Comentariile membrilor:

 =  roșu nestins
Ela Victoria Luca
[14.Nov.05 10:01]
"iubirea nu avea nimic ridicol, ne ștergea obrazul cu un prosop umed. împreună treceam pe lângă orașul pustiu, te întrebam dacă vrei să aprinzi rugul. în preajma turnului două cercuri se lăsau tot mai jos, tot mai adânc în noroiul roșcat."

Îmi amintesc, era o cărămidă roș-cărămizie, probabil din altă cetate, pe ea scria gravat: iubirea se poartă încet. Nu înțelegeam, fiindcă la îndoitura brațului tău vedeam copilăria mergând simplu, într-un ritm nelumesc, și așa mi-am închipuit că poate fi și dragostea. Mi-am dat seama nu știu cum, uneori focul ascultă fluierul vântului și aprinde mai mult pământul, cu încă o naștere. Poate de aceea roșul apusului pare mai intens uneori, fiindcă dincolo de orizont se vede cum zâmbește copilăria unui zeu. Florile mi-au lăsat polen pe degete.

Ela

 =  Poate doar în somn
Oana Daniela Solica
[14.Nov.05 11:23]
Nu știu dacă tu știi, parcă merg pe tărâmul elfilor, cu Arwen ținându-mi mâna de aburi violeți, calzi, fără să pot plânge vreodată în plimbările noastre plutite,când eu nu mă înfricoșez de viziunea destinului de cenușă, fiindcă nu există decât acum, decât noi, decât iubire.
Oana Solike

 =  "și drum deschideai"
Alina Livia Lazăr
[14.Nov.05 14:00]
în preajma turnului, blândă trezire.
lumina. lumânări sau soare?!
cum se deschid drumurile cu încăpățânare?!
mă chinuie posibilul răspuns.

Florin,
Aflai de la Dana și,deși am vrut să scriu comentariu aici, înainte de a afla, acum am un motiv în plus: Mulți și sănătoși ani, cu pace!

prietenesc,
li

 =  La mulți ani!
ioana cheregi crișan
[14.Nov.05 22:39]
"adunam într-o cutie de lumânări de ici și colo oameni, copleșiți de boli inofensive, obișnuiți să vorbească toți deodată."

și le aprindeam viețile la un capăt. ei fumegau mocnind deznădejdea. îi iubeam și așa. nu știam dacă în fântâni mai erau pietre. întotdeauna aflam prea târziu. când setea devenea definitivă, când noi deveneam incurabili și iubeam totul. nu era cenușa lor. ei spuneau lucruri. noi plângeam pe ascuns. mai știi. numai noi puteam să ne scufundăm de tot în durere. numai noi recunoșteam locul de unde nu mai era întoarcere. mai știi?

iartă-mi dicteul...dacă poți. :)

La mulți ani Florin!!! multă sănătate și fericire îți doresc. să te bucuri alături de dragii tăi.
e o zi specială . cu adevărat specială ziua asta...
cu drag,
ioana.

 =  Ela, Oana Daniela, Alina Livia, Ioana :)
Florin Andor
[23.Nov.05 18:34]
Ela,

... surprins că-ți mai amintești până și florile acelea, cât despre iubire am pășit doar la gustat nuanțe; încolo mai e drum lung ;) ... mulțumesc frumos de venire aproape și cu imaginile tale ... la bună veghere :)

Oana Daniela,

... universul tău îmi place, cum plimbările plutite și trăirea clipei unice ... încântat de trecere, venire aproape și nuanțe personale de percepție ... la bună veghere :)

Alina Livia,

... mulțam fain de comentar, surâs, urare și coarda sensibilă crescută până aici ... altfel, ne mai citim printre rânduri ... la bună veghere :)

Ioana,

... mulțumesc frumos printre cuvinte de urare și pentru că ești ... La mulți ani! și aici prințesei tale ... mai știu, mai știi...; și lumea poate fi un pic mai frumoasă :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !