Comentariile membrilor:

+ Un must go take it 4 sure :D ))
George Asztalos
[21.Oct.18 10:17]
Dincolo de cerințele aparent "speciale" de a-ți schimba mailul din nume personalizat în nume neutru pentru participare concursul e mană cerească pentru participanți vreau să se înțeleagă că la vremea mea nu îndrăzneam să visăm așa ceva să participăm la o asemenea șansă de debut în volum pe bune deci indiferent de condiții (speciale în aparență) e o șansă uriașă a prezentului peisajului literar la care trebuie să fii legat de turnul tău de fildeș să nu participi deci bravo D9 și Premiului Traian T. Coșovei că există și dă bucurie echitabil fiecărui participant încrezător în propria valoare și plin de speranțe că va izbuti să cucerească o nouă redută. Succes tuturor și mulțumesc de semnal Irina chiar e o minunată oportunitate!

 =  Da.
Irina Lazar
[21.Oct.18 22:15]
Așa este, George Asztalos, este o minunată oportunitate și îi îndemn pe toți cei care nu au publicat încă o carte să își încerce norocul într-o competiție corectă și generoasă. Mulțumesc pentru stea!

Succes participanților!

 =  De asemenea
Irina Lazar
[21.Oct.18 22:16]
Și mulțumesc editorilor pentru recomandarea acestui concurs!

+ Succes!
Adrian Suciu
[24.Oct.18 15:18]
Succes participanților și juriului! De remarcat că unul dintre membrii juriului, Tudor Voicu, este unul dintre cîștigătorii concursului din anii trecuți!

 =  Sigur
Irina Lazar
[25.Oct.18 16:27]
Bună precizarea ta, Adrian. :) Nu-mi rămâne decât să le doresc și participanților de anul acesta un traseu cel puțin asemănător! Mulțumesc pentru stea.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !