Comentariile membrilor:

+ Mult curaj!
Iulia Elize
[22.Jun.20 22:07]
Da, interesant ce s-a spus aici despre hedonism. Orice filosof ar fi încântat să vă descopere.

”Hedonismul ar fi o doctrină interesantă și minunată dacă ar lua în considerare pe lângă plăcere și alte ipostaze existențiale precum vocația, plenitudinea, beatificul, veselia și entuziasmul.

Omul dacă ar fi numai plăcere repetitivitatea ei ar micșora-o până ar dispare și dacă omul ar insista să asimileze plăcerea aceasta s-ar transforma în idiosincrazie și repulsie.

Din fericire viața omului are calitatea diversificării și complexitatea ei atrage sincretismul în vocație și plenitudinea în satisfacție care depășesc calitativ și ca intensitate plăcerea grosieră și rudimentară asociată cu viciul.”

Las o stea în sensul încurajărilor mele sincere pentru scoaterea cărții cu princina. Sunt sigură că va fi un material foarte condensat. Trebuie pesemne multă râvnă teosofică și de analiză filosofică și de sferă existențială pentru descifrare și o mai mare universalizare a direcțiilor explicate, eu una aș sugera o mai întinsă arie pentru explicitare, din partea autorului, o mai lată împărțire și explicare a sensurilor... Încercați o deplasare a explicațiilor pe orizontală...


Stea!

 =  Iulia
razvan rachieriu
[23.Jun.20 17:23]
IULIA
Steaua ta îmi luminează puternic „sfera existențială” și sunt recunoscător și încântat că ai pătruns în sfera creațională proprie și că mi-ai descifrat raționamentele gnomice.
Iridescențele stelei umplu cu irizații sfera beatificului.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !