Comentariile membrilor:

 =  "aroma poemei scrise în doi la persoana I"
Ela Victoria Luca
[24.Nov.05 03:03]
Tandem amar de dulce ar fi, îmbinare de vers la persoanele întâi ale poeților, care, nu știu de ce, dar aduc de la gaudeamus în loc de bucurie: tăcere, viață lungă în ghiozdan, catarame-antifurt, bălți și sfâșieri. Ne fac cunoștință cu robi cel ce nu mai știe ce este cu ușile, cu florin care ticăie, andrei cu degete eremiofobe, victor cu ochii cei care lasă femeia să devină fărăsâni bărbat. Și personajele acestea toate doar la patru mâini scrise. Și nu știu de ce dar atunci când se lasă cortina la Gaude Amus, se aude ceva cu morți.
Sorin-Adina abia duminică de mă pot și eu bucura de ce este acolo. Sper să nu scriu despre petre, emil, david și alții ca ei. Deși, cine știe...

Ela

 =  tandemul Adina-Sorin
Sorin DespoT
[24.Nov.05 05:35]
multumesc/multumim de trecere Ela... personajele astea sunt cat se poate de reale :))) iar tandemul, zic eu, oportun in momentul asta desi, poate, nu sunt eu cel mai in masura sa spun asta!

S.D.

 =  si eu..
Adina Batîr
[24.Nov.05 10:55]
Ela, de la Gaudeamus am adus carti, ceea ce e o bucurie, insa tristetile vin din alta parte. Multumesc si eu pentru cum ai simtit. Cele patru nume fac parte din ziua de ieri si nu numai.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !