Comentariile membrilor:

 =  Trei culor și a patra
Nicolae Popa
[22.Feb.06 08:30]
Claudia,
Textul tău are calitatea de a fermeca prin originalitatea descrierii acestui joc de culori care te ține la limita dintre a fi și, eventual, a nu mai fi la o banală intersecție. Enigmaticul “Om negru” – obsesia lui Esenin – care nu mai vine, este în chip paradoxal destul de prezent între roșu-verde-galben (deci și între cei trei bărbați roșii-verzi-galbeni) mai ales că orice pas neatent făcut împotiva disciplinei impuse de cele trei culori ar putea face să te trezești în brațele lui. Ehe, uite până unde mă poate duce gândul trecând printre culorile poemului tău! Îți mulțumesc! Este poemul cu care încep această zi. Și urmează să alerg cu treburi prin oraș, să trec pe sub atâtea semafoare.... O zi bună și ție!

 =  la o banală intersecție
Claudia Radu
[22.Feb.06 13:22]
Domnule Nicolae,

Aveam într-adevăr nevoie de ochiul dvs. critic, aveam nevoie de ochi care știu să distingă culorile. În fiecare zi, cel puțin o dată, ne aflăm la o banală intersecție. Ați spus "disciplină impusă". Vă spun că este Greața și iar ajung la obsesiile celor pe care îi știți prea bine...nu cred că e cazul să dau nume. Pentru că pentru asta exista culori. Și ochi care să vadă. Un minunat nimic.

 =  Am făcut..
Raluca-Ștefania Mihai
[22.Feb.06 16:38]
corectările de rigoare.. îmi cer scuze dacă poezie, deși nu știu dacă ești de acord s-o numesc așa, nu ți-e pe plac. Voi încerca să-mi îmbunătățesc stilul, promit!

 =  nimic
Botu Cătălin
[22.Feb.06 16:43]
mie textul ăsta nu îmi spune nimic, la fel ca toate textele tale, dar văd că sunt totuși oameni cărora le place, și îi apreciez pentru asta din suflet. mi-ar plăcea să am și eu cuprinsul de minte să te pricep. ideea e că înșiruirea asta de culori fără noimă este ceva gratuit, fără sens. dacă totuși spun ceva textele tale ar trebui să ai la fiecare poezie subtext. cu explicația de rigoare.

 =  Raluca,
Claudia Radu
[22.Feb.06 17:56]
Am văzut că ai făcut modificări, s-a schimbat...ceva. Ce nu înțeleg este de ce ai venit la mine pe pagina să-mi spui asta!
Mulțumesc pentru promisiune, nu mie trebuie să mi-o faci, asta te implică pe tine! Ai doar 18 ani. Așa că ai tot timpul...

 =  Cătălin,
Claudia Radu
[22.Feb.06 18:04]
Înșiruirea de culori nu este "fără noimă". Îmi pare rău că nu înțelegi textele mele, îți voi cumpăra un dicționar pe care ți-l voi face cadou de ziua ta. Un dicționar de culori, desigur ;). Cred că voi urma sfatul tău, să fac "subtext", mă mai gândesc...
Voi reveni cu amănunte în jurnalul de noapte!

 =  "Minunat nimicul fierbinte, fierbinte de tot "
Enache Ionut Laurentiu
[22.Feb.06 19:04]


Hei, fetițo, minunat de roz,
strada se trece mai ușor pe
locul din față
am zis eu,
(sigur eram eu altfel altfel nu erai roz)


Claudia, eu m-am amuzat de poezioara ta, m-am pierdut printre culori, are asa, un aer inocent, iar tu fiind fetita
roz, mi-am permis sa fiu eu omu` verde.. ramane la alegerea
ta cine e cel negru (sper ca nu tot eu in dublu rol), eu acum te-am ajutat sa treci strada, si sunt verde, verde de tot. :) sa stii ca am gustat si ironia din titlu, subtil, insa la obiect :)
cu drag,

 =  Jurnalul unui pieton singur dar cu cercei:)
mihaela visalon
[22.Feb.06 19:11]
este miercuri,
ora 19.03, dupa ora 19.02,
inainte de ora 19.04,
omul negru este verde.
in timpul de 60 de secunde
dintre .02 si .04,
cele mai lungi fiind uneori inmultite cu 2,
adica 1+2+0=trei si nu cu trecerea soarelul prin 12 porti

unii oameni verzi sunt de pe marte
pe ei nu-i intalnesti in jeepuri negre,
in lanurile de grau, da!,
sub forma de cercuri.

revenind la culoara soferilor
si la asteptarile din pragul zebrei
nu poti sa stii niciodata
ce culoare este capitonat interiorul

Morala: WoW! Rozul este cea mai potrivita culoare. =  februarie
luana zosmer
[22.Feb.06 19:26]
Mi-a placut poezia ta.asa pur si simplu cu omul negru masina neagra si verdele si rosul si galbenul.Mi-a inveselit cumva seara asta nehotarita de februrie sucit cu dosu-n sus ca orice februrie care se respecta.Omu negru nu-i musai sa vina.destul c-a spus mama c-o sa vina.si semaforul ala de mult e stricat.ca-i februarie.

 =  Răspunsuri
Claudia Radu
[23.Feb.06 17:59]
Dragul meu om verde,

Ai dreptate, fără tine nu eram roz!!! Sigur erai tu, în nici un caz în dublu rol! Din (ne)fericire omul negru nu a mai venit!

Carmen,

Zâmbesc de fiecare dată când citesc ce îmi lași în pagină, dar să știi că sunt și oameni verzi in jeep-uri, am auzit eu de niște americani...In god we trust ;)

Luana,

Ma bucur că am reușit sa te înveselesc într-o seară "nehotărâtă" dintr-o lună care "se respectă"...
Ai dreptate, cum de nu mi-am dat seama că semaforul e stricat?!:-/


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !