Comentariile membrilor:

 =  mulțumesc foarte mult,
Ottilia Ardeleanu
[30.Jan.18 16:20]
Ana, pentru aceste rânduri ca un coș de nuiele în care ai adunat roadele unui anotimp, al meu, cum bine ai numit recenzia de mai sus de care mă bucur și mă simt onorată.

Prilej de mulțumire și juriului Festivalului Titel Constantinescu pentru decizia că acest volum de poezie merită un premiu, confirmând astfel valoarea lui literară.

Am citit cu emoție cuvintele tale.
Mulțumesc încă și încă!

+ prin cuvânt în spațiul copilăriei...
Teodor Dume
[30.Jan.18 18:09]
un articol semnat ana urma nu poate decât să bucure pentru că ne aduce pe tapet o nouă carte a ottiliei ardeleanu care știe cum să pătrundă prin cuvânt în inimile cititorilor. am urmărit și urmăresc scriitura ottiliei și de fiecare dată rămân împlinit datorită modului în care știe cum să-și nuanțeze stările.
și da "optimismul devine mod de a fi în exprimare, devine poveste și stil."

mulțumiri, ana urma!
felicitări, ottilia ardeleanu!

 =  Mulțumiri!
Ana Urma
[02.Feb.18 16:16]
Dle Dume,
Vă mulțumesc pentru comentariu, steluță! Scurte impresii de cititor impresionat de cuprinsul cărții.

Ottilia,

Am oscilat la alegerea titlului între Anotimpul și Vara Ottiliei, până la urmă am optat pentru denumirea din postare. O carte frumoasă, versuri în care am regăsit secvențe din propria copilărie. Așa cum am subliniat și în recenzie cartea este surprinzătoare prin unitatea de compoziție a poemelor, un capitol de viață, poate că cel mai frumos, copilăria. Am citit cu mare plăcere conținutul iar ce am scris mai sus sunt impresii sincere așezate cu drag, pe hârtie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !