Comentariile membrilor:

 =  Notiță de lecutră
George Pașa
[08.Feb.19 17:12]
„Ferestre spre marginea lumii”, poezia care dă și titlul volumului, este printre cele care m-au impresionat mai mult în cartea aceasta, alături de „Pasărea morții”, „Lumina, urma altei vieți”, „Fotografia în formă de inimă” și altele. Câteva versuri care mi s-au părut deosebite ar fi: „fotografia mea e o fereastră prin care/ privesc cerul și din când în când/ poteca ce duce/ înspre marginea lumii/ totul este asemeni cerului care/ mă împiedică să vd dincolo” („Ferestre spre marginea lumii”, p. 11); „trupul mi-a devenit un loc/ de pelerinaj pentru toate păcatele lumii/ durerile înalță ziduri/ nimeni nu intră nimeni nu iese” (ibid., p. 11-12); „fiecare strigăt e/ o picătură de cenușă pe/ umbra lăsată de izbeliște” (Pasărea morții”, p. 13); „între corpul meu și sufletul meu/ stă memoria cuvântului/ precum norii/ în fața fulgerului/ purificându-i lumina” („Lumina, umra unei alte vieți”, p. 19); „doar eu ca o zbatere sub rană/ îmi interogam propria umbră” („Interogatoriu”, p. 37.) etc.

Felicitări și pentru această carte, domnule Dume!

 =  Rectific: Notiță de lectură
George Pașa
[08.Feb.19 17:46]
De asemenea, „să văd dincolo”...

 =  mulțumiri,domnule George Pașa...
Teodor Dume
[08.Feb.19 18:33]
pentru răbdarea de a citi cartea Ferestre spre marginea lumii.Este cea cu numărul 18 și mă bucur de fiecare dată când cineva se oprește asupra fiecărui text,ceea ce înseamnă pentru mine încredere și totodată o unitate de măsură pentru munca mea.

cu sinceritate,
t.dume,

+ Felicitari!
Victor Țarină
[08.Feb.19 19:31]
Am citit cu aceeasi placere-precum pe cele anterioare. Foarte bine conturat universul dumian -ca o continuare a celorlalte volume- evoluand de la tristete la lumina-cel putin asa am receptionat eu. De remarcat ca Dumnezeu apare peste tot cu litera mare indiferent de context.
Felicitari!

 =  fericirea mea e o fereastră prin care privesc cerul
tea nicolescu
[09.Feb.19 21:37]
Hi Teodor!

Surpriza deosebit de placuta pagina aceasta din care aflu unul din momentele remacabile ale lumii tale poetice,, Zic lumea ta poetica pentru ca asa cum remarca si Attila wste rezultnta unui talend de exceprie.

Felicitari sincere si succese in continuare.

Tea

 =  mulțumiri, administrației pentru recomandare ,mulțumiri,tea nicolescu
Teodor Dume
[10.Feb.19 14:15]
mulțumesc administrației pentru recomandare.

tea,
sunt onorat de trecerea ta pe care o așteptam de ceva vreme. mă bucur că ți/ai găsit timp pentru a/mi vizita pagina.
mii de mulțumiri,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !