Comentariile membrilor:

 =  vag, vogue și stabilio-poezii
Ela Victoria Luca
[16.Nov.05 15:40]
"nu-mi pasă vreau doar un dram de clemență dinspre lumea invizibilă să mă mîngîie pe frunte atît cît să trec puntea fără să cîntăresc cît se poate cîștiga și cît pierde dintr-o sferă cu asperități de dragul unui joc nevinovat pentru care sîntem atît de liberi cît putem duce cu toată libertatea de a nu pune întrebări de a nu roti cuvintele în manej"

caii liberi neîmpușcați, ei știu să simtă dincolo de moartea necesară după rănire. ei nu cunosc orgoliile. sunt doar într-o demnitate, își aleg întotdeauna înstăpânirea și își păstrează somnul vertical. în loc de șa vor accepta umbra. hățuri le sunt firele plumb. și când vor dori eliberarea, nimic nu le va opri galopul.
amintește-ți vagul nu poate fi stabil decât sub o aparentă îmblânzire.
în echitație, competiția e o eleganță. aici, în lumea celor ce lasă cuvinte, eleganța se dovedește a nu ami fi en vogue și devine din ce în ce mai vagă și instabilă.
tu o porți.

ela

 =  re
Ela Victoria Luca
[16.Nov.05 15:40]
stabilo-poezii :) în titlul comm

 =  Ela si o pledoarie pentru caii liberi
Gabriela Petrache
[16.Nov.05 20:47]
"amintește-ți vagul nu poate fi stabil decât sub o aparentă îmblânzire." uneori avem nevoie de un răgaz, un timp al nostru pentru a ne scufunda în noi înșine ca să putem merge mai departe. sau ca să facem o alegere. înstăpînirea sau umbra. vagostabilul este un preparat din plante, calmant ușor, în tratamentul hiperexcitabilității cardiace, în absența oricărei afecțiuni cardiace. dar tu știi asta. iar eu am făcut o alegere. rămîn. pentru că dincolo de toate asperitățile ceea ce rămîne are o altă valoare. e aur curat. și la asta nu renunț. din fericire pentru caii liberi, împușcați doar cu lumină.
îți mulțumesc pentru cuvinte și pentru o prezență mereu aproape.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !