Comentariile membrilor:

 =  *
marin badea
[16.Nov.18 07:16]
2.1 înainte de a introduce un text, asigură-te că ai selectat limba corespunzătoare. Dacă întroduci un text într-o altă limbă selectează în prealabil interfața în limba respectivă și autentifică-te din nou, daca e cazul, cu aceleași date de conectare.
2.2 Pe formularul de introducere verifică încadrarea corectă a textului (tip text), subtopica acolo unde este cazul (Ex: tip-poezie, subtopica-haiku).
2.3 Textele care nu respectă regula de mai sus și textele care nu sunt introduse folosind ortografia și punctuația corectă vor fi refuzate spre revizuire din partea autorului.
- Reguli de bază, de ortografie și punctuație:
a. Este permisă atât utilizarea ortografiei cu â din a, cât și cea cu î din i. Folosirea diacriticelor este obligatorie. Diacriticele sunt obligatorii pentru ambele variante de scriere. Textele fără diacritice vor fi "refuzate pentru corectură" sau încadrate la atelier, indiferent de nivelul de acces al autorului.
b. Se va pune obligatoriu spațiu după fiecare semn de punctuație, cu excepția sfârșitului de paragraf unde se va folosi ENTER. Nu se pune spațiu înainte de semnele de punctuație cu excepția semnelor de citat, care se folosesc "în mod specific".
c. Nu este permisă utilizarea majusculelor pentru cuvinte sau propoziții întregi. Nu vor fi aprobate textele care nu au titlul înscris în câmpul special destinat acestuia.

Citiți, vă rog, regulile:

http://www.poezie.ro/includes/index.php#rules
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !