Comentariile membrilor:

 =  zborul ca adormire târzie
Ela Victoria Luca
[24.Mar.06 12:40]
Dan, e mult "târziu" repetat aici (în titlu pune "r"), oricum este redat și prin comparații, metafore etc., petru a apărea și ca atare. Think about it.
Mi-a plăcut:

"e târziu și tu îmbălsămezi oasele tale
ce-ascultă o moarte târzie
prea devreme adusă la mal
de vâsle de carne"

Daniela

 =  9+1 povestiri
dorin cozan
[24.Mar.06 12:54]
incepe sa fie prea tarziu pentru "tarziu". si niciodata prea devreme.
cuvintele sunt niste pesti-banana. au gust bun. mananca si bea. =  așa e.
dan mihuț
[24.Mar.06 12:55]
ela, asta și era disonanța. oricum, nu știu dacă este justificată prezența cuvântului, cert e că avem de a face cu mai multe fațete ale târziului puse într-o relație, târziul temporal și târziul stare. cred că n-am gasit pe moment altă cale de a trasa această relație decât prin repetarea cuvântului, sperând că se va sesiza semantica diferită. nu știu și cât am reușit. mulțumesc de trecere.

 =  dorin,
dan mihuț
[24.Mar.06 13:07]
doar o dată prea devreme, dar nu acum. și n-ar ține de festin cât de dispariția sub orice formă a târziului. să ne-așezăm, ești invitatul meu!

 =  ceva care-mi place!
Grigoras Ruxandra Ileana
[24.Mar.06 16:51]
somnul...ce placut...inca odata remarc nuanta aceea a somnului ca element final al vietii...presupun ca am inteles bine.da...ma intreb cati dintre noi au impresia sau nu doar impresia ca sunt unele lucruri care vin prea tarziu,ca exista ceva in viata asta,un ceva pe care nu avem timp sa-l descoperim.insa asta nu tine de poezie...

 =  nu și da.
dan mihuț
[25.Mar.06 00:26]
nu era element final al vieții, poate nu era nici somn. da, în ceea ce privește impresia ai dreptate, dar, cum bine ai spus, asta nu ține de poezie! dar de ce?! mai vedem!

 =  trop tard
ioana barac grigore
[25.Mar.06 14:09]
am citit si opinia Elei. cred, totusi, ca prezenta repetata a lui "tarziu", chiar pe aceasta intindere, nu face rau. poate, in antepenultimul vers, as face rocada "tarzie cadere". in rest, chiar duce spre regretul si frustrarea lui "prea tarziu". solutii exista: ghem pe dreapta, asteptare si devine la fix.

 =  ioana,
dan mihuț
[27.Mar.06 13:43]
mulțumesc pentru 'încrederea' în târziu, dar și pentru soluția teoretică (ghemul acesta mă duce spre ieșire sau spre minotaur?). am înțeles, dar stau mai prost cu răbdarea.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !