Comentariile membrilor:

 =  felicitari
Elia David
[19.Oct.05 17:50]
Felicitari. Ambilor poeti. M-am bucurat mult sa aflu de aceasta confirmare. Mult succes si de acum inainte...

 =  * odă Poeziei din spiritul vostru
Ela Victoria Luca
[19.Oct.05 17:58]
Virgil, Daniela, bucurați-vă de spiritul creator ce vă este dat și vă lasă în lumea asta printre noi cei ce ascultăm glăsuirea voastră.
Mulțumim, Alma, pentru căile deschise poeților în adevăr.

Ela

 =  Asa le trebuie!
carmen mihaela visalon
[19.Oct.05 18:25]
Felicitari laureatilor si multumiri pentru promtitudinea cu care i-ai dat in vileag.

 =  felicitari
dumitru cioaca-genuneanu
[19.Oct.05 18:31]
Sincere felicitari premiatilor si acesta sa fie doar inceputul.

 =  Bravo!
Geta Adam
[19.Oct.05 18:43]
Felicitari, Virgil si Daniela!
Alina, esti pe faza, ca intotdeauna:)

 =  flori pentru doua toamne splendide si o primavara
Dana Stefan
[19.Oct.05 19:48]
felicitari daniela, felicitari virgil! ma bucur sincer din tot sufletul de reusita voastra.
alina, multumim pentru spiritul solidar pe care ni-l insufli.

Linea

 =  Felicitari!
Costin Tănăsescu
[19.Oct.05 22:45]
Sunt mandru ca sunt coleg cu voi. Ma bucur pentru reusita voastra ca si cand as fi castigat eu, de fapt am castigat si eu odata cu voi.
cu prietenie,

 =  premiul prietenului meu
Daniela Bordeianu
[20.Oct.05 07:49]
N-am multi prieteni.
Printre ei sunt doi care m-au sustinut intotdeauna si neconditionat, chiar si atunci cand eu insami nu ma pricepeam si nu ma acceptam.
Alina e unul din cei doi. E cel datorita caruia am participat la festival. E cel care m-a impins efectiv sa o fac, desi din start nu am crezut ca am vreo sansa. Si de gura caruia am trimis acele poezii, ca sa nu ma mai certe:). Nu stiti cat de perseverenta poate fi Alina cand crede ca are dreptate.Eu o stiu.
In ultima zi de inscriere, in ultima clipa, pe ultima suta de metri.

E prietenul care merita acest premiu.
Acesta e adevarul meu.
Singurul.

multumesc, Alina.

Dana

 =  si
Daniela Bordeianu
[20.Oct.05 10:08]
si, evident, de zapacita ce sunt, am uitat o fraza, poate cea mai importanta:

multumesc mult celor care sunteti aici, pe pagina aceasta de personale.

 =  felicitări si așteptam lansarea?
Maria Prochipiuc
[20.Oct.05 10:12]
Pentru fiecare din noi, cei de aici din marea familie a poeziei.ro, evenimentele de acest gen ne aduc o mare bucurie. E lucru mare să ai în jurul tău oameni care să te susțină, să te ajute cu un cuvânt. Da, și cum spune Daniela, un singur prieten face uneori cât o mie.
Felicitări vouă și mulțumiri Alinei pentru faptul că ne-a adus această bucurie. Aseptam o lansare??

 =  O confirmare care spulberă mituri
Ghinea Nouras Cristian
[20.Oct.05 10:50]
Felicitări celor doi agoniști pentru premii, în ambele cazuri fiind vorba de o CONFIRMARE a valorii lor. Sunt distincții care fac onoare și "clubului" Agonia.ro, unde activează atâția și atâția autori de talent, un club care îi îndeamnă, îi stimulează și pe alții să scrie, chiar dacă nu vor ajunge vreodată să primească așa o frumoasă răsplată. Sunt premii importante, foarte potrivite într-o perioadă în care mitul "autorilor minori, care se experimă pe net", pierde din ce în ce mai mult teren. Iar Virgil Titarenco și Daniela Bordieanu au valoare nu pentru că i-am tot felicitat noi aici pe site, cu câte o steluță (alt mit - pe net, vezi-Doamne, în lipsa unor critici "avizați", "se laudă unii pe alții"), ci pentru că au realmente ce spune în planul literaturii adevărate, cea care va traversa proba timpului. Jos pălăria și, vă spun sincer, încerc o satisfacție cu nuanță aproape personală pentru cei doi.

 =  ! si...? :)
silvia caloianu
[20.Oct.05 11:19]
Felicitari! Feilitari! Felicitari! Abia astept lansarile cartilor voastre! Daniela, vii cu o sampanie aparte la lansaree lui Liviu Nanu? :)

 =  bravos
Paul Bogdan
[20.Oct.05 11:30]
Bravos!

 =  Felicitari!!!!
Gabriela Petrache
[20.Oct.05 11:48]
Felicitări Daniela, felicitări Virgil, mă bucur pentru (re)confirmarea voastră. Într-adevăr, am primit vestea și m-am bucurat într-un mod aproape personal, ca pentru reușita cuiva din familie. Văd că mai sînt și alții care simt la fel, e clar, acest spațiu și-a depășit limitele unui simplu atelier, sîntem aproape o familie :)

Felicitări încă o dată și la cît mai multe alte succese.

cu prietenie,

+ Merita
Daniel Dinescu
[20.Oct.05 12:19]
Felicitari, Dana, felicitari, Virgil! Ma bucur tare mult si, vorba unui antelocutor, castigam si noi prin voi, noi ca site, noi ca persoane.
Inca o data tin sa va felicit si asteptam volumul de poezii al fiecaruia in 'Raft', pentru a putea beneficia toti de el...
Cu drag,
Daniel

 =  Vă mulțumesc...
Virgil Titarenco
[20.Oct.05 17:37]
Dragii mei,

mi se pare că acesta e momentul acela cînd eu trebuie să scriu ceva profund și semnificativ. yep... Asta îmi aduce aminte că în școală eram mult mai bun la oral decît la scris (poate pentru că eram comod) oricît de paradoxal ar părea să spui asta atunci cînd primești o apreciere pentru... scris.
Deci.. în primul rînd aș vrea să o felicit pe Daniela. Întotdeauna am crezut că are talent, acel lucru fără de care nu se poate și fără de care nu faci decît să chinui hîrtia degeaba. Ea este o femeie inteligentă și talentată. Acest premiu este o surpriză foarte plăcută pentru mine și nu pentru că nu aș fi crezut că îl poate obține ci pentru că l-am dorit pentru ea.
Apoi vreau să vă mulțumesc vouă pentru cuvintele frumoase și sincere pe care le spuneți. E reconfortant să ai prieteni care să se bucure împreună cu tine chiar dacă sau poate tocmai atunci cînd nu i-ai întîlnit niciodată.
Și apoi, "last but not least", aș vrea să îi mulțumesc lui Alina. Alina face parte dintr-un fel de oameni pe care îl întîlnești foarte rar. A fi altruist, a încuraja pe altul în mod dezinteresat și cu toată inima, a sacrifica din timpul tău pentru altul, a te bucura pentru el și a face toate astea din umbră este o artă pierdută astăzi. Un meșteșug care nu poate fi niciodată răsplătit îndeajuns pentru că nimeni nu poate cuantifica valoarea dăruirii de sine. Alina este un astfel de om și cu siguranță nu aș fi ajuns să vă scriu aceste rînduri aici dacă nu ar fi fost ea să insiste pînă dincolo de suportabil ca să trimit această modestă colecție la concurs. Și a insistat pînă în ultima clipă.
Acum aproape 21 de luni postam primul text pe poezie.ro fără să fi inteționat vreodată să fiu poet sau să cred că scriu poezie. Pentru mine poeții sînt Virgil, David, Homer, Ovidiu, Dante, Shakespeare, Byron, Whitman, Yeats, Eminescu, Coșbuc, Goethe, Heine, Schiller, Baudelaire, Hugo. Numai a aspira la ce au fost și vor rămîne ei mi se pare, așa, o dulce visare a timpului nostru liber. A cîștiga acest premiu este pentru mine o nemeritată oportunitate de a fi alături de toți cei talentați care l-au cîștigat înaintea mea. În ce privește volumul... dar despre asta poate altădată.

Virgil Titarenco

 =  Virgil, Florina, felicitări!
Și eu vă citesc cu plăcere și mă bucur că ați obținut aceste premii drept confirmare a valorii. Vă doresc fiecăruia să vă ajute în a merge mai departe.

 =  !!
Felicia Baltag
[20.Oct.05 23:06]
Felicitari!!!! Abia astept sa vad cum va arata coperta volumului tau, Dana, avand in vedere titlul pe care l-ai ales.
Succes in continuare poezistilor!

cu drag, Fely

 =  felicitari si la mai multe premii
Laurențiu Orășanu
[21.Oct.05 00:05]
Felicitarile mele si la tot mai multe premii, si pentru voi, si pentru alti creatori de pe poezie.ro.

Ghiocel

 =  Felicitări!
Monica Mihaela Pop
[31.Oct.05 10:07]

Ce-ar mai fi de spus? Mare lucru nu!!
Premiile reflectă întocmai valoarea poeților iar noi nu putem decât să fim mândri că-i avem aici și că-i cunoaștem.
Restul ... e suflare de vânt!


Dana, Virgil, vă îmbrățișez cu sufletul! =  Felicitări!
Liviu Nanu
[05.Nov.05 13:42]
Felicitări ambilor colegi! E vorba de manuscris sau de volume tipărite? Că vreau să le am și eu. Și felicitări și ție, Alina pentru informație.

+ felicitari en retard
Anca Anghel Novac
[13.Dec.05 06:54]
Frumos !
Florina ma bucur si eu, evident. Abia acum am citit. Ma gandeam ce poeme ai pus in volum.

Virgil un debut care iti da satisfactie. Felicitari si multa inspiratie pe viitor.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !