Comentariile membrilor:

 =  "In urma noastra se formeaza timpul"
silvia caloianu
[15.Mar.06 17:50]
Poate ca ar mai fi de cizelat cate ceva in textul acesta (zarisem o cacofonie, pe undeva), pot insa afirma ca am ramas imresionata. Iti voi urmari scrierile, as vrea sa fii citit.
Bun venit!

 =  Reply: 1
Cristi Constantin
[15.Mar.06 18:12]
Bine te-am gasit.
Am citit cu foarte mare atentie regulile si sper ca nu fac vreo prostie cand iti raspund la comentariu. M-am speriat ingrozitor cand am citit titlul raspunsului tau, am crezut ca este deja o poeta sau prozatoare care a scris ceva legat de "in urma noastra se formeaza timpul"... si ca acum cineva imi atrage atentia ca am plagiat! Oh, bine ca m-am inselat, pentru ca stiu sigur ca textul l-am compus eu 100%.
Cacofonii... am sa recitesc totul.
Multumesc pentru comentariu. Ce rapid a fost!

 =  sfaturi
Ionut Laurentiu
[15.Mar.06 19:18]
Cristi, foarte dureros textul tau, scris putin stangaci, dar cum acesta este un atelier literar.. ai tot timpul din lume sa corectezi acest lucru.. apoi, al doilea lucru care m-a deranjat este lipsa diacriticelor, care mi-a ingreunat lecturarea, si am aflat ca a devenit o regula pentru a nu fi exilate la atelier. cred ca silvia iti poate explica mai bine. eu am vazut ca e singurul text, deci iti urez bun venit si spor :)

 =  Cristi
Ina Simona Cirlan
[15.Mar.06 19:07]
Dacă ai introduce linia de dialog textul ar căpăta mai multă fluență, câștigând și în plan estetic.
Nu am fost atentă la cacofonii dar cu siguranta ar mai trebui lucrat.
Mai citim, mai vedem:)

 =  "s-a trintit pe pat incaltata'.
emilian pal
[15.Mar.06 19:53]
No, ma, io ce sa zic. Ti-as face un comentariu elaborat, despre expresii care fac nota discordanta cu textul, metafore si alte cele. Eu ce pot sa-ti zic? Daca as puea ti-as da cinci stelute pentru fiecare an. Eu nu pling si nu citesc proza. Pot doar sa-ti spun ca am fost, oarecum, in siutatia ta. Acuma, du-te, ma, ca m-ai facut sa pling......

 =  Reply: 2
Cristi Constantin
[15.Mar.06 21:54]
Da. "S-a trantit pe pat incaltata" suna urat... "s-a aruncat" suna inca si mai prost. "s-a azvarlit", lol. "s-a lasat" nu merge, eu o vad foarte clar cum se tranteste. Asta e limba romana, lucrez cu cuvintele pe care la am la indemana. Va rog, ajutati-ma, daca puteti. Vreau sa iasa frumos. Eu am sentimentele si imaginile mele foarte foarte foarte vii, dinamice: le vad, le aud, le miros si pot sa le si ating.
Expresii care nu se potrivesc in text... pfff, nu stiu. L-am recitit de atat de multe ori, incat nici nu mai pot sa ma concentrez la el. Aproape ca il stiu pe de rost, sunt prea obisnuit cu el, nu ii gasesc nici o greseala.
Legat de scrierea cu fonturi romanesti, am sa incerc sa transcriu cat mai repede totul in Word.
Iar liniile de dialog, nu, nu au voie sa apara in textul meu. Nu stiu cum sa explic, dar nu vreau. Dialogul e ceva... nu stiu cum sa spun. Eu aici vad o atmosfera mai intima, ca si cum ar comunica telepatic, nu prin cuvinte.
Emilian Pal... serios, tu chiar ai plans?

 =  "esti un baiat bun."
Andrei Badea
[15.Mar.06 23:01]
Cristi

mi-au placut simplitatea, fluiditatea si doza mare de sinceritate.
Cat mesajul din spatele unui simplu, "Esti baiatul bun" si rolul lui in viata unei femei, m-am intrebat de multe ori,
e privilegiu sau povara?


 =  baiatule esti bun
eugen pohontu
[16.Mar.06 15:16]
Sincer, mie mi-a placut! Textul, dreptu-i, are scaderi, dar are un parcurs fluent. Daca ai putea scapa de clisee redundante, metafore oarecum prafuite, poti construi o proza faina, nu chiar impresionat(ca Silvia), dar cu siguranta, cred in 'demersul' tau.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !