Comentariile membrilor:

 =  Marin Badea,
Ottilia Ardeleanu
[12.Dec.21 19:49]
ai multă dreptate și sper că te pot înțelege real fiindcă și eu am avut un site, o revistă online aș zice, de care m-am ocupat câțiva ani, tot așa, de dragul altora. Ei, bine, da, ajungi la saturație. Unii se supraestimează, au impresia că sunt buricul pământului, vin și te fac cu ou și cu oțet, deși este cumva teritoriul tău, alții au altfel de pretenții și tot așa, neștiind ce înseamnă munca pentru menținerea, susținerea și gloria unui site, voluntariatul și multe alte lucruri de care beneficiază autorii, mai buni, mai puțin buni, la grămadă, cu fițe etc.
Eu nu vreau să influențez în niciun fel, doar atât spun: dacă simți că trebuie să îți acorzi tot timpul, atunci, da, trebuie să renunți. Felicitări pentru întreaga activitate! Drum bun în alte proiecte pe care ți le propui!

 =  Marin Badea, anunț
Maria Mitea
[13.Dec.21 04:30]
Nu am rezistat să nu las un mesaj.

Anunțul este mai mult decât un anunț, este un strigăt din oboseală, și cele adunate.

Am să încep cu întrebarea ” Nu știu dacă am făcut bine” ( nu o fac din politețe:).

Am intrat de un an pe site.
Am luat-o aproape de la zero cu scrisul și gramatica, după prima postare am fost uimită să știu că cineva și-a oferit timpul, răbdarea. Este editorul care m-a motivat, îndrumat să scriu, lucru mare îți mulțumesc și apreciez din toată inima.
În viață tre să fii norocos să dai peste așa oameni.


Referitor la voluntariat.

În ziua de azi să îți ofer timpul pentru a face voluntariat e lucru mare. E o muncă karmică, care vine din adânc, facem acțiuni fără să căutăm remunerare, muncim prin dăruire de sine. Altfel, dacă nu se simte așa e mai bine să nu se comită, pentru că va stârni doar nemulțumiri de sine.


Nu știu care este abordarea în România referitor la voluntariat și în ce termeni se face, însă aici nu se face mai mult de un an în același loc, pentru că atunci devine ca un job neplătit, în consecință se riscă să ducă la frustrări și nemulțumiri. Se fac pauze, după o vreme se poate reveni. Nu se face zilnic, sunt mai mulți voluntari, se alternează orele, zilele...


o sugestie,( e părerea mea) din morivul ca să menții un site ca acesta e muncă de administrare (și ca să nu se sature poate și proprietarul într-o zi de această muncă), poate ar fi bine ca site-ul să se adapteze la standarde internaționale să introducă ”opțional membership” cum au de altfel sitele engleze. Și cine dorește, membrii devotați contribui cu un cost de membru într-un range rezonabil. De ex: pe allpoetry plătesc 2$/lună. E suficient și un euro, 10 oameni dacă fac contribuție deja se poate remunera un editor cât de puțin.

Ne învățăm cu ” gratis” o luăm drept ca merit, ni se cuvine, apoi avem expectații mari, și fiind poeți mai avem și iluzii să fim serviți bine, și la timp. :)

Consider că ai luat o decizie bună să întrerupi această activitate, să asculți de ce ai nevoie la moment, să oferi prioritate, și să te ocupi de ce e de primâ importanță.

Multe mulțumiri, să ai cu adevărat un timp bun de recuperare a oboselei, emoțional (nervilor), efortului investit.

Râmân recunoscătoare pentru munca și timpul depus, răbdării investite pe o perioadă așa mare.

Multă, multă sănătate, și sărbători fericite lângă cei dragi,
mara,

(și când scrii, postez ne citim, să nu uit sî menționez postarea recentă,ai adus la suprafață prin acea scriere adevăruri mari, am realizat că România e mai occidentalizată de cât tot occidentul:)


 =  Marin Badea, consideratie
Victor Țarină
[13.Dec.21 12:08]
Suntem atat de liberi pe acest site incat uitam ca e cineva care vegheaza asupra dezvoltarii noastre. Acum, eu sunt printre clientii mai batrani (sunt aici din 2006 ) care scriu mai putin, posteaza mai putin, comenteaza mai putin, Poate ca ma simt putin stingher intre multe nume noi, dar imi iau portia zilnica de poezie de pe acest site.Apreciez mult munca depusa. Vin aici nume cu rezonanta, chiar daca nu toate recunoscute. Nu trebuie sa fi dezamagit, sunt multi care sunt recunoscatori dar poate apreciezi mai bine daca merita sacrificiul.

consideratie, Victor

 =  Pe bune, Adevărul luminează...
Ioan-Mircea Popovici
[13.Dec.21 13:12]
Nu întâmplător, Fizica, Matematica şi Poezia/ Fac împreună Cvintetul de aur cu Realitatea şi Fantezia / Ordinea şi Haosul joacă şah cu Hazardul/ Pe rogojina din Insula cu stuf a lui Isihie/ Logica şi regula fiind “Întru bucurie”/ Din cele ce sunt, au fost şi vor fi/ Într-o perfectă armonie/ Puntea peste abis, pare un vis/ Totuşi, Marele Adevăr este unul şi acelaşi/ Nu degeaba-n Piaţa Universităţii/ Ioan Alexandru a invocat sintagma/ Nihil Sine Deo/ Dintr-un sistem ateu/ Ieşirea s-a făcut cu ajutorul lui Dumnezeu/ Întunericul, minciuna şi ignoranţa/ Încă au priză la prostime.../ Prostimea dictează. Până când?/ Simt eu aceasta că, foarte curând...

 =  Părere sinceră,
Iulia Elize
[13.Dec.21 16:52]
Îmi pare rău să aud de această hotărâre, autorial, site-ul va fi mult mai sărac fără activitatea dumneavoastră. Poate vă răgândiți... Mulțumesc pentru tot sprijinul simțit cu abundență, de-a lungul acestor ani, nimic nu a fost în van, pentru că autorii, cu toții, am simțit real, ajutorul.

Poate, în viață să conteze, cum spuneați, foarte multe, poate toți facem alegeri, există opțiuni, extistă variante, și numai punerea lor foarte reală în balanță vă va ajuta să știți, mereu, ce cale o să alegeți, și asta întotdeauna valabil. Vă urez să faceți exact ceea ce trebuie, și cred că o să știți...

Mult succes!!!!

 =  Moderator --- într-un mare haos de egoiste expuneri emoționale cu insistente pre
valeriu danalachi
[13.Dec.21 19:56]
Moderator --- într-un mare haos de egoiste expuneri emoționale cu insistente pretenții de a fi valorate ca lucrări de creație --- nu e cuvântul adecvat. În lumina muncii intelectuale depuse, fără a pretinde la minimă remunerare materială în lumea banului, o astfel de muncă face un ÎNDRUMĂTOR care, vrea El sau nu, mișcă vânturi, creste aripi... aduce la viață abandonata creație artistică.

Să aveți parte de o destoinică odihnă, Domnule Badea!!! Deși, un ÎNDRUMĂTOR nu are curajul de a se pensiona

 =  Abia dacă
Liviu-Ioan Muresan
[17.Dec.21 20:31]
mai reușesc să fur timp pentru a intra pe aici. Cu toate că e o zonă de suflet pentru mine. Am învățat împreună, am evoluat împreună. Din păcate timpul e relativ. Poate din fericire, altfel am claca. Nu pot să îmi asum o sarcină de dragul ei. Ar fi o mare dezamăgire pentru cei dornici de afirmare/recunoaștere. O să încerc să intru mai des (nu de două ori pe an, cu de douăzeci). Mai mult nu promit.

 =  Sa dam elasticitate timpului
razvan rachieriu
[19.Jan.22 09:38]
Când “timpul” nu mai ajunge şi nu mai poate încorpora activitățile, hobby-urile, creațiile, socializările şi pasiunile, să-i dăm elasticitate pentru a se extinde până la limita de rupere.
Când “obosim” să ne concretizăm creativitatea în creații şi când oboseala are tente de sațietate, poate că de vină e “singurătatea” de pe site, fiindcă în spatele comentariilor se află artiştii lipsiți de interconectări.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !