Comentariile membrilor:

 =  Părerea clientelei
Nicolae Popa
[08.Jun.07 15:38]
Vasile,

Dă-mi voie să fiu foarte rău: ultima strofă e din alt poem! poate chiar din poemul pe care îl scrie acum cel ocupat... Pe cuvîntul meu, fără ultima strofă poemul e desăvîrșit!
Multă inspirație!

 =  nicolae popa,
carmen mihaela visalon
[08.Jun.07 18:34]
Da-mi voie sa fiu si mai rea decat tine. Poezia asta chiar merita o stea. Intotdeauna ultima strofa e din alt poem. La fel si prima si a doua, etc, etc. Uneori, exista iluzia continuitatii, dar...liantul nu este material ci energetic.
Pe scurt sunt trista si cand, Vasile se entuziasmeaza la poeme minore si cand scrie o poezie adevarata si nu primeste ceea ce merita, recunosterea.
Vasile, imi place analogia conturului de creta cu sotronul, si pasarea cu piatra in cic. Nu-mi place versul "Din colț șade ca într-un abator".

 =  .
Gheorghe Pașa
[08.Jun.07 22:35]
Nu sunt "un trecător neatent", "nu dat cu barda", "sunt ocupat; scriu un poem"! Am înțeles mai multe, dar prezenta atotștiutoarei doamne Visalon mă stânjenește, dumneaei ținând mai mereu să jignească indirect părerile altora, ca și când numai dumneaei ar avea dreptate.

 =  Domnule Pasa
carmen mihaela visalon
[08.Jun.07 23:39]
Daca imi spuneti ce anume a fost jignitor in comentaruiul meu imi voi cere scuze public.
L-am jignit pe dl Popa? Nu cred. L-am jignit pe dl Mihalache, pentru ca i-am reprosat ca incurajeaza poeme minore?, daca da, astpet sa ma intrebe de ce am facut acesta afirmatie si ii voi exemplifica punctual, ce poeme mici a incurajat si ce poeme mari a ratat.
De ce am facut aceste reprosuri? Pentru ca atat pe domnul Popa cat si pe domnul Mihalache ii consider autori cu discernamat, care stiu sa primeasca si laudele si criticile formulate civilizat.
Cu dvs, daca nu m-ar fi obligat formularea obraznica si nevenita: "atotstiutoarea" nu as fi inceput un dialog. De ce? Pentru ca v-am urmarit activitatea de pe site si chiar daca la inceput, mi-au placut unele poezii si v-am incurajat, la scurt timp, am intels ca gusturile literare si valorile noastre morale sunt diferite.
Am intrat vreodata, sa va jignesc?
Acum, pentru ca tot a venit vorba de jigniri, cum credeti ca se simte un poet bun cand este ignorat in timp ce altii sunt osanati?
Si cum credeti ca ne simtim noi, toti cei care de-a lungul anilor am publicat pe Agonia, cand vedem ca audienta siteului scade si poetii buni pleaca?
Nu va obositi sa-mi raspundeti pentru ca nu veti avea argumente mai tari decat ceea ce se poate demonstra statistic prin o analiza a indicatorilor de ordin cantitativ: nr de vizitatori, poezii postate, comentarii postate in perioada Ianuarie-Iunie 2007, Ianuarie-Iunie 2006, Ianuarie-Iunie 2005.
Doriti sa continuam dialogul sau ne intoarcem fiecare la poeziile si comentaeriile noastre si ne incercam sa dialogam cu seriozitate?

 =  parere
bondar paul
[09.Jun.07 11:09]
mi-e mi-a placut f mult ideea, sa nu mai spun ca ultimele vresuri sunt bestiale
Cu respect

 =  răspunsuri
Vasile Mihalache
[10.Jun.07 11:13]
Nicolae Popa,
Poemul redă momente care succed unui eveniment, atitudini de grup și individuale în fața acestuia.Îl consider unitar din acest punct de vedere.Mulțumesc pentru citire și comentariu.
Carmen Mihaela Visalon,
Îți mulțumesc pentru citire și aprecierile favorabile.În altă ordine de idei, am fost impresionat de viziunea unui poet pe care nu l-am urmărit cu altă ocazie.Ai dovada extremei mele influențabilități în fața inefabilului poetic.
Gheorghe Pașa,
Mie îmi place să învăț- de la oricine, cu atât mai mult de la un om pe care îl prețuiesc și îl stimez.Cât timp nu se constituie în atac la persoană, critica este binevenită, iar Carmen este o persoană care se implică și de aceea o respect și îi respect opinia.Simțul tău critic este deosebit, deasemeni limbajul critic este de calitate.Sunt bucuros să-l exersezi pe textele care îmi aparțin.
Bondar Paul,
Aprecierile tale mă onorează. Mulțumesc pentru citire și comentariu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !