Comentariile membrilor:

 =  mulțumesc!
Adrian Firica
[27.Sep.05 01:38]
mulțumesc!
am să caut și voi citi ... pentru a mă convinge, încă o dată, că sunt împăcat și fericit cu acest "puțin" pe care îl avem, dar pe care altii nu îl văd.

 =  cum să afli că ești fericit
ioana cheregi crișan
[27.Sep.05 01:59]
am mai citit în urmă cu câțiva ani o carte în care autorul împreună cu soția lui și cei mai mult sau egal cu cinci copii fiind fericiți ne dădeau și nouă câteva sfaturi. era să fiu chiar de atunci fericită. deși nu regăseam în viața mea toate situațiile din carte, era să fiu fericită. îți mulțumesc pentru recomandare. voi citi și această carte mai mult ca să-mi confirm motivul pentru care sunt acum atât de fericită. uite puținul acela e tot mai mult. trebuie doar să mă lămuresc cum de nu-l văd uneori.

 =  fericit cu aceste puține
Corneliu Traian Atanasiu
[27.Sep.05 09:24]
dar veritabile ecouri. Acel "va urma" a dat din coadă bucuros. Puținul acela sporește cînd intri în slujba lui, cînd știi că e sămînța fericirii. Că el e doar începutul care trebuie ocrotit, cultivat. Cînd îi simți puterea germinativă.

"Orice sămînță înalță
de pe-un mormînt o piatră.
Suferința are-un cîntec
și nădejdea are-o vatră."

 =  cum sa devii fericit peste noapte?
Dana Stanescu
[03.Oct.05 21:49]
e cumva genul de carte motivationala tradus in draci de la americani? sau ma insel eu? interesant articolul tau dar nu cred ca as putea inghiti o astfel de carte.

 =  sper că n-am zis așa ceva
Corneliu Traian Atanasiu
[04.Oct.05 12:16]
Sigur că fiecare citește ce dorește. Cartea spune că e "greu" să te bucuri și că pentru asta trebuie să vrei cu adevărat asta și nu surogatele bucuriei. Mai spune că trebuie să "renunți" la multe pentru a fi fericit. Și că asta e o opțiune de o viață. Așa îți convine?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !