Comentariile membrilor:

 =  *
Iulia Elize
[29.Jun.20 23:48]
Este foarte frumos acest pasaj, parcă acel cal alb, tropotind, ni s-ar arăta deja, spunând de timpul (acela) care nu se poate prinde, sau cuprinde, sau despre atemporalitate, despre lipsa timpului, pentru că se poate gândi și așa... Poate exista numai ”frumusețea”, în lipsa temporalității, probabil...

Mi-a plăcut fragmentul, având fragranță, parfum. Îmi pare dulce, deși scris cu o frazuistică numai puțin accentuată, fără balast.

Cu drag am trecut și bun venit pe site! Îmi pare că numai binele se arată mereu, dinspre textele dvs., cele noi, ceea ce e foarte bine, de fapt. Dacă se mai arată vreodată și vreo notă, pe la noi, de pesimism, înseamnă că lumea este, totuși colorată...

Mult succes pe site!!! Spor la scris și la toate cele literare! Mult succes în tot ceea ce intreprindeți, cu atâta drag!

Cu respect,

Iulia
 =  Deocamdată fără concluzii. In așteptare.
Craciunas Silviu
[01.Jul.20 02:45]
Mulțumesc mult pentru trecere și apreciere. Cum insă toate textele postate au fost considerate necorespunzătoare de către un editor, aștept și comentarii care să justifice plasarea lor in secțiunea Atelier, sigur dacă se poate și constructive.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !