Comentariile membrilor:

 =  părere
nica mădălina
[14.Aug.07 17:18]
eu cred că o rochie cu buline merită o tonalitate mai decisă. căci acest text e labil. între a insinua gravitatea și a descrie umoristic momente ale zilei.
griș, dulce, scorțișoară, zahăr, prea multe. prea multe.
apoi kebab, sandwich cu pui. uh. aglomerare de elemente culinare aboslut sufocantă.
efectul poate fi greața. să fie asta legătura cu ideea? să fie acea greață a acelui autor? nu, nu.
aici e rochia cu buline, maltratată de un descriptiv-amalgam.

 =  alunecari critice
Leonard Ancuta
[14.Aug.07 17:26]
mai intai, mie mi s-a parut un poem dezinvolt, scris fara o preocupare vizibila insa desi voalată prezenta atenta si hotaratoare a autorului care manuieste cu indemanare ingredientele se simte. sunt cateva tablouri ce preced un sentiment o dorinta de eliberare de fuga din inghisoarea orasului dorinta de nebunie mentală si fizică sugerata papilogustativ.

madalina, cred ca exagerezi nitel. da simt si eu o greata, dar e greata cotidianului, soferul libidinos ghita sau portarul molfaind sau tiganca imediat te duc cu gandul la asta. locul evadarii pare a fi un rai al placerilor simple, cat se poate de umane un carpe diem palpabil cu toate ca se pastreaya in stadiul volitiv.

 =  viteza are atunci gust...
Petruț Pârvescu
[14.Aug.07 17:34]
Draga mea Catalina,
am citit si eu. e bini(e)/usor. cred, din fericire, ca Madalina si Leonard au ceva dreptate. ai sensibiliatate si talent. prea mult(e) ai facut in cele 7 ore. elimina surplusul si... opreste/te la timp...
cu prietenie,
p.parvescu

 =  dizzy mood
Catalina Marincas
[14.Aug.07 18:23]
poezia am scris-o într-un moment de repulsie totală. starea aia în care îți vine să iei lumea de gât, de cămașă, de cravată și să-i tragi palme, să o zgârii pentru toate situațiile NEfirești și neomenești pe care ți le pune în față.
so, luați-o ca pe supradoză dacă vreți :) e exact ceea ce trebuie să fie și nimic mai mult. e un kebab. grețos, dulce, suprasaturat


i`ll be fine, iau o bere dupa :P

mersi mult de tot de critici
vă mai aștept

 =  bucataria lui florin
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
de florin busuioc zic. pai scortisoara, gris etc etc. si la sfarsit kebab ?
parca nu prea merg combinate. ma asteptam sa citesc cu totul altceva nu o insiruire culinara cu ceva tenta poetica. de ex. finalul e ok dar pan la el treci prea treci prin toate felurile daca intelegi ce vreau sa zic

 =  toșa claudiu
Catalina Marincas
[14.Aug.07 23:12]
nu, nu înțeleg ce vrei să zici dar hmmm te apreciez prea mult (sau mă rog ceea ce scrii) ca să-ți ignor părerea sau să o dau naibii

mda

am să iau o pauză cred

 =  blugi.
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
cata, vroiam sa spun ca mi-ar fi placut ca aceasta succesiune de scortisoara si restul sa fiu un pic mai previzibila. sa nu se simtace urmeaza de la bucata la bucata. atat. comentariul meu nu are nici un pic de rautate sau ironie in el sa stii. probabil m-am grabit. dar asta am vrut sa spun. iar cum am zis finalul mi se pare foarte ok.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !