu îmi doresc să croșetez aici:) dar tare mi-e că inconsecventă cum mă știu o voi abandona la un moment dat.
Mă bucur să știu că am mai câștigat un cititor atent sper sincer că vei reveni!
Să-ți fie și ție toate bune!

George:)),
Eu zic că ar fi bine dacă am organiza un referendum. Treaba cu capra-i serioasă și delicioasa-ți argumentație ar putea convinge poporul:). Pe mine m-ai convins: vreau tricolor cu capra... vecinului bineînțeles:)))!
N-o să mă crezi de unde vine verva. S-au apucat italienii să facă pastă de mici, îți dai seama?!?
Gândul meu mereu aproape îți mulțumește cu bucurie!

 =  auzi la ea ,capra:))))))))
luana zosmer
[19.Aug.07 20:49]
Eu nu m-am indragostit de capra nici de tap ci de idee.Buna idee.O sa fie dom'le sau n-o sa fie potop ca m-am uscat total.Dupa aia vorbim de zei si ce-au intre picioare.Ca daca era dupa zeus ala a pontat tot ce misca, de la vitica la lebada auzi la el cica metamorfoze.Phhhhhhh,in zilele noastre le cheama zoofilie. ce faci dom'le?

 =  Luana:))
Ina Simona Cirlan
[20.Aug.07 08:45]
De potop nu mi-e frică. Cică aștia suciți la minte, ca mine, plutesc pe apă ca gâștele:) așa că sigur o să ajung cu povestitul și la Zeus. Fără capră, bineînțeles. E cam geloasă și nițel depresivă. Asta mi-ar trebui să se îndrăgostească de zoofil. Pe urmă ar trebui să caut vreun psihiatru de capre:)).
Bucuroasă sa te revad, mi-era dor de rîsul tău sănătos:)!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !