Comentariile membrilor:

 =  La mulți ani! și cadou cu diacritice
Alina Manole
[03.Dec.05 11:15]
La mulți ani, Bogdan! Mult succes și tot ce îți dorești tu să fie!

Cadou pentru tine, pentru că tot se discută de diacritice: Diacritice La Text.
:)

 =  Multumesc de urari
Nicolae Bogdan Groza
[03.Dec.05 11:18]
Multumesc de urari, Alma, si te invit la un pahar de vin sau horinca :)) Din pacate sunt la un club net unde nu exista posibilitatea sa scriu cu diacritice. Raul bine a zis ca sunt cazuri cand pur si simplu nu poti folosi optiunea asta la un club net.

 =  10x
Nicolae Bogdan Groza
[03.Dec.05 11:21]
tii, acum vad ca mi-ai facut cadou textul cu diacritice. Multumesc mult, Alma.

 =  B32, un re-la-multi ani
carmen mihaela visalon
[03.Dec.05 16:13]
Cine alege traseul nebunului cu tichie de margaritar e taman bun sa pasesca pe tabla de smarald.
b32 Sa fii iubit. Daca nu ma insel este a 3-a poezie de sarbatoare...pe care o citesc in cinstea celui inventatorului contra-poeziei.
p.s.: din contra, paharul este pe jumatate plin in jumatatea goala...

 =  erata
carmen mihaela visalon
[03.Dec.05 16:15]
a se citi: celui ce-a inventat sau inventatorului si nu celui inventatorului. scuze. cred ca m-am imbatat!

 =  intre castele vechi e cuprinsul
Dana Stefan
[03.Dec.05 19:12]
sa-ti fie craiasa mandra, ca pogorata din icoana, sa-ti rastoarne pumnul sortii spintecand drum prin tabara vrasmasa, semnul pierzaniei sa-ti bata in grabita zvacnire, tropotul calului sa-ti sara in unghi, din zi in noapte si sa-ti rasune amenintarea cu paza. peste metereze sa fii tu riga incoltind scaparile si inchizand orice cale. sa fii tu invingatorul chipului cazut intunericului, biruind in lumina!

drag si sanatate, "La multi ani!" bogdan

Linea

 =  dar și dară scorțișoară
Ela Victoria Luca
[03.Dec.05 23:51]
Și când ți-or cânta pionii la a ta cea de-a treizeci și doua re-naștere, tabla de șah o tresălta, și-apoi regina cea fără de camelii s-o transforma în pasăre liră și ți-o hărăzi poezie să îți fie viețuirea întru înalt de piscuri. Iar nebunul cel alb căzut o tură înspre cel negru s-o trezi în dis de dimineață mai înțelept ca regele. Bogdan Împărat și-o lua mândra la un vin de seară, neapărat cu scorțișoară și un praf de busuioc, să le poarte, mării peste șapte văi și ape, norocul.

Cinstesc și eu aici, că nu mai am coroană, am mutat-o la B10 contrat. ;))

Ela

+ hai noroc!
Daniel Bratu
[04.Dec.05 00:55]
volute ale clipelor, cuvintele se-adună aici aduse de furtuni insolite, ca din senin, diversele ipostazieri raportându-se conflictual, tocmai pentru a opri dezvoltarea gravului motiv care este perisabilitatea,
ireversibilitatea timpului, conștientizată senin și cu umor, are un areal ingenios alcătuit – tabla de șah, de aici jocuri de cuvinte și corespondențe, dezvoltare complexă,
cu permeabilitate spirituală spre un unic paleativ posibil: trăirea autentică,

Hai noroc! Bogdane și La mulți ani fericiți!

 =  raspunsuri de om turmentat
Nicolae Bogdan Groza
[04.Dec.05 12:02]
Carmen, iti multumesc de urari si chiar daca am baut eu si te-ai imbatat tu tot e bine. :) Trebuie sa fac doar o corectura mica la afirmatiile tale. Tu ai afirmat cum ca eu as fi " inventatorul contrapoeziei" Nu e adevarat. Mi-ar fi placut sa inventez eu contrapoezia insa, ca de obicei mi-au luat-o altii inainte. :)) Insa ca sa nu te supar inutil, si sa afirm ca ai dreptate pot sa compeltez afirmatia ta spunand ca sunt "inventatorul cotrapoeziei SPONTANE" pentru ca setea de contre la o poezie citita imi vine imediat :))
Multumesc de urari si te astept la bauta si de sf. Nicolae :)
Dana Stefan, multumesc frumos de urari, te-as fi servit cu ceva horinca dar stiu ca eram in inferioritate, deoarece horinca de Bihor e mult mai buna decat cea de Maramu :) Sa ai parte si tu de sanatate, ca-i mai buna decat toate, si de tot ceea ce-ti doresti.
Ela, mutand tu coroana la B10 contrat, m-ai lasat fara...caii mei verzi de pe tabla de sah. Da nu-i bai. o sa incalec eu iapa sireapa de pe varsta si o s-o duc la pascut in imparatia lui Bogdan ca acolo mai gasesc calutide diferite culori si marimi calare pe stele veri de la atatea contre :))
Daniele, multumesc si tie de urari si vad ca ai aruncat in mine cu o steluta verde de nu mai stiu nici cum ma cheama. Bogdan, Nicolae sau Bodoganel? :))
Hai noroc, tuturor si sa ne auzim cu bine si altadata
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !