Comentariile membrilor:

 =  rotiri molatice de timp
Silvia Miler
[06.Mar.06 14:09]
Placuta invaluire de vorbe, confesiune tarzie, rotiri molatice de timp - presupus incremenit la ora regretelor - penduland nehotarat intre ce-a fost, as vrea sa fie si-un "ce va fi" intrerupt de cotidianul impus de insistenta telefonului.
Amical,

Silvia

 =  Sub Gorunul lui Manolescu din București !
razvan ducan
[10.Dec.18 14:27]

Prietene Gorun !Am fost tentat să spun, fiind ardelean,pritenie sub gorunul lui Horea!Ți-am citit două poezii.Ai o poezie corectă, ca ritm și rimă, malițios ironică, în spiritul lui Topârceanu.Nu e rea de loc, ca să nu spun că e chiar bună.Neologismele și "situațiile" abia intuite îi dau un aer de modernitate.Nu spui ci sugerezi, lăsând polisemantismul imaginației cititorilor să lucreze.Un singur scris,o mie de-nțelesuri !Te salut prietenește!

 =  Salut prietene
Manolescu Gorun
[04.Apr.06 09:12]
Salut, prietene. Uite-asa se mai intalnesc oamenii. Fara sa (se)stie. Cativa ani am trait si eu prin Ardeal. La Baia Mare. Si a fost fain. Ti-am citit si eu, cu ocazia asta, cateva dintre poeziile tale. Sa fiu sincer, unele mi-au placut, altele nu. Dar asta n-are nici o importanta. In orice caz, razbate din ele o inima calda a unui ardelean care "sade" dar mai si "cugeta".

Cu simpatie si la buna re-vedere.

 =  Tot pt. Razvan Ducan
Manolescu Gorun
[05.Apr.06 07:12]
Recitind mesajul meu catre tine: "Ti-am citit si eu, cu ocazia asta, cateva dintre poeziile tale. Sa fiu sincer, unele mi-au placut, altele nu", din el razbate o anumita infatuare care imi este straina, dar mi-a scapat in "fuga condeiului". Unii ar spune 'gura pacatosului adevar graieste!' (e vorba de "infatuarea" mea). Realitatea este ca atnci cand ti-am raspuns, recitisem tocmai o serie de poezii postate de mine pe Agonia. Si am avut sentimentul "autocritic" si anume ca si dintre ele 'unele imi plac, altele nu'. Dar totusi, raman la aceiasi parere si in legatura cu ale tale. Ce sa-i facem, nu putem sa fim toti extraordinar de talentati cum sun altii de pe acest sit (pe bune). Principalul este ca, totusi, nu tot ce publicam - cred eu - este chiar de dat la gunoi.

Cu sinceritate,

Gorun
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !