Comentariile membrilor:

 =  ...
Lucia Firefly Popescu
[25.Dec.05 16:41]
"in coltul
gurii tale ceva canta ceva urca ceva hoinareste
prin timpul acesta cu margini de cai"...
În colțul gurii mele "ceva" cântă, un colind pentru tine, o urare din toată inima :sărbători fericite, Anana! Bucurie în suflet, azi, și mereu! La mulți ani!

 =  licurici, colindul tau ma colinda...
Nuta Craciun
[25.Dec.05 16:51]
multumesc din suflet, am primit colindul
acum il ascult cum ma colinda...
Sarbatori fericite si tie, chiar ma intrebam
ce-ti face poezia...
drag Anana

 =  Nimic mai frumos...
Elena Munteanu
[25.Dec.05 22:13]
Mirarea, neliniștea, introspecția, convertite în versuri încărcate de forță de expresie. Nimic mai frumos decât poezia ta, Anana. Mulțumesc și pentru comentariul făcut la poezia mea. Din păcate, a trebuit să le retrag, din motive lesne de înțeles, dar am făcut-o cu inima strânsă. Voi rămâne însă aproape de versurile tale, oricând. Cu drag, Ingada.

 =  nu a fost doar amăgire acea poveste
Bejliu Anne-Marie
[26.Dec.05 12:42]
"fiecare om e o poveste de iubire" -în care a dăruit tot ce a însemnat vis, ideal,neputință,dorință, bunătate și dacă în amintirea fiecăruia lumina celuilalt "stă drept" "în umbra înserării" înseamnă că nu a fost doar amăgire acea poveste.
Cu drag,Anne-Marie

 =  lipsa unei sonate
adrian grauenfels
[26.Dec.05 19:11]
din pacate nu se intimpla nimic. Asteptam nechezatul cailor, o cavalcada, un personaj care sa iasa din rama si sa intre in rama celuilalt ca un samurai cu sabia la 45 de grade up , taind chirurgical pasarile alea care doar faceau piruete peste crestetul LUI in lumina aurei blajine, si cum spuneam am ramas brusc cu o lipsa de aer si idei , doar luna mai sclipeste docila, in timp ce nimeni nu ne cinta sonata lunii ..

 =  raspunsuri
Nuta Craciun
[27.Dec.05 00:08]
Elena, nu inteleg de ce ai retras poeziile, sunt creatiile tale si stiu ca sunt rupte din sufletul tau,
putini mai fac asta... De ce dai dreptate celor care nu gandesc ca tine,care nu simt ca tine?
e treaba lor, e dreptul lor...
Tu simti lucrurile intr-o maniera ce-ti apartine si asta e important, nu-ti nega stilul, pentru ca o sa te negi pe tine, incearca sa iei ce ti se potriveste din tot ce ti se spune, doar ceea ce ti se potriveste...
Nu-ti dau sfaturi nu intelege asta, dar sincer nu pot fi de acord cu cineva care face asa ceva...
Regret ca fac asta in pagina mea, dar nu am alta solutie
Multumesc pentru cuvintele tale

Anne, eu cred ca nu oamenii sunt importanti, ci visele lor, si mai cred ca fiecare om este o parte din Dumnezeu, el ne-a creat, nu? Iar noi il cream pe el, de cate ori atingem ...fericirea,
Cred ca povestile noastre de iubire ne caracterizeaza de fapt, nu trupurile in care ne tinem sentimentele si nici limitele acestei lumi, tu ai vazut povestea aceasta asa cum am vazut-o eu...

Adrian, tu ai dreptate, finalul acesta este prea cuminte, poate ar fi trebuit sa explodeze ceva aici, se poarta,
dar poate ca eu nu asta am vrut.
Sunt multe feluri de a scrie poezie, fiecare dezvolta o nota proprie, un limbaj propriu, are un stil propriu (daca are un stil). Cred ca ar fi chiar plictisitor sa fim toti geniali, nu?
Cum ar iesi in evidenta unii, daca toti am scrie la fel?
Apreciez parerea ta si recunosc din cat te-am citit: tie poezia iti iese fenomenal, dar... este stilul tau, si-apoi cine poate spune cu certitudine, ca asa se scrie poezie si nu altfel, de ce trebuie „sa se intample ceva”? nu e suficient sa simti poezia? iar daca o simti (posibil ca aici e buba...)nu e nevoie sa o explici...
Acum am sa te rog sa nu ma intelegi gresit, chiar ma ajuta ce mi-ai spus, dar eu chiar urmaream o idee, faptul ca nu se intelege asta, evident este vina mea.
Uite, eu incerc sa ... fac rost de niste ozon, sa provoc o avalansa, tu poti promite ca mai treci? :)
Daca faci asta, m-ai ajuta cu adevarat!
Anana
Anana


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !