Comentariile membrilor:

 =  parere
emilian pal
[09.Mar.06 19:38]
Dureroasa devenire...Un text mai outin sumbru, care m-a impresionat, mai ales caruta cu pepeni. Nu stiu de ce, dar lucrurile marunte conteaza cind lipsesc lucrurile mari.

+ paserea a rămas
Florian Stoian Silisteanu
[09.Mar.06 19:44]
arse de vii au griji arzătorii de aer și aripă au ei griji dar nu au haina poemului paserea a rămas omul se pierde bravo linA simplu direct pe față curat liniștit trăitor

 =  irelevant
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
daca pui un pepene intr-un butoi cu lacrimi de crocodil, ti se va parea ca zeama este apa sfintita. Exact asta induce poemul tau.

 =  SUPERB!
Diana Rizoiu
[09.Mar.06 20:15]
de mult nu m-a mai impresionat atat de mult o poezie. nu necesita cuvinte sau comentariu, exista acum, aici si in mintea mea pentru totdeauna. felicitari!

 =  extaz
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
Diana, din cate cunosc eu, comentariile astea mirobolante trebuia sa aiba o oarecare referire la text, expresii gen SUPERB, WAW, CE MISTO, FAIN, sunt de-a dreptul jenante. Daca comentariul tau stupid nu necesita cuvinte, nu-l scrie, pastreaza-l in mintea ta pana face pui si poate apoi ii gasesti o forma sau macar o legatura de pepeni cu acest text sado-maso-pepenistic. Ia sa vad dacqa te-am provocat la un comentariu care sa aiba macar un singur cuvant de legatura cu acest text.

 =  Nice
Lazar Constantin
[10.Mar.06 00:54]
Nice poetry girl ;)
Imi place in principal prima parte...apoi la sfarsit parca isi cam pierde din valoare.... si nu te mai lua dupa toti lingaii de pe siteul asta...ca astia nu stiu sa iti zica decat SUPERB si atat...eu iti zic ca ai talent, dar ai talent de mai mult ;) Costy

 =  o simpla opinie
Boanta Gabriela
[10.Mar.06 08:45]
Singurul vers care m-a miscat in poezia ta a fost:"cărămizile cresc pe dinăuntru iar ferestrele sunt sudate" Poate si pentru ca sunt obsedata in textele melede spatii stranse, inchise, sufocante. Am impresia ca redau cel mai bine starea de neliniste prin simpla lor trimitere la izolare. Si mi-a placut sfarsitul bacovian. Am trecut, am vazut. Gabitza

 =  Romania TNG
Ionut Caragea
[09.Mar.07 16:55]
Lazar Constantin, m-am uitat pe pagina ta sa vad cat esti de priceput la literatura. Ai toate textele la atelier in afara de unul si sunt scrise la nivel unui prescolar. Comentariul tau este la fel ca si al Dianei Rizoiu de mai mare rasul. Citez ca sa iti arat cat de doct esti: Imi place in principal prima parte...apoi la sfarsit parca isi cam pierde din valoare....
Nepotica mea de 5 ani ar face un comentariu mai elevat iti jur. Sincer, voi faceti de rusine cultura, nu stiti sa legati doua cuvinte si sa va exprimati o parere asa cum trebuie. Lasati-va de poezie si puneti-va cu burta pe carte copii.

 =  salut
Enache Ionut Laurentiu
[10.Mar.06 04:02]
stimate monsenior Saint Dupri di pipi Costy, te pot ruga ceva? in primul rand ascunde-ti te rog poza din pagina de autor si sterge din biografie afirmatia golan de golan ..astfel, trecem la level II, dificultate sporita: te rog, dar te rog eu mult, foloseste primul meu sfat... level III : harakiri litero-operational, adica iei o carte si iti dai cu ea in cap pana diseci sensurile tuturor metaforelor si cuvintelor care nu rimeaza cu bani-golani din ecourile cantecelor difuzate pe taraf tv. level IV : cere-ti scuze lui li pentru prezenta ta aici. level V cere-ti scuze mie fiindca mi-a fost dat sa citesc asemenea elucubratii (afla ca si eu atribui exclamatii gen superb, dar in gand, ceea ce ma face lingau ?).. si in final, level VI, si aici se termina jocul, intalnim strajerul cu care va trebui sa lupti.. Caragea Ionut.. :) good luck, face rubgy.


"calitatea cititorului se defineste prin puterea lui de a citi si a evita remarcile stupide care pot influenta perceptia unui alt viitor cititor echivoc sau superficial"

acum, li, am tremurat de frig citind e-mail-ul, si m-am imbracat cu ce am gasit prin cuier.. in jurul meu am ridicat un zid, din carne, si arunc zilnic starvuri peste el.. candva, haina potrivita va atarna si in cuierul meu, dar probabil eu din inertie o voi arunca o data cu starvurile... si mirosul pasarilor arse imi va spune ca am gresit.

cu drag

 =  prerea mea...asa cum e ea...
Florian-Razvan-Daniel
[10.Mar.06 08:45]
Nu stiu ce spun ceilalti... Poate parerea lor e mai buna decat a mea...

Eu cred ca un text literar, de orice fel, este un text valoros atata vreme cat intre randurile sale se gasesc picaturi de sentiment... Mie asa imi place sa spun... Textului tau nu ii lipsesc aceste picaturi de sentiment... Sunt acolo si cred ca asta il face cu adevara valoros...

Parerea unui novice...;)

 =  Deosebit,
Erika Eugenia Keller
[10.Mar.06 11:19]
Un poem pe care-l trăiești de la primul vers iar

finalul

"știi prin viața mea mică mai trece câte o căruță cu pepeni
cade unul și din cauza lui mai cad câțiva se sparg îmi pătează
ba o cămașă ba o perdea ba o batistă

numai în urma ta miroase a păsări arse

de vii"

este o sublimare a trăirilor noastre în toate nuanțele ei.

 =  Re:
Erika Eugenia Keller
[10.Mar.06 11:36]
Cand imi place un poem, scriu
Cand nu imi place un poem...tac

 =  jenibil? nu... :)
Eugenia Panico
[10.Mar.06 22:35]
un text foarte bun. mie îmi amintește de elena vlădăreanu și de poemele ei scrise de "nevoie", cum spunea mircea diaconu (parcă!). ești autentică, li! și asta nu e puțin lucru. mă uit un picuț "ciudățel" la "jenibil" ăla! nu pot să spun dacă ai întins sau nu coarda cu termenul ăsta! pe mine nu mă deranjează!

mai trec!

pa pa panico

 =  Diana, Gabriela, Erika, Emilian, Florian, Ionuț, Costy, Razvan
Alina Livia Lazăr
[16.Mar.06 10:45]
Multumesc tuturor semnatarilor acestor comentarii pentru timpul petrecut langa acest text si ii asigur ca parerile lor conteaza.

li

 =  licențe
Cristiana Miu
[10.Mar.06 18:45]
Este un text în care se simte foarte puternic (nu știu dacă intenționat sau nu) glasul Aglajei Veteranyi. Text bun, bine construit, chiar daca nu sunt de acord cu licente literare de tipul "jenibil". Nu sunt de acord fiindcă dacă lucrurile nu pot fi spuse cu cuvinte existente, poate că nu ar trebui spuse deloc.
In fine, un text bun, și care mi+a amintit de scrieri care m-au impresionat la momentul lor.

 =  of!
Eugenia Panico
[10.Mar.06 23:11]
acum le văd pe toate trei! vreau și eu un nivel minim care să îmi permită să comentez fără verificări. și de scris... nu sunt analfabetă și nici rău intenționată. :P


 =  Eugenia Panico
Paul Bogdan
[11.Mar.06 00:36]
Nu a spus nimeni că ai fi analfabetă sau rău intenționată. Dar de spus spun eu că ești clonă...

"zic și eu"

 =  Cristiana Miu,Eugenia Panico,Paul Bogdan
Alina Livia Lazăr
[11.Mar.06 14:01]
Cristiana Miu, nu am auzit de aceea Aglaia, promit sa consult uichipedia.

Eugenia Panico, ai dreptate cu acel "jenibil".

Paul Bogdan, e un mesaj offtopic, nu?!

Multumesc pentru ... orice :)

Orice conteaza.

prietenesc,
li
Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
(sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)