Comentariile membrilor:

 =  Razboi cu mediocritatea
Razvan Dragoi
[11.Jan.06 10:36]
Arhipelagul singuraticilor e intotdeauna limitat de ignoranta si egoismul altora.Nevoia de siguranta si nevoia de libertate se combina inteligent in ce scrii tu.Doar ca e o adevarata declaratie de razboi la adresa mediocritatii in general; iar mediocritatea pare sa aiba resurse infinite, din pacate.

 =  ... să nu stai mult pe zebră:)!
paul blaj
[11.Jan.06 11:08]
... foarte specială ideea de a fi orbul condus de gândurile tale dresate special pentru a înainta. Și de aici diferența dintre dresori.La tine este gând, exprimat clar prin cuvinte deloc prețioase! Și..., într-adevăr, ceea ce credem uneori că ne ajută ("ștergătoarele")poate fi chiar impedimentul. M-a limpezit poema ta, ca râsul, despre care spunea cineva deștept că e ca ștergătoarele (nu ale tale:) ),nu oprește ploaia dar îți permite să îți vezi de drum.
amical,
yester

 =  Paul, asa este! Multumesc!
Alina Maria Bica
[11.Jan.06 11:36]
Da, asa este Paul. Fiecare dintre noi este un dresor diferit. Fiecare isi dreseaza gandurile. Important este sa nu se revolte gandurile la atata dresaj ca bestiile ce par multumite in cusca, dar viseaza la flori, ghetari sau paduri. Iti multumesc ca ai citit acest text si ma bucur ca poemul te-a "limpezit"! Te mai astept.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !