Comentariile membrilor:

 =  ti-am lasat bilet la intrare.fara numar
bogdan ioda
[07.Mar.06 08:57]
buna sa-ti fie inima toporash fragilash si ingerii sa-ti cante la mandolina maiestuos virtutea erosului nost.
"Trec ani, trec anotimpuri,
trece și ceasul acesta fără tine"
toate trec si ne mananca viermii s-apoi la ce bun ca ne plac cartofii prajiti si cumparam astrii si comete tot un cosciug ne trece si ne cresc unghiile si parul.

+ Noapte bună, cireașă amară,
Maria Prochipiuc
[07.Mar.06 08:17]
Trandafirule, cireașă, anemonă, părule, mărule!—uite așa intru în lumea mirifică a poeziei, când citesc versurile tale. Mereu mi se duce imaginea mai ales spre chipul tău, chip care dă versului o nouă frumusețe prin interpretare. E un joc al imaginației tale jucăușe. E aici un contrast între realitate și vis, care se îmbină într-o realitate apropiată. Un joc al ielelor, o finețe a exprimării cuvântului. Se simte în acest poem feminitatea, pentru care nu e suficient doar gândul …


 =  Si ce daca trec anii...
Nicolae Augustin
[07.Mar.06 18:48]
Nu trec ani,nu trec anotimpuri, nu trece si ceasul acesta fara tine. Nu ti-ai schimbat chipul.Nu porti inel si peste toate cate au fost nu ai sa ma uiti,cuvantule! Nu ai sa ma uiti si nu ai sa ma ierti!

 =  zic si eu
Camelia Petre
[08.Mar.06 17:46]
Bogdan, atunci, fie ca sunetul mandolinei sa ajunga si la tine, ca tare duios mai este! multumesc pentru comentariu...ca tare trist si adevarat este...toate trec si ne mananca viermii...mamaaaaaaaa, help!!!
Maria, cum stii tu sa iti apleci gandurile si simtirile asupra randurilor mele! Ma bucur tare mult ca imi revezi chipul printre cuvinte...asta inseamna ca nu ma uiti...nici eu pe tine! sper sa ne vedem curand la IASI! Multumesc pentru apreciere.
Augustin, totul este efemer...de aceea nu port inel, pentru ca ceasul acela pentru mine a trecut...unele lucruri nu se uita niciodata! raman acolo in amintire, in suflet, in intuneric, in lumina, etc...cred, dar nu am inca certitudinea, ca viermii nu mananca amintiri.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !