Comentariile membrilor:

 =  in plin absurdistan
Nicoleta Tase
[28.Jun.07 20:44]
N-am stiut daca sa rad sau sa plang. Dar cred ca absurdistanul este una dintre singurele forme autentice in care putem trece zambind prin realitatea asta foarte colturoasa uneori. Cu La Fontenii ei vinovati de soarta cruda a furnicilor metamorfozate in gaini. Fain, Razvan, ma intrebam cand regasesc verva pe care ti-o cunosc deja atat de bine. Se pare ca te mai viziteaza muza uneori.
Traim in plin Absurdistan. Noroc ca ne mai salveaza Shakira din cand in cand si regula radicalului din Gheoghe, niciodata foarte clara.

 =  Shakiristan
Razvan Dragoi
[01.Jul.07 19:58]
Intr-adevar, e greu sa scrii un text absurd, fiindca ai sansa ca, in orice secunda, sa fii batut mar de realitate. Partea pozitiva e ca ai la dispozitie surse de inspiratie virtual infinite.
Dus la consecintele sale ultime, La Fontaine e susceptibil nu doar de comunism, ci chiar de a fi cumva stahanovist, tarii cat mai multe graunte!Verva s-ar mai gasi, dar numai la muzeul muzelor, in care Gheorghe incearca fara succes sa extraga radacina patrata din Shakira si se impiedica patetic de o biata (sau beata) zecimala.
Multumesc mult!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !