Comentariile membrilor:

+ Cucus maximus
Laurentiu Ghita
[13.Feb.16 10:53]
Bravo, Cucu-Șef, pentru frumoasa cronică. Referitor la duelul în patru pe tema „Pe Dunăre de-ar curge vin”, sunt convins că tema în care sunt familiari protagoniștii este Dunărea, nu?
O variantă prescurtată va fi inserată și în revista EPIGRAMA care se coace.
De admirat spiritul de gașcă al CUC-ilor, ceva frumos, pe cale de dispariție la alte cenacluri.
Steluța e și pentru ei.

+ Un eveniment memorabil
Ion Diviza
[13.Feb.16 16:08]
Mulțumim pentru cronică, Norică. A fost o sărbătoare mare la Mizil - și pentru agoniști, și pentru CUCI, și pentru grupul de moldoveni, dar, mai ales, o sărbătoare a Poeziei și Epigramei. Ai redat foarte bine - scurt, clar și curpinzător - atmosfera reconfortantă a festivalului. Pozele sunt, ca de obicei, super. Aprind și eu un fulgușor...

 =  Bun articol, faine poze!
Gârda Petru Ioan
[13.Feb.16 17:29]
Îmi place în special poza în care Alexandru Mironov arăta înspre mine, spunând: Priviți acest talent uriaș! Îl veți sărbători cu fast, aici, la 100 de ani! Adevărul e că omul le are cu știința, dar și cu literatura și cu viitorologia. Acuma eu ce să fac? Voi încerca să-i respect previziunea.
Da, a fost frumos, a fost interesant, am fost mulți agonici, păcat că n-am fost mai mulți... Îți mulțumesc, Dane, că nu-mi porți sâmbetele pentru poziția jenantă din clasament. De altfel, tu știi că nu e vina mea. Felicitări pentru articol. Răsuflu ușurat că nu trebuie să-ți dau steluță. Ți-aș fi dat, de nu se grăbeau Ghiță și Diviza, cu riscul de a ne ieși vorbe. La urma urmei, dacă Facebook ne-a declarat gemeni, nu mai avem ce ascunde! :)

 =  Re: Un eveniment memorabil... bun articol, faine poze, cucus maximus!
Dan Norea
[14.Feb.16 13:52]
Laurone, mie mi se pare că spiritul de gașcă al CUCilor este starea normală. Și nu pricep, nici să mă tai, de ce nu e la fel și în alte cenacluri.
Iată, miercuri un stol de CUCi a susținut un adevărat recital la lansarea unor volume ale lui Constantin Iordan. Sâmbătă am plecat nouă CUCi la Fetești, unde am repetat figura pentru că un alt CUC, Constantin Gornea, își lansa o carte.


Ioane, așa e, Mizilul devine an de an, o adevărată sărbătoare a epigramei, a poeziei, a culturii. Iar voi, moldovenii de peste Prut, ați contribuit din plin la sărbătoare!


Ioane, la împlinirea vârstei de 111 ani, voi veni să-ți amintesc de previziunea depășită a lui Mironov. Și să fac o altă previziune.
Bag de seamă că la epigramele mele, notele tale, cele mai apropiate de valoarea textelor, au fost eliminate. Am fost tras în jos de un regulament strâmb și nedrept!
Mulțam pentru intenția nefinalizată de a-mi acorda steluță!+ Frumoasă prezentare
nicolae bunduri
[15.Feb.16 10:24]
...amplă, cu lux de amănunte, cu ironie și autoironie, într-un cuvânt...scrisă de un umorist autentic. Totul a fost foarte bine realizat la Mizil, cu toate aspectele subiective, inerente. Păcat că s-a trezit un bursuc de Giulești care a jignit profund noțiunea de epigramă și implicit pe epigramiști și parcă nefiind suficient, a mai trântit și o vulgaritate (cu tentă sexual feminină) specifică puradeilor de sub Podul Grant. Pentru cronică dau o *

 =  Re: Frumoasă prezentare
Dan Norea
[15.Feb.16 17:49]
Nae, mulțumesc pentru aprecieri și steluță.

Sunt întrutotul de acord cu tine și în celelalte privințe.
Să jignești epigrama și epigramiștii mi s-a părut complet deplasat, asta ca să folosesc un termen decent.
Pentru o vulgaritate de genul celei debitate în plin festival, în altă parte n-ar mai fi fost invitat în vecii vecilor. Limbajul decent este prima condiție pusă la toate festivalurile de umor.
În plus, ditirambele despre "corupția" din poezie mi s-au părut de-a dreptul grotești, ținând cont de ultima frază dintr-un articol apărut pe wikipedia.
https://ro.wikipedia.org/wiki/George_Stanca

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !