Comentariile membrilor:

 =  *
Iulia Elize
[02.Sep.20 05:12]
Foarte drăguț fragmentul tău, poate ar merge să îl introduci ca laitmotiv pe undeva, prin vreo proză mai amplă. Nu știu de ce imaginea oamenilor cu ochii cusuți, mă duc cu gândul la niște desene animate sau la ceva film de animație, un pic nu știu de ce mă gândesc și la Coraline și la cartea Silviei Bitere. Regăsind, asemănări, dar într-un mod foarte subiectiv. Neuitând să fim delicați, ne aducem aminte că suntem oameni. Că suntem sensibili. Mi-a plăcut fragmentul de la început și până la sfârșit, dar cred că într-un text mai mare, ar merita intercalat cu un alt tip de proză... Poate cu ceva mai de tipic rațional-sobru.

Succes pe mai departe și toate gândurile mele de bine! Numai desene animate virtuale, în chip de mulțumiri, pentru plăcerea lecturii! Mai aștept fragmente de acest gen...

+ ...în completare!!!
Iulia Elize
[02.Sep.20 05:24]
Uitasem, steaua......! Pentru frumusețea fragmentului, nota delicat-feminină, care nu îngreunează însă sistemul bivalent al perceției, nu îl aduce la dulcegării nepotrivite, ci din contră, cucerește prin frumuseți, pentru fragranța personală și amprenta particulară, cum să spun, pentru tot, las steaua mea. A fost o reală plăcere să trec!

 =  mulțumesc
Ciobanu Claudia
[02.Sep.20 23:32]
Iulia, sunt un omuleț fericit în seara asta fiindcă am citit mesajul tău. Îți mulțumesc, simt și eu dorința să-l integrez în ceva mai amplu.E printre primele mele încercări de tipul acesta și mesajul tău funcționează ca un heirup pentru mine. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !