Comentariile membrilor:

+ Succes
George Pașa
[13.Nov.16 09:35]
Am citit o parte dintre fragmentele din acest roman, pe care ni le-ați oferit, cu generozitate, pe Agonia. Vă felicit! Urez, de asemenea, drum bun cărții către oameni. Iar „iepurii” nu au altceva mai bun de făcut decât să-și ciulească urechile.

+ Stea și pentru oameni, și pentru iepuri!
enea gela
[13.Nov.16 13:46]
Cu toată nerăbdarea, aștept acest volum! Aveți o scriitură densă, neforțată, o poezie care întotdeauna mie, cel puțin, mi-a creat o stare de bine, în actul lecturii! Vă felicit!

 =  Re:
enea gela
[13.Nov.16 13:51]
Și romanul, cu siguranță, va fi asemenea poemelor, cu artă și mesaj!

+ felicitări și mult succes!
Teodor Dume
[13.Nov.16 14:57]
felicit autorul!
e o sărbătoare, dar și o realizare, de suflet.

luminez drumul

+ mă bucur
Ottilia Ardeleanu
[13.Nov.16 19:36]
pentru apariția acestui roman! Bun venit în biblioteca mea (îl cumpăr!)!

Felicitări și lansare pe măsura acestei cărți despre care știu câte ceva, de pe aici!

+ Succes
Silvia Goteanschii
[14.Nov.16 09:59]
Ma bucur pentru cartea asta !!!!
Sper ca va face parte si din biblioteca mea !

 =  *
marin badea
[15.Nov.16 08:11]
Mulțumiri. Cine nu are loc de oameni, se poate refugia printre iepuri. Nu că sunt mai blânzi, dar măcar aud mai bine.

+ STEA/absolut
Nuta Istrate Gangan
[10.Dec.18 14:27]
(...)printre zecile și zilnicele articole și articolașe pe care le digerăm cu mai multă sau mai puțină plăcere, hrăniți fiind în mod constant de acești bucătari neobosiți, Facebook, Blogger și Wordpress, ușor saturați de literatura de București, literatura de Mitici, de self/freaking/help, literatura de cartier și de canal, literatură care te tentează s-o pui în ghilimele, s-o strângi în pumn și să o arunci la primul coș de gunoi, deși, dacă știi să vezi dincolo de cuvinte, vezi și simți ceva-ul acela care te-a făcut să click pe linkul articolului respectiv, găsești din când în când o scriere altfel.
Una pe care o citești o dată, și încă o dată, o lași să se așeze, o răsucești cumva pe firul gândului tău așa cum ai sfârâi un fus care împletește două fire de culoare complet diferite dar perfect asortate: gândurile autorului peste gândurile tale, trăirile lui și amestecate barbar cu ale tale, ciulinii lui prinși de ciulinii copilăriei tale, când verzi și ascuțiți gată să-ți sfâșie buricele fragile ale degetelor, când uscați și aproape imposibil de scos de pe suflecătura pantalonilor cărămizii și comuniști, croiți din supraelastic ieftin.

O literatură care nu poate fi scrisă altfel decât cu genunchii la gură, cu lampa de petrol pâlpâind fragil, cu auzul alienat de șuierul constant al unui vânt uscat care zgâlțâie obloanele obosite lăsate peste ochii orbi ai unei case de chirpici.
Undeva în Câmpia Română, departe de nebunia orașului care probabil ți-a strâns mai toți prietenii în clădirile de beton și carton presat, în Bărăganul pustiu și arid, aproape de o lume altfel dezlănțuită, într-un timp deliberat uitat.

Ți se face frig, un alt fel de frig, unul care nu îți îngheață oasele ci ți le dezintegrează în așchii demențiale; așchii care îți înțeapă sângele.
Te întorci pe terenul tău de joacă, la lădița ta cu nisip și pietricele și, cu degete tremurânde răscolești printre pietrele acestea strălucitoare și viu colorate, confecționate parcă din plasticul cel mai pur, până găsești o piatră minusculă, acoperită cu noroi.
O iei, o ștergi cu dosul mânecii și, când îi simți licărirea lucindu-ți retina, știi că ai găsit un diamant.(NIG/Curentul International/USA - ,,despre literatura și literaturi sau citindu-l pe Marin Badea,,)

 =  NIG
marin badea
[22.Nov.16 10:27]
I-am dat viză, deși visul meu nu e să ajung în SUA, ci în Danemarca. Am auzit că acolo e mereu ceva putred! Să fie bine!

 =  well...
Nuta Istrate Gangan
[23.Nov.16 02:17]
cu cetatenie americana poti intra oriunde:)
Multumesc :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !