Comentariile membrilor:

 =  Lumina
Ela Victoria Luca
[16.Jan.06 00:08]
să îi fie Lumina și mâna Domnului să îl apere... Rugă.. fără roșul pământului din noi...

 =  ...
Florin Hălălău
[16.Jan.06 00:09]
Îți mulțumesc, Ela, suflet bun.

 =  domnului profesor, cu dragoste
Alina Manole
[16.Jan.06 00:33]
Dragă Mihai,

Ieri mi-am amintit cum ne vorbeai tu, demult, despre Eminescu. Era la fereastra clasei un cireș și era cineva care semna în jurnalele colegilor. Apoi tu ne-ai prins că ne scriam bilețele și ne-ai ținut după ora de dirigenție, intră profa de sport, ce e acesta, un cerc? noi am râs, eram doar tu, eu și el, nu, un triunghi, ai zis, apoi s-a sunat și am plecat acasă de tot. Acum am și eu copiii mei, zeci, sute de copii și știu cum e să să îi porți în suflet pe toți, pentru pasul pe care l-au făcut odată cu tine, spre viață.

Mă mai întorc, uneori, pe strada copilăriei, cireșul înflorește acum pentru alții și poate mereu aceiași dirigul-alina-șirestullumii.

Mihai, mai sunt atâtea lucruri de spus, mai sunt atâtea anotimpuri de mers, și, dacă se va întâmpla vreodată să trec doar cu gândul pe la tine, e pentru că știu, tu vei ține întotdeauna lumea pe umerii tăi.

Te rog, promite-mi că te vei reîntoarce.

 =  sunt alaturi
Ion Nimerencu
[16.Jan.06 00:40]
Si eu sunt alaturi de tine!


 =  Mihai
Eugenia Reiter
[16.Jan.06 01:26]
nu mai stiu sigur data... dar stiu ca era toamna lui 2004 cand te-am cunoscut. ma tot tachinai ca-s olteanca...
nu stiu ce sa-ti scriu. chiar nu stiu.
uite-ma fara cuvinte

alaturi... :(

+ punctul pe fugă
Florian Stoian Silisteanu
[16.Jan.06 02:06]
iată cum veștile rele se prind una câte una prin cuiele acestea de trecere prin zid Sunt în mare încurcătură fiindcă în astfel de cazuri nu știu ce să fac,,,ce sfat să dau eu pământului și cum mai ales cum să-l învăț eu pe dânsul să mă asculte Bag seamă că atunci când am trecut fulgerător prin redacția conașului Leoveanu și unde la un păhărel de votcă am plâns de plânsul lui stratanului nu am găsit ce vrea să spună fiindcă îl vedeam brad și lemn dedinspre brad pe leoveanulluimihai Ce să facem noi frate mai mare Poet să-ți alungăm pământiul!? Zic și eu bătrâne să faci bine și să rânduiești prin soartă ca în vreme apropiată să ne aduni și să ne povestești așa cum doar tu știi despre bădia sa poemul și încă ceva să nu uit că dacă tot nu am învățat să pun virgule printre războaie și cuvinte zic așa ca măcar dumneata să nu pui să nu lași a se așeza punctul ci să fi fost doar o virgulă între vieți

 =  Mihai,
silvia caloianu
[16.Jan.06 06:21]
Suntem egali in fata pamantului si numai dragostea ne marcheaza deosebit, ne da forte - noi si noi - si, numai dragostea ne face nemuritori.

Tu ai multa dragoste in tine si, deci - rezistenta. Doar asa spuneai, in convorbirea noastra telefonica, din preajma Craciunului: ca te simti rau si ca mizezi doar pe propriile tale forte de rezistenta. Am plans, atunci. Poate ca mai mult de rusine: te sunasem, ca sa iti vorbesc de nimicurile lumii, de lasitate, de oameni care nu ti-au justificat/meritat increderea, dar tu, precum iti e firea, le gaseai scuze, ii tratai cu iertare.

Esti un exemplu de suflet incapator si de mare modestie. Asa te cunosc eu, prietena ta de pe poezie.ro, asa te cunoastem noi, moldovenii de dincoace, basarabenii. Avem nevoie de tine, te iubim, esti plin de dragoste: deci, trebuie sa rezisti! Inca. In viata aceasta, sa rezisti...

 =  ...
Florin Hălălău
[16.Jan.06 06:57]
Alina, Ion, Eugenia, Florian, Silvia, cuvintele de mai sus îl vor ajuta pe Mihai să treacă peste această încercare. Declarațiile voastre de dragoste sînt cel mai puternic medicament. Vă mulțumesc că îi sînteți alături.

 =  ...
ioan ravel
[16.Jan.06 07:26]
Mihai, să-ți fie gândul de Lumină ca să te poți întoarce!

 =  Mihai
Dana Stefan
[16.Jan.06 08:14]
sunt aici si tin tare de nod cu cele doua maini. ma rog la Dumnezeu sa ne ajute acum, sa ne tinem nedesprinsi de maini, ca sa ne putem bucura sanatosi apoi cu totii de darnicia Lui.

Mihai, din suflet si cu tot sufletul!

Linea


 =  .
Alexandru Dan-Alexandru
[16.Jan.06 08:29]
mihai,
stiu ca nu ne-am prea intersectat cuvintele unul cu altul, dar cuvintele tale s-au intersectat deseori cu privirea mea.asadar

nu e inca momentul,
elevul acesta e neterminat
elevul acesta e nevoie de neterminarea domnului profesor.


insanatosire grabnica

,

 =  vântul tremură ca frica unei mame
Alina Livia Lazăr
[16.Jan.06 08:41]
Florin,

Spune-i Mihaiului că eu am început să îl cunosc prin "vântul tremură ca frica unei mame" și nu m-am mai putut stăpâni din a încerca să îl cunosc mai mult, așa, cum am putut eu, aici, pe acest site. Mai mult nu știu despre Mihai decât ceea ce am găsit în și dincolo de jurnale apocrife și cuvinte. Eu simt că îmi e de ajuns ca să las aici gândul meu bun, cu lumină și rugă.

Putere, Mihai !

li

 =  alături
Monica Mihaela Pop
[16.Jan.06 08:56]

Mâinile amândouă vorbesc cu Domnul pentru sănătatea lui Mihai. Gândurile celor de aici să se adune într-un mănunchi de raze, contur să fie drumului înapoi către poezie.

Să-i dea Dumnezeu putere!

 =  Noi te iubim
Ion Diviza
[16.Jan.06 09:06]
Mihai,

Să te aibă Domnul în paza Sa în ceasul greu de suferință.
Noi, cei de la Chișinău care te cunoaștem și te iubim, suntem alături de tine și ne rugăm Celui de Sus să treci cu bine de această cumpănă. Multă sănătate și să auzim numai de bine.

 =  Sanatate!
Geta Adam
[16.Jan.06 09:10]
Pe terasa Vilei Cristina / Brasov, un OM se citeste pe sine. O voce calda si puternica in acelasi timp. O barba tremurand de emotie. Si noi ceilalti, cu sufletele atarnand pana la calcaie, in liniste.

Sau ascultandu-l pe Stratan derulandu-si simtirea prin vorba dulce moldoveneasca. Sau ciocnind paharele si urandu-ne poezie. Sau a doua zi mancand zacusca din acelasi borcan, alaturi de prietenul Nanu.

Sunt clipe pastrate in adancuri, asadar vor mai fi, Mihai. Promit sa aduc zacusca si palinca, frate ! Tu sa-ti aduci barba, da ? Am auzit o promisiune, asadar, vei fi acolo !
Sanatate !


 =  cateva date....
Fanache Emil
[16.Jan.06 09:13]
Sincer, nu-l cunosc, dar v-as fi recunoscator daca mi-ati lasa si mie catecva cuvinte despre domnul in cauza.
Oricum, nici o persoana nu ar trebui sa sufere, suferinta lui este suferinta noastra.
Sunem alaturi de tine!
Cu stima,
Ialin

 =  ...
Florin Hălălău
[16.Jan.06 09:21]
Vezi, Doamne, cîți prieteni are Mihai și cît este de iubit.
Pentru cei care nu l-au aflat încă:
http://www.agonia.ro/index.php/author/4396/index.html

 =  Mihai, te asteptam
Atropa Belladona
[16.Jan.06 09:22]
Mihai, ma rog pentru tine sa gasesti taria de a trece peste cumpana asta, uite, iti suntem alaturi cu gandul, cu inima, cu un cuvant...mai mult nu stiu a spune, dar sa nu uiti ca te vrem inapoi, aici, bine...
un suflet din Iasi

 =  si eu
Cristiana Miu
[16.Jan.06 09:26]
Puterea de a trece peste suferinta e in fiecare dintre noi si ea, puterea, este inmiita de toti acei care ne iubesc si inchina gandul cel bun si curat luptei noastre cu raul. De aceea spun, domnule profesor, va stiu un om puternic, frumos, curat si-i stiu pe toti cei care au scris mai inainte ca oameni sinceri si adevarati. Dumneavoastra sustinut de dragostea lor nu puteti sa pierdeti nici o lupta.
alta olteanca,
Cristiana

 =  curaj
Codruta Nistor
[16.Jan.06 09:34]
Mihai, sper din suflet sa treci cu bine peste aceasta incercare si sa revii alaturi de noi cat mai curand, te asteptam cu drag.
Codruta

 =  Îți dăruiesc o parte din inima mea, întinde palmele...
Maria Prochipiuc
[16.Jan.06 09:35]
Cuvintele se sparg uneori înainte de a le rosti, te crezi puternic, te crezi mare, știi că tu ești cel ce poți a muta munții din loc, doar cu cuvântul, știi lucrul acesta, dar mai știi că în toate îți trebuie și credință…dacă ai credință omule, poți muta doar cu cuvântul munții! Asta îmi spun acum când fără voia mea mi se umple sufletul de ploi, mi se înzăpezește gândul, și văd că pe lângă credința mea, cuvântul nu mai poate rosti nimic, deci se pare, că doar credința trebuie să învingă…cuvântule, de ce ești atât de…de ce nu mă lași să te exprim? Da! E poate mai bine așa, fiindcă doar hohotul cuvântului ar mai putea vorbi, și atunci…

Mihai, îmi amintesc, parcă azi este… cănd trecusem pe la redacție să ne faci tu omule ( păreai mai mult de dincolo de Prut), ordine de deplasare pentru a putea trece Prutul, care nu mai avea nici pod de flori, ci doar granițe, trebuia să ajungem la Chișinău, acolo, unde am simțit că inima parcă îți bătea mai tare la lansarea de carte - Niciodată pe nume… Atunci i-am cunoscut sufletul marelui om Mihai, nu-ți trebuie ani să-l poți descoperii, ci modul cum te primește, cum te privește, și felul cum îți vorbește sunt suficiente…ții minte? Aveai în palmele tale mai multe cristale, era așa cum ți-ai fi desfăcut inima și ai vrut să ne-o dăruiești (cu Alina te cunoșteai, eu eram la prima întâlnire cu tine) și mi-ai spus: alege, alege unul…și am ales, este unul alb, are forma lacrimei, acum îl țin în palma făcută căuș, îl țin strâns să îi simt inima pulsînd, te simt pe tine, îți văd ochii, calzi, jucăuși…încerc să strâng cristalul, vreau să-l zdrobesc…cineva îmi zâmbește și îmi spune așa în public, doar pentru mine, dar să audă toți…hai Maria, acum tu trebuie să vorbești…nu, e prea repede, am emoții…dacă ați vedea cum mă strânge Maria de picior, uitați și acum e cu mâna pe piciorul meu… vorbea Mihai despre poezie.ro, despre cei ce eram adunați acolo, își luase rolul de moderator în serios…este serios Mihai, are un zâmbet ascuns, de care și-o adolescentă s-a îndrăgostit…și eu m-am îndrăgostit, e omul care ți se lipește de inimă…literele se pierd în prăpastia paginii albe…mă minunez de un zâmbet ca de brațele tale…deasupra boare de porumbei

Te rog: învață-mă
cum să dau la o parte pamantul și oceanul
algele și nisipul
care cresc
între
privirile
noastre

…și tu îmi răspunzi:

port sub haine un miros ciudat de migdală
mai am încă timp pentru simpla-ncercare
doar tăcerile mele se preling pe sub ușă
n-am plecat nici nu dorm - vi se pare

acolo în casa ați vopsit totu-n alb
prin ferestre nicicum să privesc se mai poate
rămân și în veghea-mi vă tulbur -
am zaruri - vor fi aruncate

nu vă temeți = după colț marea șansa pândește
puteți s-o priviți umbra mea vă ascunde
dar dați-mi vă rog o pereche de zaruri
potrivite
atât
ale mele-s rotunde

…nu mă lasa să aștept prea mult…nu-i stă bine unui domn… te las să mă strângi cât de tare se poate, mă voi lăsa cuvânt, pentru tine azi!

 =  Specificație
Maria Prochipiuc
[16.Jan.06 09:45]
Versurile sunt ale poetului Mihai Leoveanu

 =  ceva concret?
Tudor Negoescu
[16.Jan.06 10:42]
Florin, sînt bune și aceste mesaje de suflet, care alină și ele, desigur...
Dar mai interesant de aflat ar fi dacă putem ajuta cu ceva concret la alinarea suferinței poetului Mihai Leoveanu (bani, medicamente, sînge...).

 =  Ganduri bune domnului Leoveanu
Adina Stoicescu
[16.Jan.06 10:44]
Cu toate gandurile bune si cu sufletul deschis ma alatur celor ce va sunt aproape in aceste momente grele.
Va doresc multa sanatate si sa reveniti cat mai curand printre cuvinte.

Florin, daca exista si alta posibilitate de a-l sprijini pe dl. Leoveanu, in afara gandului bun, nu ezita sa ma contactezi.

Adina Stoicescu

 =  Impreuna asteptam primavara
Nicolae Diaconescu
[16.Jan.06 11:08]
Am ajuns aici datorita Mariei -Iti daruiesc o parte din inima mea, intinde palmele-. Apoi am vrut sa stiu cine esti.Am aflat ca ai pentru cine si pentru ce sa lupti. Mai ales pentru dragostea ta-Cata bucurie poarta ciocarlia
Cand se ingroapa dimineata
In cer-

 =  Gand
carmen visalon
[16.Jan.06 11:17]
Fie ca Dumnezeu sa-i de-a puterea sa lupte, fie ca suferinta sa treaca si Poetul sa se intoarca sanatos, cat mai repede cu minunate versuri noi, pentru noi toti cei care-l pretuim. Cu sinceritate,

 =  erata
carmen visalon
[16.Jan.06 12:56]
dea

 =  mult soare in suflet
Nicolae Maria
[16.Jan.06 13:15]
Eu nu-l cunosc pe d-nul profesor, dar ii urez din toata inima multa, multa sanatate,insanatosire grabnica si lumina in suflet.Fie ca bunul dumnezeu sa-l tina in palma si sa-i alunge boala.

 =  raze de soare
Cele bune sa se-adune si sa sporeasca, prin mila Lui, la poarta dumneavoastra! Sanatate! Doamne-ajuta!

 =  Nu te da!
Diana Iepure
[16.Jan.06 13:42]
Mihai,
La Chișinău, când aveam un necaz, intram în biserica Sfânta Teodora de la Sihla. În acea biserică puteam plânge.
Azi am aflat că și tu ți-ai pus umărul la restaurarea ei...

Nu te da!!!

Ne vedem la Iași, la lansarea cărții "Democrația stresului"!

 =  sunt aici
ioana cheregi crișan
[16.Jan.06 14:07]
Mihai, sunt aici citindu-te. sunt lângă tine cu sufletul și cu rugăciunea...să facă Dumnezeu să-ți fie bine.
cu stimă,
ioana.

 =  Îmi spun
Florin Andor
[16.Jan.06 15:04]
... închid ușa frigului dinspre apus cu o lumină, gând leoveanului. mai poate să aștepte până la ziuă. călătorul ostenit patul ucenicilor poartă. suflet drag meșterul întreba dacă cizmele sunt bune. bune cizme, îmi spun, cât să te întrebi și să te miri. din petice gri-albăstrii de poteci descojite cusute cu fire subțiri de răspântii. de o vreme locuiesc într-o migrenă, cerșetor pe lângă oameni senini și volubili. să fie de leac drumețului fără simbrie, împovărat de lume ... suflet cald aproape și veghere, ție.

 =  Domnul Leoveanu vă îmbrațișează...
Ela Victoria Luca
[16.Jan.06 16:03]
...și vă mulțumește pentru sufletul aproape. Îngrijirile medicale deosebite și forța sa vitală, ruga noastră, Domnul cel protector, l-au ajutat spre a putea astăzi merge, zâmbi, citi și chiar glumi: în loc de papuci, și-ar dori niște adidași. Și, deși ostenit, are ochii vii.
I-am spus că îi suntem aproape și așa rămânem. Doamne ajută.

Ela

 =  cu inima si gandul
Laurențiu Orășanu
[16.Jan.06 16:03]
Alaturi de Domnul Profesor cu inima si gandul, ii doresc sa invinga.

 =  și revin...
Ela Victoria Luca
[16.Jan.06 16:08]
pentru a adăuga că a citit ușor gândurile voastre ale tuturor, iar mai târziu și mâine le va primi și pe ale celorlalți. știți că a avut lacrimi în ochi, nu e nevoie să scriu mai mult...

Ela

 =  mitrutii
Dan Mitrut
[16.Jan.06 16:42]
Mihai, stii bine, exista ceva in leaganul acestei lumi, care pe de o parte in face sa fie cantec, iar pe de alta planset.

dar dincolo de toate este speranta si bucuria.

Diana si Dan Mitrut

 =  gând bun
Costin Tănăsescu
[16.Jan.06 17:12]
Un mare om. Un gând bun și de la mine care să-l ajute, fiindcă atunci când ești în suferință ai nevoie de așa ceva.
Doamne ajută!

 =  Mihai, luptă prietene
Liviu Nanu
[16.Jan.06 17:15]
Sînt alături de acest minunat om și prieten. Sper să depășească momentele grele prin care trece. Mihai, ești încă tînăr, luptă prietene! Vei învinge cu siguranță.

 =  cu speranta
Elia David
[16.Jan.06 17:20]
Va doresc insanatosire grabnica. Dumnezeu sa va dea putere pentru a depasi cu bine acest impas.
Cu speranta ca vom impartasi inclusiv bucuria,

 =  Mihai Leovino!
Victor Turburea
[16.Jan.06 17:44]
"și ce mîini din altă lume
să nu le împrumuți nici măcar pentru rugă!"

ba da, acum le împrumut!unii dintre noi nu te-au văzut decît în versuri și în pixeli, așa că ne ești dator cu o întilnire dragul nostru coleg de site! Nu o să fugi tocmai acum, sînt convins!

 =  revin
Liviu Nanu
[16.Jan.06 18:00]
Și totuși revin la întrebarea lui Dorun: gînduri bune avem cu toții. Dar cu ce altceva îl putem ajuta?

 =  pentru voi iar
Ela Victoria Luca
[16.Jan.06 18:04]
Liviu, am fost la Dl Leoveanu la spital, mă duc și mâine, deocamdată are o îngrijire medicală deosebită, mâncare etc. Tot ce are nevoie. de medicație m-am interesat. Încă mai sunt câteva investigații medicale de făcut. Îl voi vizita și mâine, îi voi duce de cele necesare. De va fi nevoie de ceva, voi anunța. E bine: a citit, merge, mănâncă ușor, poate dormi ziua, mai greu noaptea, dar e bine acum. A depășit pragul greu.
Am scris și mai sus câteva cuvinte, imediat ce m-am întors de al spital.
Ela

 =  re
Ela Victoria Luca
[16.Jan.06 18:07]
Și Florin (Hălălău) va fi acolo în seara asta. Orice este necesar, va fi spus.
Ela

 =  coline in asteptarea vestilor de bine
Daniel Bratu
[16.Jan.06 18:58]
Sanatate multa Domnule Profesor, pasi adunati spre continuarea inaltului de zbor versuit va asteapta,
colinele de sapte ori bucium sprijina chemarea spre noi,

multumim Ela, Florin

 =  insanatosire grabnica
dumitru cioaca-genuneanu
[16.Jan.06 19:11]
Domnule profesor, va urez grabnica insanatosire ca sa ne mai putem bucura de versurile dumneavoastra, atatea inca nescrise, cel putin 30 de ani de acum inainte.
p.s.
stiu ca urarea pare interesata, dar un epigramist nu face niciodata gesturi gratuite. Inca odata grabnica insanatosire

 =  :)
Cosmin Dragomir
[16.Jan.06 20:18]
cu mine, în fiecare mine mă rup câte o bucățică
când nu mă aud de strigătul altora
când nu mă mângâie nimeni
când nimeni nu este atât de important
decât altul.
Deci ție suflet gol
închin un vechi pahar de vin
cu grabă să revii
să-l îndulcim

 =  Mihai
Erika (Eugenia) Keller
[16.Jan.06 20:47]
hai, te asteptam sa ne scrii


te imbratisam,
erika si Tedi


:Ela, Florin, un gand bun spre voi!

 =  ...
Paul Bogdan
[16.Jan.06 21:04]
... acolo unde cuvintele nu își au locul.

Putere și seninătate în fața celor ce vor veni... Doamne ajută!

Cu dragoste și rugă,

Ioana și Paul

 =  ....
florin bratu
[16.Jan.06 21:51]
e cam greu sa spui ceva. eu stiu poya si textele in spatele carora se ghiceste un om foarte frumos. sper sa isi revina repede.

 =  Un gând bun din Germania
Anton Potche
[16.Jan.06 22:49]
Servus Mihai!

Wir hoffen immer; und in allen Dingen ist es besser zu hoffen, als verzweifeln.
[Johann Wolfgang von Goethe]

Noi sperăm întotdeauna; și în toate lucrurile e mai bine să sperăm, decât să ne pierdem nădejdea.

 =  Vestire Bună dinspre Domnul Leoveanu
Ela Victoria Luca
[17.Jan.06 17:27]
Jurnal de azi, 17 ianuarie. La o lună de la virtualia, și o lună jumătate de la lansarea primei antologii,azi Domnul Leoveanu a primit cartea și s-a bucurat. Am citit împreună "M-am născut gata plâns". Primul lucru la telefon azi m-a întrebat dacă mai are mesaje de la oameni. Erau deja cele scrise de voi toți aici, o parte date de ieri, o parte i le-am adus astăzi. Era luminos astăzi Mihai, era mai în liniștea. Aproape că ar fi vrut să ne ia de mână - era și Împărăteasa (Adina Batîr) cu mine - și să plecăm la plimbare. Ne-a condus doar pe holuri. S-a parfumat cu Malizia verde, prmti astăzi și era poznaș deja, ne spunea bancuri și glume. Am vorbit despre cei trei saci cu amnuscrisele sale, despre ce lasă un om în urma lui și de planurile domniei sale pentru anul ce vine, cel puțin.
Este bine. Mâine va primii rezultatul de la alte investigații și se pare că joi sau cel târziu vineri va lua drumul Iașului, spre casa lui.
Mulțumește tuturor celor care i-au fost cu sufelt și gând luminos aproape. Cuvintele lui au fost "voi m-ați înviat". Și i-am dat dreptate: "V-am făcut perfuzie cu viață, cred că erați sătul de albumină și glucoză în ser fiziologic.".
Noaptea trecută a dormit mai bine.
Mâine voi reveni cu alte însemnări. Mulțumesc și eu pentru tot celor care i-au fost sprijin.

Ela

 =  erata
Ela Victoria Luca
[17.Jan.06 17:29]
iertare: "primit azi" (malizia), "manuscrisele sale"...

 =  Oamenii frumosi aduc vesti de lumina:)
carmen visalon
[17.Jan.06 17:35]
Vezi Ela, de ce ma supar cand uiti sa scrii Dumnezeu cu majuscula. Daca lista gandurilor bune nu s-a inchis, ma mai inscriu cu un rand de urari de sanatate, viata lunga si fericita. Multumesc,

 =  dumnezeul și Dumnezeul și DUMNEZEUL
Ela Victoria Luca
[17.Jan.06 17:39]
Carmen tu știi că eu pot scrie și fără litere și că am în mine înscris ial el cred că știe ce simt. Mulțumesc pentru cum vezi frumusețea și mulțumesc mai ales pentru cum trimiți gânduri luminoase.
Ela

 =  offtopic
carmen visalon
[17.Jan.06 17:47]
Ela, eu stiu. Nu stiu ce stiu despre oamenii de lumina, frumosii copii care te iau ca model?Inca o data multumesc, si un gand bun.

 =  Carmen
Ela Victoria Luca
[17.Jan.06 17:57]
Sunt foarte ostenită. Ceae ce nu e un model. NU mai pot răspunde acum nici la ce știu, nici la ce nu știu. Doamne ajută să fie luminate viețile celor dragi și celor apropiați.
Ela

 =  Mihai,
Lavinia Micula
[17.Jan.06 17:59]
atunci cand un om se afla intr-o altă stare, se intampla minuni. aceste minuni il ridica in picioare si ii spun: omule, mergi mai departe. aripile sunt pentru pasari.

( x xc y c) acest mesaj este de la copilul meu care se afla la jumatatea primului an din viata. as fi putut sa-l sterg, dar l-am lasat asa.

 =  nimic nu este la intamplare
Lavinia Micula
[17.Jan.06 18:23]
am incercat sa intrepretez cumva "mesajul" de mai sus, gasind fel si fel de variante. Il las pe Mihai sa-i dea semnificatia pe care o simte.

drag,
thais =  ...
Enache Ionut Laurentiu
[17.Jan.06 21:26]
Domnule Mihai, am fost astazi in audienta la Iisus, cu sufletul, cu inima indoliata.. el m-a imbratisat, mi-a zambit, si mi-a spus ca un om deosebit ca dvs., care scrie poezie in sufletele atator persoane mai are multe de daruit acestei lumi.. si tot el m-a rugat insistent sa fiu alaturi de durerea dvs., si iata-ma, aici, zambind, stiind ca veti lupta pentru noi .. pentru dvs..
Cu toata afectiunea, va urez insanatosire grabnica, fie ca vorbele acestor oameni sa va fie sprijin,
suntem alaturi de dvs.

 =  Din adâncul inimii....
Magdalena Dale
[17.Jan.06 21:39]
Îmi cer scuze pentru că am descoperit mult prea târziu acest apel de suflet al domnului Florin Hălălău, dar vreau să las semn de suflet aici știind prea bine ce înseamnă suferința fizică! Orice boală poate fi învinsă sau măcar îmblânzită prin puterea gândului pozitiv si cu ajutorul lui Dumnezeu! Curaj, domnule profesor Leoveanu, multă lumină în suflet și încredere în nesfârșita iubire a Creatorului nostru! Această tristă ocazie mi-a prilejuit întâlnirea cu o poezie de suflet deosebită, caldă, în jurnalele sale apocrife, în cântecul său de leagăn pentru o picătură de rouă și întind fire nevăzute de suflet spre OMUL ce mi s-a dezvăluit în cuvinte cu rugămintea de a găsi puterea să depășească cumpăna vieții pentru a se întoarce printre oamenii ce îl așteaptă cu brațele deschise!
Cu drag, alături de dumneavoastră cu deosebită stimă și prețuire....
Magdalena

 =  Doamne ajuta!
Cristina Hasse
[17.Jan.06 23:07]
Inca un gand bun de insanatosire grabnica!
Cristina si Dieter Hasse

 =  energia pozitiva
Romeo Rostas
[18.Jan.06 15:22]
Salut ideea lui Florin Halalau, gandurile bune ajuta nu va puteti imagina cat de mult, cuvintele, la fel, atunci cand sunt spuse si oferite din inima! Nu mai vorbesc de ruga, care ajuta in plus si da putere.
Gandul bun sau cuvintele inaltate ca energii pozitive pot salva sau pot aduce dincoace vieti, se stie, s-a probat, avem puterea de a face minuni pe care inca stiinta (medicina) nu le poate argumenta (explica) intr-un fel. Avem nevoie de legaturi intre noi, spirituale, sufletesti, fizice, avem nevoie de ganduri, de atentia celorlalti, avem nevoie sa stim ca suntem utili, ca avem un rost, ca viata este darul pentru care trebuie sa ne luptam si sa-l traim pana la Dumnezeu. Avem nevoie de comunicare. Si mai mult decat oricine, se stie, de la cel mai mic pana la cel mai mare, avem nevoie de cuvinte. Cuvinte sincere, cuvinte adevarate. Nimeni nu le poate aprecia mai bine, la justa lor valoare decat artistii, poetii, scriitorii, avem nevoie de acesta daruire in cuvant si avem nevoie si sa oferim, totodata. M-au ajutat cuvintele, vocile prietenilor sau a oamenilor a caror chip nici nu-l cunoscusem, mai mult decat perfuziile care ma hraneau, sondele care ma eliberau sau tuburile de drenaj, la un anumit moment. Cuvintele, vocile si prezentele prietenilor, chiar mai mult decat masca de oxigen. M-au readus la viata, intr-un moment dificil, m-au luat de maini si m-au adus dincoace, cand imi era atat de usor sa plec!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos in cale acesti oameni care in fiecare zi imi dadeau putere sa trec mai usor, intr-o situatie dificila, fiind.
Cred, cu toata fiinta in energia pozitiva, cred in Dumnezeul inalt si mai ales in cel din noi, atat de aproape de gasit, inlauntrul nostru!

Mihai, esti puternic, esti fericit sa ai atatia prieteni, culege cuvintele si gandurile lor bune, fa-ti o cazemata din ele, un zid pe care sa te sprijini, o schela pe care sa-ti construiesti fiinta launtrica, un balsam si un intaritor al inimii tale, care sa te ajute si sa-ti picure in intreaga fiinta (si in organism, implicit) balsamul vindecarii. Eu cred in puterea ta. Am convingerea ca si tu!

Ma rog in fiecare seara pentru tine!

Cu prietenie,
eu, Romeo si autorul meu.

p.s. nu ne vom da in laturi sa te ajutam si in alt fel - e de ajuns un singur apel (facut tot aici, probabil).

 =  dinspre Poet și Liniște multă
Ela Victoria Luca
[18.Jan.06 16:43]
Astăzi după o noapte aproape albă, Mihai Leoveanu are nevoie de hodină și liniște. Are o pijama nouă, albastru-indigo. Și o cruce de lemn, de la Cetățuia, și am stat o oră la amintiri despre anii cenaclurilor. Acum îi lăsăm liniște, l-am lăsat să doarmă și să se refacă. Este hrănit parțial cu perfuzie, parțial alimente. Nu are dureri. Scrie. Și vă - ne scrie. Așteapăt și manuscrisul. Îi face bine să citească și să scrie.
Vă mulțumește pentru toate gândurile de aici și pentru cât de frumos ați scris în subsolul poemului dumnealui de ieri.

Ela

 =  vești de seară
Ela Victoria Luca
[18.Jan.06 22:47]
Mihai Leoveanu ia mâine un tren de după-amiază spre casă, spre Iași. Mulțumesc Florin, Diana, Radu, Paul pentru azi.

Ela

 =  Un bucureștean de pe Aleea Solidarității
Florin Hălălău
[19.Jan.06 09:10]
Solidaritatea de care ați dat dovadă toți cei care ați lăsat un semn aici l-a ajutat pe Mihai Leoveanu să plece astăzi spre casă. Mai senin și cu speranțe de mai bine. Și cu o mulțime de prieteni. Este cel mai frumos lucru care se întîmplă pe poezie.ro. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur de prețuirea mea.

 =  din gara de nord
Ela Victoria Luca
[19.Jan.06 18:43]
Un gând bun tuturor prietenilor de pe poezie.ro și recunoștință din partea lui Mihai Leoveanu - la ora 15.30, în Gara de Nord, în drumul său spre Focșani, unde a ajuns acum și va rămâne la rude peste noapte. Mâine va ajunge acasă, la Iași.
Este bine, urmează să aibă grijă mai departe, multă grijă.
La bună veghere și rugă,

Ela

 =  gind
luana zosmer
[19.Feb.06 19:50]
Ca-n totdeauna ma trezesc tirziu.Oricum un gind bun, o ruga, o mina-ntinsa chiar si virtual.poate ajuta.Numa sanatate domnului leoveanu.

 =  la multi ani!
Erika Eugenia Keller
[16.Apr.06 07:27]
azi e ziua tineretii vesnice
fie ca de tot ce e bun si durabil sa aveti parte!

 =  ...
Ramona Anamaria Secrieru
[26.Nov.07 19:09]
intocmai ca viteazul ce se iveste dupa napasta, iata-ma, Mihai,acum la amar de vreme dupa ce amarul atator ganduri a curs aici, ma ivesc pentru a-ti spune; abia astept sa ne vedem la Virtualia Noua, decembrie 2007. Rogu-te culege din suflet doua leovele si intinde-mi-le atunci cand vom fi fata in fata.
Imbratisare,
Ramy Secrieru

 =  *
mihai zabet
[26.Nov.07 19:23]
eu il cunosc ca un om plin de viata da atunci in toamna lui 2004 isi lansa diana un volum de poezie is convins dar ce spun eu is sigur ca o sa treaca si peste hopul asta asa cum a trecut prin cei 45 de ani de comunism

imre madach spunea este lesne sa te sprijini pe credinta - frumos si greu este sa te sprijini pe picioarele tale si

mihai e in stare
asa cum il cunosc eu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !