Comentariile membrilor:

 =  parca visand
florin caragiu
[05.Jul.07 16:43]
mi-a plăcut aceasta miscare a liniei de demarcatie ca dupa un principiu de nedeterminare, sublimand consistența privirii se creeaza un camp generator de noutate, versul reuseste sa transporte consistenta iubirii care mediaza intre real si oniric.

 =  Domnule Caragiu,
Gheorghe Pașa
[06.Jul.07 06:23]
Sunt onorat de prezența dumneavoastră în pagina mea cu un comentariu pertinent, ce dezvăluie aspectele importante ale textului. Nu am reușit prea mult, recunosc, dar e un text mai vechi, scris în adolescență. Vă mulțumesc!

 =  George, da
Cornel Ștefan Ghica
[06.Jul.07 07:50]
o "linie de demarcație" clara, creionata intr-o imagine simpla, fara (prea) multe contraste. incepi sa duci (pe umerii poeziei tale) greutatea simplitatii si s-o transpui in formule cuminti, muland (scrisul si ideile tale) pe nudul fiintand al sufletului.
iubirea (insa) poate re-compune un nou orizont, o noua dimensiune, un nou inceput "pentru alte clipe gânditoare". este un sentiment care (mai mult) incetoseaza trairea, clarificand-o (intr-un singur sens) atunci cand "în două umbre pale / linia" se depărteaza si "nu se mai vede".
raman privirile; o istorie uitandu-se...
felicitari

cu stima, Cornel Stefan Ghica

 =  Cornel Ștefan Ghica,
Gheorghe Pașa
[06.Jul.07 15:19]
Îți mulțumesc pentru analiza pertinentă, care deschide textul spre cititori. Chiar dacă textul e mai vechi, tu ai dovedit că poate fi în concordanță cu viziunea mea poetică actuală.
P.s. Îți mai mulțumesc o dată și sper că vei înțelege de ce. Te rog să mă ierți.

 =  Gheorghe,
Ligia Pârvulescu
[06.Jul.07 20:32]
foarte plăcut acest joc de îndepărtarea de aproape. Te face să te gândești la multe lucruri :). Un semn, pentru că.

 =  Ligia, pentru că...
Gheorghe Pașa
[07.Jul.07 11:31]
Ligia, acel "pentru că" din finalul comentariului tău mă duce cu gândul la suspensia în care lăsam și eu cumva un text de-al meu. Poate că, pur și simplu, ești și tu "o clipă gânditoare". Mulțumesc pentru semn. Te citesc și eu cu plăcere, chiar dacă nu am lăsat vreun semn.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !