Comentariile membrilor:

 =  fara astfel de evenimente poate nu ne-am mai trezi de dimineata
Bogdan Gagu
[01.Feb.06 14:14]
asa sa fie... asa e de fapt...

ceea ce s-a intamplat la buzau nu s-a intamplat la nici un atelier agonia, oricat teatru ar fi fost sau poezie sau muzica...
asta da cenaclu...
alt ceva nu mai zic ca sache a spus tot...

bravo tie... respectul meu ...
toata daruirea ta si a celor ca tine, de mentionat aici si pe Maria Prochipiuc, Camelia Petre, Florin Dumitriu si sotia sa si multi altii care au dat din inima lor si din buzunarele lor pentru a seara frumoasa si plina de caldura

la mai mare...

cu drag si mult respect
inoni

 =  unde-s mulți ... trece timpul mai repede!
Monica Mihaela Pop
[01.Feb.06 14:19]

Minunată atmosferă trebuie să fi fost acolo, dacă a generat o astfel de cronică. Felicitări!

 =  concluzia rectificată
Monica Mihaela Pop
[01.Feb.06 14:27]

unde-s mulți prieteni, timpul trece prea repede!

 =  Minunat!
Chereches Maria
[01.Feb.06 14:41]
Tare as mai vrea acum sa fi fost si eu acolo, ascunsa dupa soba, mica mica, cu sufletul la gura si cu urechile mari (si la propriu, si la figurat). Din pacate sunt tare departe...

Maria

 =  felicitări!
Felicitări, inimoșilor! Cred că ați făcut un lucru minunat. Și uite cum pleacă omul de acasă pentru a-și mângâia spiritul. Ține-ne la curent cu evenimentele, nu se știe când am chef să mă urc în Oltcitul meu ruginit ca să dau ochii cu voi. Mai ales că Buzăul îmi "dă târcoale " (în octombrie 2005 trebuia să ajung la Pârscov, la decernarea premiilor concursului de creație literară "V. Voiculescu"; mi-am găsit o scuză, acum îmi pare rău).
Cu sau fără mine, vă doresc să vă trăiască "copilul" cât mai mulți ani și să vă facă martori numai la evenimente minunate!

+ O cafenea a poeziei și epigramei
Ela Victoria Luca
[01.Feb.06 17:39]
Eseu-cronică a unui cenaclu deschis prietenilor poeziei și ai epigramelor, la o cafenea literară a unui scriitor și artist, o descriere a unei seri ce pare să fi fost bogată, extraordinar de bogată în recitare și cântec - cuvintele autorului și fotografiile sunt mărturie, și cred că fiecare dintre cei care au participat pot spune același lucru. Se simte bucuria împărtășită, numai citind aceste gânduri-rânduri lăsate aici pentru noi.
Remarc și subtitlul, la care mă alătur, Radu Herninean aude bine și poate va redeschide curând scena cenaclului, la Eliad sau unde va fi posibil. Noi așteptăm "chemarea", microfon singuratic există oriunde. Pentru un vers, o poezie, o scenetă, o melodie... pentru noi.
Aprind reflectorul aici, pentru această cronică. Tot din 28 ianuarie. Interesantă acea sâmbătă a poeziei. :)

Ela

 =  Sorine draga,
Valeriu Cercel
[02.Feb.06 00:05]
Jos cu cipilica! Frumoasa cronica si frumoase activitati aveti voi pe-acolo. Imi pare rau ca nu sunt acolo, cu voi! Doar cu inima!
Felicitari si pe mai departe la fel de...si mai bine!
Cu drag, Valeriu

 =  sperăm!
Sorin DespoT
[02.Feb.06 02:50]
da! a fost frumos! la București cînd?

cu mult drag!

 =  Pentru Radu Herinean
Sorin Teodoriu
[02.Feb.06 12:48]
Bogdan, Monica, Maria, Loredana, Daniela, Val, Despot... Ia uite cati prieteni am :)

Unii ati recitit Cronica Bestiala, altii au parcurs-o pentru prima oara. De ce am scris randurile astea... In primul rand sunt revoltat de lipsa de interes al celor 'in putere' sau 'la putere', cei ce nu dau doi bani pe cultura. In schimb scot 'de la nasu' fara numar' pentru melodii nemuritoare in ritm oriental.

Nu inteleg de ce nu renaste un om, un moderator un Adrian Paunescu (si aici ma refer numai de poetul Adrian Paunescu!!!), cineva care sa descopere talente. Normal, pe vremea cenaclului Flacara statul sponsoriza aceste actiuni... Acum artistii stau la mila baronilor, bat pe la usile patronilor, strainilor...

Agonia inventase intalnirile de joia..., a renuntat. Europeea incearca sambata.... sper sa nu renunte si ea. Intre aceste doua site-uri nu exista conflicte. Amandoua fac literatura, au acelasi tel. Si de ce nu, impreuna poate vor reusi sa faca ceva mai mult. Pentru ca majoritatea membrilor sunt aceeasi...

Radu Herinean (ca sa nu se faca vreo confuzie cu Radu Herjeu :) de ce nu vii la cenaclu Europeea? El se tine la Muzeul Literaturii Romane in general sambata, o data pe luna. Daca doresti o invitatie oficiala, uite: Sache te invita oficial azi 02.02.2006. Sau de ce nu initiezi tu un astfel de cenaclu? O sa venim cu totii si o sa participam cu totii fie si material. Si asta doar din dragoste pentru poezie, proza, muzica, teatru, etc...

Gandeste-te.

 =  ...
Felicia Flor Baltag
[02.Feb.06 12:49]
Da, frumoasa cronica, dar trebuie sa recunosc ca m-a surprins faptul ca nu ai pus asa si o poza in care sa fie si Corina, Florin, Maria si Lizuca care sunt de pe poezie.ro si au participat cu cel mai mare drag la acest cenaclu de poezie. Dupa cate imi amintesc si Maria a recitat si la un moment dat s-a dat citire si din Florin Dumitriu. Iar Maria a fost cea care a facut posibila prezenta celor trei epigramisti, care s-au incadrat perfect in acel decor de 28 ianuarie.
In rest numai laude - Camy a recitat ca de fiecare data nemaipomenit, iar trupa domnului Dan si Bogdan ne-au adus teatrul mai aproape.

 =  Felicia
Sorin Teodoriu
[02.Feb.06 14:15]
Felicia e greu sa scrii in doua pagini activitatea de sapte ore, caci atatea au fost. Iar pozele i le-am cerut lui Florin D pe email - pe YM au venit neclare. Trimite-mi pozele mie sau lui Cami prin YM si le voi adauga. Eu am doar segvente de film.

Multumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !