Comentariile membrilor:

+ Un cronicar de nădejde...
ioan toderascu
[12.Jan.17 15:09]
Menționez, de la bun început, că am intrat în posesia cărții chiar ieri, după amiază, iar aseară l-am sunat pe autorul ei și i-am mulțumit pentru frumosul său gest de a mi-o trimite.
Așadar, într-o mică măsură, știu despre ce vorbește Dan Norea în prezentarea de mai sus. Concret, faptul că am pipăit-o și am citit „Primul client”, întâia proză din carte, face să nu fiu chiar „în plop” vizavi de cartea confratelui nostru, Cornel Rodean. Cred că Dan Norea a făcut o cronică destul de realistă, fără înflorituri și afirmații gratuite, așa cum îi stă bine unui cronicar consacrat deja în lumea noastră epigramatică: prompt, concis, realist și cu umor fin.
Felicitări, Dane, pentru demersul tău reușit, felicitări autorului pentru acest prim volum de proză scurtă umoristică!
Consider că o stea este binevenită și binemeritată...

+ De acord...
Gârda Petru Ioan
[12.Jan.17 21:18]
...cu dan și cu Todo.
Îl felicit pe Cornel și aștept cărți noi, chiar dacă nu este doritor să ofere neapărat cantitate, ci calitate la cele mai înalte cote. Fiecare cuvânt e la locul lui, pentru ca povestea să fie credibilă și poanta finală să izbucnească spre deliciul cititorului.

+ Felicitări confraților
Ion Diviza
[13.Jan.17 12:07]
Felicitări autorului cărții, mai întâi.
Fratele nostru Cornel Rodean nu a pierdut timpul pe agonia.ro și în pe alte meridiane ale internetului, ci iată că ne mai aduce o carte care merită toate aprecierile noastre. Am citit și eu aici, pe acest site, mai multe din prozele scurte al lui Cornel și am rămas încântat de abilitățile sale scriitoricești. O proză umoristică este, de cele mai multe ori, produsul imaginației artistice și mulți autori sar peste cal, născocind întâmplări și personaje neverosimile. În povestioarele lui Cornel Rodean totul este firesc, credibil, umorul decurge din situațiile și caracterul personajelor zugrăvite de autor pe care, poate, le-am întâlnit și noi, însă nu le-am văzut...
Cronica confratelui nostru Dan Norea este scrisă, ca de obicei, cu convingere și căldură, de aceea este... convingătoare și caldă.
Felicitări ambilor confrați de condei și de agonie!

 =  Mulțumiri
Rodean Stefan-Cornel
[14.Jan.17 08:56]
Dane, îți mulțumesc frumos pentru lectura atentă a cărții și pentru analiza ei foarte pertinentă și convingătoare.
Ioan Toderașcu, Nelu Gârda și Ion Diviza, de acord și cu aprecierile voastre, chiar dacă (nu "mai ales pentru că") ați scris numai de bine!
Numai bine!
Cornel


 =  Mulțumiri
Rodean Stefan-Cornel
[14.Jan.17 08:58]
Dane, îți mulțumesc frumos pentru lectura atentă a cărții și pentru analiza ei foarte pertinentă și convingătoare.
Ioan Toderașcu, Nelu Gârda și Ion Diviza, de acord și cu aprecierile voastre, chiar dacă (nu "mai ales pentru că") ați scris numai de bine!
Numai bine!
Cornel


+ Semne bune anul are!
Vali Slavu
[14.Jan.17 14:35]
Atât cartea cât și prezentarea ei... la superlativ!
Cartea a ajuns și la mine, acum socializează cu suratele ei din bibliotecă. E un volum reușit, care cuprinde umor deștept.
Felicitări amândurora!

 =  Carte frumoasă, cinste cui te-a scris...
nicolae tomescu
[14.Jan.17 16:49]
M-am delectat copios, la timpul potrivit, citind Primul client; Amintiri cu termopane; Iarba verde de acasă din Ardeal; Curajos ca ostașul sovietic; Întâmplare bizară etc.
Sunt bucuros că voi avea în curând și volumul ce le va cuprinde. Va sta sta alături de celelalte două Dați-mi voie și Luptător Pe Frontul Epigramei., îmbogățindu-mi biblioteca
Felicitări autorului dar și domnului D. Norea pentru prezentarea făcută volumului

+ Felicitări
Liviu-Ioan Muresan
[15.Jan.17 14:35]
domnului Ștefan-Cornel Rodean pentru perseverență și dibăcia scrierii. Dan Norea e persoana cea mai îndreptățită să ne semnalizeze evenimentul. Știe cum să o facă. Atractiv.

 =  Câteva raze
Dan Norea
[15.Jan.17 15:56]
Am citit comentariile, adresate evident în primul rând lui Cornel Rodean. Dar cum din stelele primite, câteva raze mi se adresează, vin să mi le însușesc. Cu mulțumirile mele!


 =  Onorat
Rodean Stefan-Cornel
[18.Jan.17 16:11]
Vali, camarade LIM, domule profesor Tomescu, onorat de cuvintele frumoase.
Dane, meriți mult mai mult și eu știam asta chiar înainte de a te apuca tu de scris acest articol.
Mulțumiri tuturor!
Cornel
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !