Comentariile membrilor:

+ Interstellar
Zavalic Antonia-Luiza
[21.Jan.18 19:23]
Poezie SF- preferata mea. Poemul este de o intensitate sinonimă cu sacralitatea. O desfacere a gândurilor în imensitatea nesfârșită a universului, o călătorie către toate simțurile și dimensiunile care ne construiesc și ne părăsesc simultan. Acest poem este ca un timp care se suprapune peste mai multe lumi, iar inima care se trezește din amorțeală o descrie perfect, cuvânt cu cuvânt.

O luciditate care mă înfioară până la sânge...

 =  .
Alexandra Negru
[21.Jan.18 23:36]
Frumoasă poezia, Dorin. M-am oprit însă pentru "păpădia electrică", care, desigur, mi-a amintit de volumul lui Șerban Axinte care poartă același nume. Nu știu dacă se supără el sau nu că i-ai folosit prețioasa bijuterie lirică, cert e că mie nu mi-ar plăcea ca cineva să găsească în poemele mele ceva care să amintească de alt autor. :) c'est tout.

 =  .
dorin cozan
[22.Jan.18 09:09]
Antonia, mă bucur că ți-a plăcut. E unul din acele texte care se scriu singure și apoi le privești și nu știi nici de unde au apărut, nici cât de frumoase sunt. Apoi îți privești mâinile. Mulțumesc pentru semn și stea.

Alexandra, nu știam. Dacă textul acesta va fi inclus în următorul meu volum, îl voi intreba pe Șerban dacă e vreo pb. Mulțumesc pentru semn.

 =  .
George Pașa
[24.Jan.18 18:31]
Cel mai mult mi-au plăcut prima strofă și narațiunea finală. Până la urmă, și păpădia este un fel de floarea-soarelui în miniatură. Ce vor deveni el și ea... e o altă poveste.

 =  .
dorin cozan
[25.Jan.18 22:29]
Vezi? De asta ești tu bărbat!

 =  +
Petru Teodor
[09.Feb.18 14:47]
foarte fain finalul (ambele, cel din și dinafara parantezei drepte). Cumva căutată imaginea, dar cu rezonanță puternică în fizica modernă (sau poate nu prea modernă, știu eu?). Mi-a plăcut suprapunerea de cruzime și frumusețe, apoi întârzierea aia de (cât era?) o miime de secundă. Și suprapunerea de soare/păpădie cu suflat/întuneric acum, spulberarea misterului ce compune iubirea... Apoi umorul din ”nu azi, peste o mie etc”. Auzi, dar de unde știi tu că androizii vor fi romantici și singuri?

cu zâmbet,
pt.

+ ce mai visează androizii
Cristina-Monica Moldoveanu
[09.Feb.18 23:48]
Text frumos și bine așezat în pagină. Cumva, eu îl văd terminîndu-se la singuri, fără ultima strofă. Ultima secvență e și cam prozaică, și pare să bagatelizeze, restul e foarte liric și serios. În ansamblu, bun mi s-a părut.

 =  .
dorin cozan
[10.Feb.18 15:26]
Petru, Cristina,
vă mulțumesc și vă mai aștept în pagina mea.

+ ...
Marinescu Victor
[12.Feb.18 08:39]
"Și am trăit fericiți până când deodată,
eu am întrebat: “ce faci?”
și ea a răspuns târziu:
„bine.”"

pare ca de-aici a plecat poemul si a iesit bine

"[cum ai aduna iar împreună fire subțiri și sticloase, de păpădie]"

daca ajunge in carte, pentru final as pastra doar atat, fara indian si psihanalist.

 =  ati stiut sa folositi f bine contrastele
Dorian Stoilescu
[09.May.18 08:04]
Excelent! Stilul freestyle are f mult potential si ati stiut sa folositi f bine contrastele (ce e intre paranteze si ce e separat). Cu f multe imagini reusite

 =  .
dorin cozan
[02.Jul.18 09:52]
Domnilor, mă înclin, dar nu f mult, să nu vărsăm berea.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !