Comentariile membrilor:

+ mult succes!
Teodor Dume
[26.Sep.17 20:08]
un lucru lăudabil, având în vedere mobilizarea atâtor organizatori.
da, organizatori mulți care și-au dat mâna dar din mână au lăsat cam puțin. premiile (5000 lei : 18 c)sunt cam subțirele având în vedere condițiile impuse și tematica.
și totuși cei mai "trecuți" prin vreme sunt vitregiți "Concursul se adresează creatorilor de literatură din toată țara, care nu au împlinit 40 de ani, indiferent dacă sunt membri ai uniunilor de creație sau au publicat volume de autor."
la fel observ că le e "frică" și de cei care la edițiile anterioare au obținut un premiu.


succes participanților!
luminez calea înspre Dâmbovița tuturor acelora cu putere de creație

 =  Precizare
Tudor Cristea
[28.Sep.17 14:42]
"indiferent dacă sunt membri ai uniunilor de creație sau au publicat volume de autor"... Eu personal am pledat ani la rând pentru așa ceva, înainte nu erau admiși decât cei care nu erau membri ai unor uniuni/ societăți de creatori și nu publicaseră volume. Or, se știe că ambiția unor părinți mândri de talentele odraslelor face ca progeniturile să publice volume și la șapte sau paisprezece ani... Pragul de 40 de ani mi se pare rezonabil.

 =  O lămurire, vă rog
Zburlea Ariana
[29.Sep.17 12:30]
Vă rog, o lămurire despre cerința concursului! ,,3 proze însumînd maximum 8 pagini”, adică trei texte de x număr pagini, dar care să fie opt cu totul sau fiecare text în parte cu maximum opt pagini?
Mulțumesc!

 =  Ariana
Tudor Cristea
[30.Sep.17 15:20]
Ariana, din text se înțelege, evident, că sunt necesare trei texte. Verbul "însumând" ar însemna că, reunite, ele nu trebuie să depășească 8 pagini. Din experiența mea de vechi membru al juriului (deși mai ales la secțiunea poezie), îți pot spune că depășirea numărului de pagini "însumate" nu va avea repercusiuni asupra unui concurent de valoare.

 =  Cîștigătorii?
Zburlea Ariana
[13.Nov.17 19:30]
Aș dori, dacă se poate, să văd lista cu cîștigătorii concursului, nu o pot găsi niciunde.
Mulțumiri anticipate
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !