Comentariile membrilor:

 =  Citind aceste versuri
ioana matei
[07.Mar.06 15:29]
am simtamantul acut ca Poetul e un Copil al Domnului, semanand cu TATAL sau si, tocmai de aceea , creaza printr-o poezie inca o mica lume perfecta (dar nu pentru ochii muritorului...)

 =  Abilități de versificator
mircea florin sandru
[12.Mar.06 11:51]
Un text de valoare medie, care ilustrează mai degrabă abilitățile de versificator ale autorului. Autor, care, dacă nu mă înșel, girează apariția (contra chitanță de abonament) a tot felul de veleitari și versuri stupide in publicația "7 Plus". Ridicați ștacheta, domnule!

 =  Impostori si veleitari
Miron Manega
[14.Mar.06 10:38]
Ar trebui sa fiu onorat, dar sunt. Bine ca, macar, mi-ati apreciat calitatile de versificator, domnule MFL. Sunt convins ca pana la acest nivel se ridica stacheta dumneavoastra de competenta si de rezonanta. Cat priveste argumentatia la judecata de valoare, este odioasa, pentru ca induce un fel de prezumtie de vinovatie tipic stalinista. Adica daca sunt schiop, trebuie sa fiu neaparat si surd. Intrebare: daca mi-as castiga existenta ca gunoier, de exemplu, n-as mai avea acces la poezie? Cu alte cuvinte, ce legatura are faptul ca am gestionat (nu girat!) rubrica "Si eu stiu sa scriu" de la "7 Plus", pe vremea cand se numea "National", cu valoarea sau non-valoarea poeziei mele? Dar daca tot ati adus vorba, fac un efort sa va explic un lucru foarte simplu. Rubrica dispretuita de dumneavoastra oferea acces la pagina tuturor, contra plata unui abonament pe o luna. Unii dintre cei publicati aveau talent si stiti foarte bine acest lucru. Acei oameni isi plateau accesul la pagina abonandu-se la ziar. Nu se rusinau sa apara alaturi de veleitari sau impostori. Credeau, ca si mine, in puterea creatiei de a se face auzita in vacarm. Conditia era sa fii prezent. Nu poti castiga o cursa daca nu participi la ea. Aceasta posibilitate de a fi prezent le-am oferit-o eu, pe spatiul acelei rubrici, asumandu-mi riscul de a fi catalogat drept vulgarizator al creatiei. Unii mi-au spus ca fac dumping cu poezie. Dumneavoastra v-ati asumat vreodata o asemenea misiune si un asemenea risc, domnule MFS? De pe ce platforma intelectuala incriminati un asemenea demers? Pe de alta parte, realizati ca va aflati in plina impostura? Sunteti membru al Uniunii Scriitorilor, de ce trageti cu ochiul la masa noastra? Nu va stanjeneste prezenta atator veleitari? Sau vreti sa stati in capul mesei? Din cate stiu, locul e ocupat.
Revenind la poezia mea, pe care atat de pertinent si de nuantat ati comentat-o, nu am nimic de spus in apararea ei, caci e majora si vaccinata. Poate doar atat: cand un om, fie el si MSF, nu intelege ceva, nu intotdeauna e de vina acel ceva.

 =  Erata
Miron Manega
[14.Mar.06 11:16]
Am scris eronat initialele lui Mircea Florin Sandru. MFS, desigur, regret sincer.

 =  mentiune despre masa poezie.ro
Radu Herinean
[15.Mar.06 12:22]
doar o mentiune dintr-un capat al mesei: masa poezie.ro are un numar nelimitat de capete, iar in acest moment nu sunt foarte multe ocupate.
in general, sper ca domnul Miron sa fie macar ceva mai temperat in comentarii, indiferent cine e interlocutorul si ce parere are.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !