Comentariile membrilor:

+ .
ștefan ciobanu
[29.Jul.16 23:36]
o aparitie mereu surprinzatoare, anuntata prin coperta cu un alabstru care, prin insistenta sa imi aduce aminte de sabin balasa.
salut si vant in ... borcane la lansari

+ felicitări,
Ottilia Ardeleanu
[30.Jul.16 14:09]
George, pentru această nouă apariție editorială! Știu că mi se ulise... :) este o carte care smulge zâmbete și merită să te pomenești tocmai într-o atmosferă confortabilă, relaxantă.
succes la cititori!

+ La mai tare, bătrîne!
Liviu-Ioan Muresan
[30.Jul.16 14:40]
s-ar putea să mi se ulise de cartea ta, dar asta numai din invidie. Pentru că e prea bun, prea ca la țară. La mai multe, prietene!

 =  Mulțumiri
George Asztalos
[31.Jul.16 20:55]
Dragii mei ”mi se ulise” a pornit deja spre bibliotecile Lectorilor mei Honoris Causa și le împarte bucurie, spirit și destindere. Am mulți prieteni și aici pe poezie punct ro și m-ar bucura să o recomandați mai departe. Mulțumesc pentru comentarii și scumpei noastre generoase Eugenia Reiter. Toate cele bune și să ne revedem sănătoși și voioși!

+ Da
Irina Lazar
[31.Jul.16 22:33]
Un autor spontan, o poezie care arde și care te încântă. Am avut onoarea sa-l ascult pe George Asztalos la Sibiu, la Festivalul Artgothica, recitând din poemele sale. Felicitări pentru noul volum de poezii!

+ Poezie de calitate
Adrian Suciu
[01.Aug.16 16:14]
Semnatura lui George a devenit deja o garantie a poeziei de calitate. Vint din pupa noii recolte poetice!

+ subscriu
Nache Mamier Angela
[01.Aug.16 16:35]
subscriu la eleganta perceptie a autorului postfetei acestui volum (a criticului poet Felix Nicolau )ce se mai poate adauga ? merci autorului si Eugeniei Reiter

+ Jorj
Corina Gina Papouis
[01.Aug.16 21:37]
Congrats si tot ce se poate ura autorului cartii 'mi se ulise' - astept sa apara si pe Amazon.co.uk, sper ca nu pana mi se u.... :p
Best wishes!

C

 =  Invazie de stele
George Asztalos
[02.Aug.16 11:39]
Corina din păcate amazon punct com nu acceptă cărți în limba română. Variantele totuși există cum sunt pentru ”sexymental”: iTunes, Barnes&Noble sau Google Play. Vom vedea ce și cum în funcție de planul editorial, răbdare și tutun în pipa păcii :) Mersi frumos pentru aprecieri.
D-na Angela sunt convins că e loc de mai bine în stilul fiecărui autor și că aprecierile critice pe volume de poezie sunt adesea obligat-pozitiviste dar cei doi deschizători de drumuri aleși de mine din generații total diferite au totuși reputația de a avea fler și sinceritate pe lângă un cuvânt hotărât de spus în literatura română. Vă mulțumesc pentru apreciere.
Meștere Suciu Odiseea D9 și a poeziei vii e în plină desfășurare de forțe. M-am alăturat ei și vouă convins că dacă în viață trebuie mers unde e cantitatea în poezie unde calitatea face istorie. Frumusețea și Răbdarea, muzele noastre, tornadele noastre pacifice, ne vor recomanda peste timp drept cuceritori și recitibili. Asta contează și de asta suntem împreună, ca să reușim :)
Irina încântătoare aprecieri la fel cum încântat am fost și eu să văd tinerii premiați pentru pasiunile lor și nu pentru cine sunt. Felicitări și mulțumiri ție om bun :)

 =  Invazie de stele
George Asztalos
[02.Aug.16 11:19]
Dragii mei mi-e ciudă că scrisesem un comentariu elaborat și personalizat inițial dar saitul între timp te scoate offline și nu se salvează nimic, nu apare nimic. Uitasem că aici trebuie să fii scurt și expeditiv sau nu ești de loc deși se cer comentarii elaborate. Pe scurt și expeditiv vă îmbrățișez și vă mulțumesc fain-frumos pentru autenticele și caldele aprecieri înstelate. Să fiți iubiți și sănătos-inspirați. Pe curând și la mai mare :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !