Comentariile membrilor:

 =  whirpool
Cristina-Monica Moldoveanu
[02.Nov.18 18:30]
O poezie incisivă, pe alocuri chiar violentă, un ansamblu aproape coerent. Aș scoate sau aș modifica derizoriul din ”e normal să mă doară splina” și ”mi se întoarce stomanul pe dos”. ”Încă mă mai ia” e cam ambiguu.
Remarc frumosul și taina din ”pot să sting liniștit lampa de noapte”, ”am proiectat un cămin în cineva la care țin/ numai că zidarul nu știa să astupe golurile din noi.”, ”e doar o luptă sub o lupă care face totul complex.”

Textul mai poate fi prelucrat, de pildă prin eliminarea slashului unic din partea a doua, eventual a sîsîirii din verbul ssstrigă și eliminarea unor adverbe sau adjective care explică prea mult și dau o notă de infatilism (expresie de extemporal de școlar), în dauna fluenței și esteticii. E simplă, dar luminoasă, imaginea aurei din final, care vine ca o ultimă furcă cu fîn peste căpița poeziei.

 =  ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[02.Nov.18 18:32]
Infantilism - scuze pentru eroare.

 =  Andrei
Stoica Dan
[06.Oct.20 18:03]
Nu obisnuiesc sa despic poemele in 2 sau 3 sau mai multe, dar primele trei versuri ma fac invidios pentru faptul ca nu le-am scris eu. Reprezinta epicentrul textului tau de la care restul deriva si la care revin cu gandul dupa recitire. E o imagine de forta si totusi uzuala, dar al carei uzual ascunde o intreaga filosofie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !