Comentariile membrilor:

 =  Pentru Elena din...Troia focșaniului !
razvan ducan
[09.Apr.06 10:28]
Elena.Scri clar și corect, în spirit clasic.Poezia ta are imagine și emoționează.Nici fantezia nu-i lipsrește ceea ce face să-i crescă valoarea.Nu-i extraordinară fantezia, dar există .Cred că ești o poetă bună a plaiurilor focșănene.Aceasta, doar după ce ți-am citit două-trei poezii. Păcat că nu dai câteva minime date biografice ca să știu de unde "să te iau".Te îmbrățișez poeticește.

 =  Razvan
Elena Munteanu
[10.Dec.18 14:27]
Îți mulțumesc pentru comentariu. Cu o singură rectificare: sunt din Pașcani, nu din Focșani. Am văzut că ai făcut facultatea la Iași. Am terminat cu mult mai devreme decât tine, anume în 1978. Ți-am citit biografia. Impresionantă, pe cuvânt! Felicitări, ai o activitate bogată și multe resurse să continui. Cu bine, Ingada.

 =  Elena. Eu, ardeleanul, iubesc Iașul, Moldova și moldovenii pentru sufletul lor b
razvan ducan
[11.Apr.06 09:38]

Îți mulțumesc Elena pentru aprecierea poeziilor mele.Îmi cer scuze pentru confuzia (din cauza...vitezei)orașelor. De căte zeci de ori n-am trecut cu "trenul foamei", adică Timișoara-Iași, prin Pașcani ?!Și încă un amănunt.Eu am avut o viață studențească fantastică la Iași, deși am făcut o facultate ce nu mi-a plăcut și am devenit...inginer.Și totuși spun și acum că între 1978 și 1983 au fost cei mai frumoși ani din viața mea, într-un Iași cultural și istoric de excepție.Eu, ardeleanul, din acestă pricină, și nu numai , iubesc Iașul, iubesc Moldova și moldovenii cu sufletul lor bun de pus pe rană.Te îmbrățișez poeticește !
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !