Comentariile membrilor:

 =  triptic
Ela Victoria Luca
[11.Nov.05 16:56]
Acest eveniment transilvanean, care ni-l prezinta pe Adrian Munteanu, cel mestesugind sonetele in vremuri atit de lipsite de rime, este inca o pagina de spiritualitate ce merita a fi parcursa cu ochii odihniti si cu simpla inclinare a fruntii.
Multumim, Maria, pentru acest triptic de poezie. Adim, poet al inaltului, tu nu dai viata sonetelor - tu dai rostul vietii lor, din tine.

Ela

 =  Ela
Adrian Munteanu
[14.Nov.05 11:25]
Îți mulțumește cel despre care este vorba, pentru gândul bun și blândețea rostuirii.

 =  cele bune!
Monica Mihaela Pop
[14.Nov.05 11:40]

În palmele lui Adrian, sonetele sunt așezate precum cărămizile, unul peste altul, legate între ele prin trăirile personale ale autorului. Cuvintele zămislesc liniști și zbucium, cântece ori tânguiri ale sufletului.
Se cuvin felicitări, atât lui Adrian cât și Mariei, cea care nu pierde nici un prilej pentru a ne dovedi că perseverența și răbdarea sa nu au margini!

Cu drag!

 =  Maine la Cluj și în curând poate la Iași!
Maria Prochipiuc
[16.Nov.05 20:26]
Cred că vor fi și dintre ai noștri la Cluj, așa cum am văzut din comentariile lăsate la celălalt articol, mă bucur că articolul tău Adrian a fost pus la loc de vază, acest eveniment nu trebuia să fie trecut cu vederea. Așteptăm vești de la cei prezenți acolo. Cu gândul voi fi acolo!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !